Engem is érdekelne egy GAZ-66, első körben platós, vagy felépítmény nélkül, tanya munkákhoz, az esztétika nem lényeg, csak menjen, ilyennel tudsz szolgálni, és mennyiért kb? Illetve ugyanez hogy nézne ki árban, ha forgalomba helyezve kapnám? Egy telefonszámot tudsz küldeni privátban?
Sziasztok! Jár valaki Bp-en GAZ66-al véletlenül május elsején? Szeretnénk neki(k) helyet foglalni a Szoc. Gj. Seregszemlén a Volgák, Csajkák, GAZ69-ek és a egyéb GAZok társaságában. Pusztán a közös gorkiji származás alapján
Ajh, gondoltam, hogy te jobb árakat fogsz mondani... de most már úgyis mindegy. Mondjuk ettől függetlenül azért még szeretném majd a tieidet is megtekinteni, amint lehetséges lesz részedről. Egyébként nagyrészt forgalombahelyezhetőek?
Másik: nincs meg valakinek esetleg az a bizonyos függőágy, ami "gyári tartozék" a Gaz-hoz? Akármilyen állapot is jó, vagy akár csak kölcsönbe, hogy legyen egy minta az elkészítéséhez.
A GAZ66-ok 200.000-400.000FT között fognak mozogni!A 400.000 kiváló műszaki állapotban teljesen felszerelt dobozzal beüzemelve fognak átadásra kerülni!Nem csalódtam a Maczinkó társulatban horror áron kínálják portékájukat!
Szia! Az ár maradt a már lentebb említett "7kg". Alig várom, hogy most hétvégén újra kinézhessek felé, és talán már a "boncasztalon" lesz - ahogy M. fogalmazta meg azt a helyet, ahol a járműveket rendbe teszik. Egyelőre erősen megy az agyalás nálam, hogy hogyan legyen tovább a megvétel után. Mert szeretnék vele forgalomban mászkálni, de nem szeretném ugyanakkor pl. a nagy súlyadót meg a többit fizetni. Legutóbbi ötletem az, hogy: leműszakiztatás, forgalmi elkészítése, de utána forgalomból ki is vonatnám idéglenesre, és amikor kell arra a pár alkalomra, akkor kérek rá 3 napos "Ideiglenes forgalomban tartási engedélyt", (2000 valamennyi Ft-ért). Bár van még egy másik ötlet, de az sok ponton ellentmondásos... Ha esetleg valakinek van más, jó ötlete a hivatalos közúti közlekedéshez, akkor ne tartsa magában (kivéve a piros, zöld, P-s rendszám, mert ezek szintén nem túl megfelelőek)!
Te gondoltál már ki valamilyen árakat a gépekre, nagyjából?
Sajnos még a papírmunkák zajlanak így még nincsennek teljesen a tulajdonombana gépek!Lesznek nagyon jó állapotúak párszáz km futottak is!Amint lelesz fixálva a dolog jelezni fogom felétek! GAZ4fun: Mennyiért sikerült megvenned a AMczinkó társulattól a gépet???
Hihetetlen ez a készlet, nem is tudtam volna elképzelni, hogy Magyarországon még ilyen lehet. :) Talán lassan nem ártana egy kirándulást tennem hozzád (már ha ezek arrafelé találhatóak, amerre te is laksz).
Az én gépem már csak hetek kérdése! Szinte már vágom a centit...
Valakinek esetleg nincs, vagy nem tud olyan dokumentumról - az 1973-as gépkönyvet kivéve -, amiben a Gaz-66 részletes leírása, bemutatása van? Persze lehet, hogy magyarul csak ez az egy fellelhető ilyen jellegű "olvasmány" létezik, ha tévedek, javítsatok ki!
Nekem közben úgy látszik, hogy megoldódott a csörlőgondom. Legalábbis voltam kint hétvégén megnézni a vasat a telephelyen, hogy miként fest így, olvadás után, és örömmel láttam, hogy "rápattintottak" egy csörlőt azalatt, míg nem jártam arra. Bár a bontó tulajával most nem találkoztam, de úgy látom, végül mégiscsak sikerült csörlőt szereznie valahonnan.
Ja, egyébként beszélgettem ott egy másik telephely tulajjal, és szerinte most már nagyon végesek az ilyen fajta Gaz-66 készletek itthon :( (de a rossz vasár miatt legalább most azokat sem vágják szét, amik náluk vannak)