Én a télen a mienket meg ástam de kifogyott belőle a homok ,most agyagon áll ! Ha a kezem helyre jönne akkor kipróbálom mit tud vagy kirántja a vizet belőle a szivattyú ! Itt egyébként nem lett a télen több víz benne mint az elmúlt nyáron volt . ,nem esett annyi eső hogy a talajvizet meg emelje .
Mindenki ilyen jó környéken lakik hogy esik annyi eső nyáron hogy nem igazán öntöztök ! Akkor én a sivatagban lakok, itt az isten vize se elég ! 2 m2-re bármennyi víz elivódik !
Nekem is ilyen van a vastelepről, Strauss felirattal. A kínai azt ír rá amit kérnek. Nálunk Ibc tartályba fekve üzemel. Telente kiveszem, egyelőre bírja a melót 4 báros rendszert szolgál ki.
Sőt biztos,hogy Román cuc. Ideig óráig ez is jó ha neked arra a célra amire kell elég. :):). Nekem azért el kell,hogy lásson egy udvar locsolást így kicsit nagyobb a szivattyú.
Szia! Itt van kettő kép . Ide kell tenni teljesen saválló csavart I'll anyát rakni. Itt kapcsolódik a motor és a diffúzor egymáshoz itt van gyenge lánc szem.
Az csak egy dolog,hogy megy . Azt azért biztonság szempontjából fel venném és le szervizelném . De persze ezt te tudod. Ha esetleg lent marad egy kút drága mulatság.
Nem bizony nem látta a napot . Mielőtt le raktam kaptam egy infót,hogy melyik csavar legyen ki cserélve savállóra ,hogy sokáig lent tudjon maradni. Egy hő biztositék lett cserélve de nincs baja. Legyen még így még jó pár évig. :):). Ha a tiéd nem minőségi szivattyú azért egy ellenőrzésére ki venném. Jobb a biztonság.
Az azért van mert van benne egy hőmérséklet kapcsoló az egyik tekercsében az valamikor túlhevült és az egyik tekercset letiltja ,ezért van a búgás ,hogy menne de mivel a segéd tekercs le van a hőmérséklet érzékelővel tiltva nem megy ! A Makita búvárom pont igy jár a télen ! Ezen problémát vagy szárazon futás ,vagy dugulás okozta hiba idézi elő ! Nekem a légtelenítő szelep dugulása okozta ezt !
Nekem van egy csőszivattyúm, ami olyanokat csinál hogy ha bekapcsolom megy veszek pl néhány vödör vitet, megállítom, azután nem indúl. 5-6 vagy akár 10 szer is be kell kapcsolni hogy megint mennyem. de ez ritkán jön elő. Gondoltam veszek egy másikat. Nem merem rákapcsolni sem időkapcsolóra, sem úszókapcsolóra, mert hallom hogy zúg, és látom a műszeren hogy áramot is vesz fel, csak éppen nem óhajt forogni.