Nekem az a meglátásom innen hogy a generátor volt felújítva és rosszul emiatt fullad le az autó. Megtennéd hogy leveszed a generátor ékszíjat ez nem tart semeddig. Köszi előre is
Sajnos én is úgy látom hogy ebből "szakszervíz" lesz emiatt. Motorszervizünk van, szerelési potenciál van, de ez a csodamotor feladja a leckét. Nem ok nélkül szeretem a mechanikus megoldásokat.
mert ezek az eszközök amivel próbáljátok diagolni alkalmatlanok a smarthoz.
Mercedes Star kell hozzá.
ez egy érdekes motormenedzsment, turbós injektoros létére nincs légmennyiségmérés, nincs vezérműtengely szinkronszenzor, stb. kb semmi sincs egy OT szenzoron, szívócsőnyomás szenzoron és beszívott levegő hőmérséklet szenzoron kívül. mindent ezekből számol vissza.
Pont ez az egyik gond. Semmi hibát nem ír a diagnosztika. P0300, P0301, P0302 hiba volt de az a új gyertyák beszerelésével el is tűnt. A motor szépen pöccre indul, aztán pár másodperc után lefullad. Ismételt kiolvasásnál nem jelzett hibát.
Párom kapott tőlem egy kis beteges Smart City Coupe-t ( 0.6-os ). A gond az hogy alapjáraton állandóan lefullad. Kapott új gertyákat ( gyári NGK szett, természetesen 6db ), pillangószelep meg lett pucolva, de így is fenn áll a hiba. Hibakód, nincs, ha nyomom a gázt szépen jár a motor, amint leengedem lefullad... A folytószelep érzékelőre gondolok de várom a tippeket tőletek...
Elért a tipikus "3 vonalas" hiba. A tünet a következő: indítás után nem veszi a hátramenetet,konkrétan nem csinál semmit. Néha még a 3 vonal is megjelenik Ja és csak hidegen csinálja! :-) A típus egy 450-es 600cm3 City-coupe! 96 ezer kilóméterrel! Merre keressük a hibát? Tudtok Pest környékén valamilyen SMART Gurut? :-)
Mostanában a kocsi menet közben megáll (egy csíkot jelez+minden kivillan), majd újrainditás után újraindul (van, hogy pár percig nem lehet újraindítani, de utána újra beindul). Az lenne a kérdésem, hogy ez miért lehet?
le kell szerelni az intercoolert mert a tartókerete alatt vannak az önindító csavarjai, a komplett szívósort hogy hozzáférj magához az indítóhoz, ha klímás az autó akkor a kompresszor is útban van és a vízpumpát a termosztáttal összekötő vízcső is...
nem írtad hogy dízel vagy benzines mert a dízelnél az intercooler kivételéhez csak az egr leszerelése után férsz hozzá...