Blaxstaval valoszinuleg egyszer mar osszefutottam :) Komoly!! Akkor futottunk össze, amikor még nem tudtam, hogy ő az Ordi :))
Én ismerem Fargot, Fastcart, Tcaoét...
De JBt én sem, pedig megesz a kíváncsiság! :))
Valahogy Budapesten kevés a "proli". Lécci keress nekem olyan térképet, ami szerint a Vörös Csepel (első fordulós szoci győzelem), vagy a Vörös Angyalföld (Szanyi Ellő Tibor a Maszopj!tól), magasabb átlagos végzettségi értékeket mutat, mint a Gellérthegy, Rózsadomb, vagya tömmi munkásnegyed :PP
Pedig mennyivel jobb egy sör mellett szidni a komcsikat :) Nekem ma már ez megvolt, úgyhogy a ráncaim kisimultak, pulzusom egyenletes, és derűsen tekintek a jövőbe :) Ami reményeim szerint esti komcsiszidás egy sör mellett :) :))))
Kézzeld, tegnap ücsörögtünk Asszonkával a Ponyvaregényben (ami a világ legjobb kávézója), és megszólít a szomszédos asztalnál ülő társaság, hogy 'Éljen Magyarország!', és emelték a sörüket.
Emeltük mi is, majd megkérteztük, hogy hogyan tűnünk nagy jobbosnak, mire kiderült, hogy az övemről lógó Nagy-Magyarország kulcstartóra figyeltek fel.
Jó srácok!
:)))
Az első forduló óta a Kövért kirekesztik, bunyóznak a helyekért, nincs kizárva, hogy a vezetésben a liberálisabb oldal kerül előtérbe :( Remélem, pont ilyen marad :))
Ha azokat, akik Kövért akasztózósnak állították be, magukkal rántja nemsokára a Maszopj!, akkor lesz itt a szép világ :))
Thürmer: Ott leszünk az MSZP sarkában
Thürmer szerint az MSZP a Munkáspárt programjával nyert TÖKÉLETESEN IGAZ!
Ugyanis egyik pártnak sem volt komoly programja :))
Ez látod biztos!!! :) Elég gáz, hogy analfabéták szavazhatnak, és ki a szar mondja meg nekik, hova tegyék az x-et? Az elemésztetlen gulyás még a belükben? Én legalább egy érettségihez kötném a szavazójogot. Nem nagy dolog a mai világban egy érettségi, kerülnek ki tapló emberek a gimnáziumokból is, de azért valami lenne legalább az is. Viszont felső határt is szabnék úgy 60-65 év között valahol. Mondjuk lehetne 62 mint a nyugdíj korhatár. Elég sok kretén, tanulatlan ember szavazatától megkímélhetnénk magunkat és az országot. Hát igen. Szerintem is így kéne, de valahogy nem lenne szivem kirekeszteni a sok mammert meg tattert a szavazási hercehurcából, mert az ég világon semmi más dolguk nincs, még ettől az izgalomtól is megfosszuk őket? :))
Legyen inkább az, hogy mindenki kap egy pecsétet a személyijébe, hogy Orbánra vagy Megyóra szavazott-e, és aszerint
- fizet tandíjat/államilag finanszírozott suliba jár
- 1x 19.000 forintot kap, vagy évente infláció feletti nyugdíjemelést
- családi adókedvezményt, vagy eladják kilóra a gyárat/erőművet/céget a feje fölül
stb.
:)))
Ja és az idézett két város a halmozottan hátrányos helyzetű keleti országrészben van, elletétben a kiemelten gazdag, művelt, fejlődés motorja, elszívja a pénzt vidékről stb. Budapesttel.
Egyébként meg lehet nézni mondjuk Nyíregyházát (szoci vezetés) vagy Debrecent (kormánypárti?), egyik sincs olyan elképesztően lepukkanva, mint Budapest.
Prágában persze minden az elmúlt négy év alatt készült. Valóban, Budapesten is óriási fejlődés volt '94-98 között, volt itt Expo, metró, útfelújítás, tatarozás, új hidak építése ezerrel. Mi jobbosok négy év alatt alig győztünk mindent szétverni, felbontani, felrobbantani, hogy mostanra nyoma se maradjon.
Nem igaz, Johny, hogy pusztán a vita kedvéért akárminek ellentmondasz és inkább belemégy akármilyen ostobaságba, minthogy igazat adj a másik félnek!
Most jön megint az, hogy 50 darab egysoros faviccel lepsz meg minket? Ragaszkodsz hozzá? :PP
Inkább foglald össze magadban - ha a végére értél a mai termésnek -, mit tartasz fontosnak, és arra reagáljál. Szar látvány mi, hogy valaki reagál a hozzászólásokra, de a neki címzettekre mindenképpen... :PPÖ
Öcsirigó, előbb Te menj ki Prágába, és kérdezd meg őket, az ő viktoruk is azzal kezdte-e országlását, hogy az önkormányzatoknak járó pénzt megkurtitotta? Nyusziboci, télleg hüje vagy.
Demkszáj 12 éve regnál, míg Orbán csak 4 éve.
Érdezem én, ez a most befejeződő 4 év hogyan befolyásolja az előtte levő 8-at?
(Fejtben tudsz összeadni-kivonni?)
Nem lenne haszontalan a 28:4 helyett az erre-arra szavazók arányát megnézni. (Tudok olyan választási rendszert is csinálni, ami alapján az Új Baloldal győzött, hiába szavaztak rá országos szinten negyvenketten.) Nálunk például 45:55 volt az arány Lendvainak, ami már nyugodtan a lumpenprolik számlájára lenne írható (bár én nem írom).
És bele is fognak, ebben biztos vagyok. Nekünk csak annyit kell tenni, hogy támogassuk az összefogást, megjelenjünk a rendezvényeken és minden kipattanó hazugságnál és nem beváltott ígéretnél kimenni az utcára. Néztek már hülyének bennünket eleget, most már elég. Pontosan! Én is elkezdtem győzködni hülyébb ismerőseimet, hogy 'Biztos, hogy ezt akartátok?'
De nekem alig vannak hülye ismerőseim, az ismerekedéshez is értelmi cenzust használok :)))
Öcsirigó, előbb Te menj ki Prágába, és kérdezd meg őket, az ő viktoruk is azzal kezdte-e országlását, hogy az önkormányzatoknak járó pénzt megkurtitotta?
Örülök, hogy ennyire tetszik. Én a helyedben nem lennék magamra ennyire büszke és nem csinálnék poént mindenből, de nyugodtan folytasd. Majd átmegyek én is (gondolom más is) JB-ba és bevezetjük (legalábbis rád nézve) a szelektív olvasást.
Tulajdonképpen az nyerte meg a tetszésemet, hogy semmi sem váltotta ki eddig az ellenszenvemet. Nyuszisajt, léci menj ki mondjuk Prágába, aztán gyere vissza, és ha még mindig így vélekedsz, akkor hüje vagy. :PP
(egyébként is, de legalább megpróbáltad... :)) )