Most olvasom, hogy hiányolod, a műanyag kormány tartót.
Basszus!
1 hétig gondolkodtam én 5 kolléga és 40 gyerek, de senki nem jött rá, mi a fene lehet ez rajta, úgy-hogy levettük és felraktam a polcra, mondván, ilyen semmire se jó baromság, ami csak ott lötyög minek rá.
Hát a franc se gondolta, hogy az a kormányt tartja!!!!!!!!!
Az első rollerem 24ccm-es Partner fűkasza motorból készült.Ez a fűkasza kuplungos.Kb öt éve hajtom,és kutya baja.Az olcsó fükaszákkal az a baj,hogy a hajtókar két lemezből van préselve,így nem túl strapabíró.(sőtt,egyálltalán nem az)A lassító áttétel egy nagyflexé,és a mai napig tökéletesen működik.
Köszi a segítséget, de én inkább új mocit szeretnék, mint mondlyuk amilyeneket a versenygokartoknál használmak, csak kissebben, de aztán lehet, h maradok a láncfűrésznél :-o .
a tescoban a motoros fűkasza ( a kézi , vállra akasztós ) most 19900 forint ! ideális a rollerhez ! igaz nincs rajta kuplunkszerkezet . lehet érdemesebb olyat venni amelyiken már van . szerintem létezik fűkaszába is kuplungszerkezetes változat. de a motoros láncfűrészek már mind azok.
a gyári gopedek is annak idelyén ilyen motorokat épitettek be a rollerjűkbe , most is csak már felsapécizve gyártja a goped cég számára a gyár a motort . ők a komatsu zenoah tipusú fűkasza motorral szerelik.
sok sikert az épitéshez!
ird meg a fejleményeket hogy haladsz majd a projektel. várjuk.
egy milla . marhasok igy is... de már barátságosabb mint 1.800.000 forint !
amugy nemtok csak magyarul , igy fogalmam sincs egyellőre hogy amit hirdet az újj , vagy használt , meg hogy mit ir róla. ki árrulja , magánszemély , vagy klereskedő?
"Vásárolt már valaki az e-bay-en ettől a hirdetőtől? Létezik, nem kamu?"
Az eladó neve mellett ott figyel az eddigi eladásainak a száma és a vásárlói értékelésekre is rá lehet klikkelni. Az általam belinkelt kereskedőnek majdnem 17000 eladása volt és 99% fölötti az értékelése ha jól emlékszem.
Ettől függetlenül a roller amit hírdet egy rakás széklet.
A motorja még úgy-ahogy de az egész roller nagyon gagyi. Csak azért merem írni mert nekem volt. A felhasznált anyagok pocsék minőségűek rajta. Ilyen volt:
Ez ugyan a nevét illetően scooter de ezek szerintem 1 kaptafára készülnek Kínában.