Sziasztok! Huhh... Tegnap este már nem tudtam reagálni, pedig szerettem volna. :P Mindegy, most megteszem. Visszaolvastam, s hát...
Ahama! Teljesen ledöbbentem a pufókától. Első gondolat megrökönyödés, s hogy én ezzel semmit nem tudtam volna kezdnei. Aztán az arcnálk már egyértelműen Humpty Dumpty ugrott be. Nem semmi egy Tojás Tóbiás lett belőle! Szuperek vagytok! :)
IO! Én szóltam az elmacskásodott linkek miatt. Köszönöm, hogy rászántad az időt! Hálás vagyok! :) Jó így látni. Remélem a kislányod már jobban van! :)
Kustera! Nagyon jók a jelmezek. Én is menyasszony voltam az oviban. :)
Julcsi! Aranyos lett a Felicity. Nagyon tetszik a hajszíne, meg a lábszármelegítő. :) Kiállításos babát is láthatunk majd?
Kincsesláda Feltettem ide egy csomó babás linket, ha valakit érdekel, lehet mazsolázni.
Jah közben kaptam egy Kaoka-féle felmosórongyot Anyától, s meg tudtam nézni, hogy miféle. Ala Casa, 50*58 centi, 5 db van benne, 60 fokon mosható. Igaz ez kacsás. De még mindig nem tudom honnan van, mert Anyu elfelejtette.
Kustrae - Nagyon ügyes Anyukája van a gyerkőceidnek:-) Biztos, hogy az osztályból sokat irigykedtek.Jövőre múlhatod Önmagadat felül.-))))
Julcsi - Felicity bűbáj.Meghozza a tavaszt nekünk.
Lányok- Olyan jó látni ahogy pörög itt az élet.Régebben is mindig olvastalak benneteket,csakhát az idő rövidsége miatt mindig elmaradt a hozzászólásom. Sajnos hétfőtől megint ritkábban tudok majd hozzászólni a szebbnél szebb alkotásaitokhoz
Jaj, ez gyönyörű!!! Nagyon-nagyon szép. Nem inkább babakiállításra kéne készülnöd? Jaj, annyira tetszik, bocs nem is tudok mit mondani, mindene tökéletes : )
Mottó: jobb későn, mint soha:) Tegnapelőtt végre letettem a lantot és befejeztem a székesfehérvári kiállításra készült pályázatomat. Levezetésképp befejeztem Felicity-t. Amikor eldöntöttük, hogy ő lesz a januári közös, rögtön hófehér ruhában, kék hajjal képzeltem el - akkor még január volt, talán még a hó sem esett. Aztán tegnap úgy döntöttem, hogy elég volt a fehérből, jöjjenek a színek! Egy soha nem használt Vera-blúzból készült a ruhája. Cipője nincs, mert hozzám hasonlóan szeret mezítláb járni-kelni, de azért még egy kicsit fázik a lába, ezért kellet neki lábmelegítő. (Eredetileg is ez volt a terv:D)
Hát a gurulósod! Amit Exi vitt Neked a talira. Az elsőre.. :) Ott készült róla valami fotó, de nem a legjobb, meg nem is látszik teljesen, meg mittudomén.. :D Nincs valahol a gépeden egy kallódó egészalakos róla?
Fantasztikus vagy! Milyen kár, hogy a gyerkők beleszoknak a jóba, és nem értékelik annyira, amennyire kellene.. :D Lefogadom, hogy jópár kissrác az oviban sárgult az irigységtől!! :D (Az anyukák meg hallgathatták, mert bezzeg az Anna mamája még dínójelmezt is.. :D)
Igen,én voltam ez a rettentő ügyes :DD A dínószerkó okozott némi töprengést.A menyasszonyhoz meg nehéz volt művirágok beszerezni,így,februárban. De,meghatódtam,még a dínóhörgésen is :) Bár én mindig megkönnyezem az összes ovis megmozdulást :D Ideális rendezvényanyag vagyok.
Jó arc lett a tojásból :) Már kezdtem félni,hogy valami nagyon egyszerű vége lesz,de szerencsére nem így lett! Én is hoztam valamit.Íme a nagy és rettentő T-rex,és a bájos,szende menyasszony.Tádáááám:
milyen némakertész milyen babája???? (jaj, bocs, visszafelé olvasok, lehet, hogy majd kiderül, de azért írd meg pls.......)
és a tali....hát, kiderült, hogy egyetem van, szóval reggel be kell mennem, de igyekszem láthatatlanná válni az első adandó alkalommal, miután felmértem a terepet és a lehetőségeimet és jönni.... megírnátok megint, hogy melyik metrótól kell a hányas mivel menni az óceánizé (mi is pontosan?) utcáig....mert ennyire emlékszem...és mikortól meddig lesz a tali? és bocs, hogy megint értetlen vagyok (bár van itt még olyan, aki ezen meglepődik!??!?!) :D
Édeseim!! Ráncba szedtem a régi gurulósokat, azaz csak szedtem volna... KÉpzeljétek, még a legelsőből sincs meg az összes baba!! Konkrétan Némakertész kész babájáról nem készült egyetlen fotó sem..
A második évad ennél is tragikusabb, összesen négy kész baba van fent a 12-ből.. Ha azonban fent lesz az összes, akkor a képtárakban az évre kattintva csak a kész babák lesznek láthatóak, méghozzá egy-egy csapat munkái egy-egy sorban. A névre kattintva láthatóak a fázisfotók( ha vannak) és a kommentek. Szerintem tök jó együtt látni őket.. :D