Megfogadtam a tanácsod, és hívtam a kocsihoz egy autóvillamosság szerelőt.
Hozott egy nagy bikázóakksit, de azzal sem indult be. Megmérte az általad hibaforrásként felsorolt izzítógyertyákat, az önindítót, kábeleket, ezekkel szerinte nincs baj.
Szerinte nem kap üzemanyagot a motor, el lehet dugulva vagy fagyva valahol a rendszer, hidegindító sprayel is próbálkoztunk, de nem sikerült elindítani. Ezért most már egy hozzáértő szerelőre lenne szükségem, aki kijönne megnézni.
Kedves Zsolti, a 6 1/2 -es felnire 185 os Guminal keskenyebbet ne tegyel..egyebkent 15 colos a felni? Egyebkent a 6 1/2 -es nem igazan allolampas meret, inkabb 107 vagy 116, en pl. ledobtam oket, mert magyar utakon kanyarban katyunal beleert a sarvedobe a gumi, (igaz lengescsillapito csere elott :-) )
Sajnos nekem is meg kell válnom majd a '68-as Állólámpásomtól, vállalkozásba kezdek és nem tudom nélkülözni a Merci árát...
Pedig az ősszel még hosszútávú terveim voltak vele, együtt akartunk megöregedni... Viszont abban biztos vagyok, hogy jó kezekbe kerülhet csak, mivel nem lesz olcsó.
Eladtam a piros Mercimet is úgyhogy valószínűleg teljesen kiesek a körből. De biztosan lesz még öreg Benzem!
A valamikori tulaj renault kereskedésnél kilincselt vele,ott álítólag katalógus szerint 150.000,-ft -ba akarták beszámolni évekkel ezelőtt.
Ezután sarkon fordult és szomorúan távozott. Egy ott dolgozó embernek(a jelenlegi tulaj fateja) másnap fülébe jutott az eset és azonnal házhoz ment érte és a fent jelzett összegtől nem sokkal többért elhozta....
Attól ,hogy af-es lehet még rajta eredeti szám is ,ha jól emlékszem a szegedi tulaj azt mondta ,hogy 82-ben került magyarországra.Mivel a használtautón az eleje óta figyelemmel kisérem az autót ,emlékszem ,hogy legelőszőr Bp XXIII. kerületi volt a hirdetés.Az ára 800e és 1,2M között változott.
én elhiszem, hogy sokkal tapasztaltabb vagy nálam w116 ügyben! Mégis azt gondolom, nincs igazad az állapottal kapcsolatban. Sztem mondjuk 2 milláig még nem horror ár egy igazán jó állapotú ilyen kocsiér. Én nehezen hiszem, hogy egy tényleg garazsírozott, 150e km körül futott akár lehet tényleg rozsdamentes is. De tényleg csak szerintem, és akár tévedhetek is. Ami nekem volt, az egyáltalán nem volt rozsdás. Igaz nem szedtük szét, de nem sikerült semmi nyomára bukkanni rozsdának.
Nagyon köszönöm a felajánlást. Sajnos az irányárnak csak kicsit több mint afelével rendelkezem, és én sem szeretném feleslegesen az idődet rabolni. De tényleg mégegyszer nagyon köszönöm!
Ha elég komolyan gondolod a szegedi mercit és szeretnél elfogulatlan véleményt hallani róla akkor esetleg megnézem neked, lefényképezem, beszélek a gazdájával.
Nem ismerem, nem tudom hol hirdették, de ha beszélsz a tulajjal és egyeztetsz vele akkor szívesen segítek! Szeged mellett lakom. De csak akkor beszéljünk róla ha tényleg meg akarod venni, mert csak úgy nézelődni nem akarok!
Imádom a W116-ost. Nekem is van egy. De senkinek sem ajánlok egy ilyen vételt, mert gyakorlatilag nincs nem elrohadt példány - amelyik nincs szétrohadva, azért csillagászati összeget kérnek.
Hasonló élmény a W126, nem is drágább, noha persze szépségben és stílusban meg sem közelíti a w116-ot. De ez csak egy jótanács a w116-al történő komolyabb szívások elkerülésére.
én is felhivtam, beszéltem vele egy csomót. Hát tény, hogy nem kérdeztem rá, hogy AF-es-e, igaz fel sem merült bennem. Hiszen, ha az, akkor nincs is miről beszélni, talán az irányár fele környékén max. Akkro már csak használni érdemes, nem megőrizni.