Keresés

Részletes keresés

mehike Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25211
Lányok látszik a képeken milyen jól éreztétek magatokat ma.Köszönjük ezt a gyorsaságot.Pár arc még ismerős is volt.

Évi -szerintem szuper az új frizu
Julcsy-tuti fogytál
Gabicza-jaj,de kár hogy nem tudtunk találkozni,remélem Fehérvárra jössz
Mici-Nagyon édes a kutyus

Előzmény: Kaoka (25210)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25210

Képek feltöltve. Ha valakit zavar, akkor sikítson és máris törlöm. :) Julcsika köszönöm a ferdepántot. :)))

http://xfree.hu/keptar.tvn?f=foltosklari

ezkriszti2 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25209
Azt kelljen mondjam, hát csajok, ez jó volt! Remélem az először jövők is jól érezték magukat. Kéne egy ilyen alkalom nyáron is.
Előzmény: Kaoka (25207)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25208
nagyon várjuk a fotókat:)
Előzmény: Kaoka (25207)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25207

Gyors helyzetjelentés az otthonmaradottaknak. Nagyon jó volt, csak rövid volt.:))) Rengeteg kép van, majd feltöltöm a képtáramba, ha lesz rá időm. Igyekszem minél hamarabb. :) Köszönöm Szerikának az ajándékot és Pihének a könyveket. :)

Minden nagyon szép és finom volt. Jó volt találkozni a régebbiekkel és megismerni az újabbakat. :) A kutyus valódi. :D

4Hópihe Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25206

szolgálati közlemény:

az én tavaszi meglepetésemben a kékzsinoros valami az ollóör-mert  ott nem jutott eszembe.

----------------------------

örülök,hogy volt lehetöségem elszaladni egy nagyon tömör fél órácskára. sikerült megtalálnom azt a pillanatot amig a gyerekeim képesek  bután nézni maguk elé,csendesen.

köszönet cameának, aki egész héten buzditott,bátoritott,hogy sikerüljön megtalálnom ezt a pillanatot és kisurranjak a lakásból.

jól éreztem magam köztetek.!!!!!

---------

stigi meglepetése lett az enyém. egy szépséges mozaikolt fadoboz, horgolt babacipö,-én azt hiszem nyárihóemberre fogom majd rádolgozni))))nagyon puha selymes de vaskos fényesbarna fonal- babahajnak való instrukcióval, -amire a lányom lecsapott hogy sapkát kössek belöle a barna kesztyüjéhez én viszont egy ikszedik zongorakesztyüt láttam benne rögtön.és egy biboros csipkeszerü anyag  bálozó hóemberhez méltó.)))

mehike Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25205
A talizósoknak jó szórakozást kívánok.Aztán kérünk szépen ám fotókat.
ahogy olvastam párotokkal találkozom Fehérváron.
Szép hétvégét mindenkinek
36évi Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25204
Na, csak jöjjék, mert már én is be vagyok sózva.

Nem tom, ki írta a kutyát és a 17 évest, de nekem erős érv volt a lányommal folytatott diskurzusban, miszerint eljön-é velem vagy nem. Az érveim nyertek. :)

Úgyhogy szállítok egy 12 évest, aki szereti a kisebb lurkókat is pátyolgatni. :)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25203
Megpróbálom összeszedni magamat és elmegyek a talira egy kicsit később. Viszem a fotózómat. :) Remélem nem fütyülnek ki a náthám miatt. Gondolom a vidékiek elindultak már. Nekem kb. fél óra az út. :)))
Előzmény: bvedono-Szömörce (25202)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.20 0 0 25202
Jó szórakozást a találkozón:)) Fotókat kérünk ám:)))
Aledi Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25201
A lányom meg szerencsés, hogy megkapta. Rózsikának hívja, természetesen. Este vetett neki ágyat, és jelentem, az első nálunk töltött éjszakáján jól aludt. Érdekes mennyire meghatározó a ruha, az egész baba egyértelműen Cameás lett. Nem annyira látszik a képen, de a ruha anyaga is csodaszép.
Köszönöm lányok! Dicsekedhetek majd vele a blogomon (ha már ilyen régi blogger vagyok:)?
Előzmény: szarvasmici (25200)
szarvasmici Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25200
Naná, hogy kisminkelted! Egy csini ruhához jár a smink. Mondja ezt az örök sminketlen. Ja, mer csini ruhája se sincs neki. :)
No de ez a baba nagyon szerencsés, hogy nálad öltözködhetett fel.
Előzmény: Camea (25197)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25199
Közben rájöttem, hogy az lehet a szárny:):)))
Előzmény: PaJulcsi (25198)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25198
Jó lett!!!:))
Fátyla is van? Vagy az mi az a bordó?
Előzmény: Camea (25197)
Camea Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25197
... én jövök, vagy miiiii?
Cóval megkaptam a csupa rózsaszín és lila babát... mert az arca is lilával és rózsaszínnel van ám hímezve... :o)) ... először is kisminkeltem, azéééé' mer' csak. :o) ... aztán adtam rá rózsaszín ruhát.. meg masnit... meg szárnyat meg izékákat...

Előzmény: LBZS (25195)
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25196
Alakul, alakul. A kommentár mondjuk kicsit szűkszavú.
Előzmény: LBZS (25195)
LBZS Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25195
Íme
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25194
Várjál, írok levelet. A megyeri hídról egész jól megközelíthető az objektum.

LBZS. Képeket rögtön le kell tölteni! Na. Hadd lássuk már, meg azok is, akik nem jönnek holnap!
Előzmény: pági (prücsök) (25189)
LBZS Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25193
:))))) Cameának a babát küldtem el. A kép a fényképezőben van, onnan le kell tölteni a számítógépre, tömöríteni, hogy fel tudjam tölteni. Na ezt a folyamatot fogom elvégezni ma vagy holnap. :))))
Előzmény: Törölt nick (25191)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25192
nekünk már van egy fából, a pecabot annak a tartozéka, de már pár darab szőrén szálán eltűnt( még nagy takarításnál sem lett meg és a pelenkában sem találtam:)). Ennél legalább tudom pótolni a halakat:)
Előzmény: szarvasmici (25174)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25191
Ma, vagy holnaaaaap?? Mivan?? Kérd el Cameatól a fotót, amit átküldtél neki , aztán muti gyorsan!! :D (Vagy nincs meg elmentve a leveleződben?)
Előzmény: LBZS (25185)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25190
:) Ha a nagyfiad jönni akar naná, hogy szívesen látjuk.. :) Még akkor is, ha ez inkább pletyi lesz, mint varrás. A kutyi miatt 36évivel kellene értekezned... személy szerint engem sem zavarna (sőt), de szerintem a művházba, mint közintézménybe nem lehet behozni..

Az utolsó órában? :D Ez több órát feltételez.. :D
Előzmény: pági (prücsök) (25189)
pági (prücsök) Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25189
Akkor viszem Blankát (és anyut is felvigyázni).

Mici,
Részemről a 17 éves és a 2 kilós is rendben. :) Kutyából nálunk ennél csak nagyobban vannak.

Kriszti,
Annak ellenére, hogy viszem a családot, ergo külön megyünk, tudnátok erre kanyarodni, hogy kövesselek titeket? Ti már voltatok, bízom a helyismeretetekben. ;)
szarvasmici Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25188
Aledi! A kutya természetesen kicsi, a 2 kiló az nem sok, képzeld el cukorban. Egy yorkiról van szó, és imádja ha simogatják, meg játszanak vele, de jól elvan ölben is. Elvégre öleb. Ja, és allergiát nem okoz, mert nem a hullósszőrős fajtából való. Csak hát mégis egy kutyáról beszélünk, és aki nem érzi magát közel az állatokhoz, arra semmiképp nem szeretném ráerőltetni.

A 17 éves meg fel lett homályosítva, hogy baromira uncsi lesz (neki), de jönni akar. Egyébként szokott nekem segíteni a kezek-lábak tömésében, szóval nem teljesen láma a babázásban. A műhelyemben is szívesen ücsörög, és imád beszélni, de most beragasztom a kis száját. FércJutkánál volt velem egyszer, és ott csak az utolsó órában nyavalygott, hogy menjünk már. De akkor csak 10 percre ugrottunk be eredetileg.
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25187

Köszi, majd akkor a helyszínen érdeklődöm- biztos van portás.. valaki.+ készülök.

Nem én vagyok a lisztérzékeny , nekem nem okozna gondot, ha nem ennék ebédet sem..

Előzmény: Aledi (25184)
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25186
Kaja kérdés. Eddig mindig úgy volt, hogy a hozattak bőven elegek voltak. Én sütni nem tudok, szendvicsnek valót valamennyit bevállalok, sajt, uborka, felvágott. Éhen nem halunk, ha ebédre hideget, meg sütiket eszünk.

17 éves. Hát ő már nagyfiú, biztos jobban érezné magát a belváros fele. Nem tudom a művház mit szól a kutyához? Részemről nincs akadálya, Vera nem egy bátor vitéz, de legalább szokná.

Előzmény: Skippo (25182)
LBZS Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25185

SZiasztok!
A holnapi részvételem még mindig bizonytalan, de igyekszem elmenni.

Aledi: az arcod otthon van :)))) Ma vagy holnap feltöltöm. Cameának meg is küldtem.

Szömörce, nekem is tetszik a halacskás tavas batyud. Hasonlót én is tervezek, de most a babaházat (is) csinálom.

Szerika: sajnos ott a környéken csak DM (vagy Rossmann) és közért van. :((( De lehet, hogy valami eldugott kisvendéglőre lehet bukkanni a közelben.

Egyébként JYSK van a találka közelében is.

Előzmény: Aledi (25184)
Aledi Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25184
szerika0122,
A honlapon vannak a részletek. Sajnos nem vagyok ismerős arra, de nem valószínű, hogy olyan igazi étterem lenne a közelben, ez egy lakótelep közepe, szép nagy panelházakkal. Viszont tavaly Kaoka olyan finom, még meleg, husit hozott, hogy annál jobbat a legelőkelőbb étteremben sem eszel : )
pági (prücsök),
Lesznek még kisgyerekek. Közvetlenül a terem mellett van a játszószoba, tavaly is voltak apukák akik ott vártak a gyerekkel.
Én viszek néhány babát, és én is örülnék, ha más is hozna, mégiscsak élőben az igazi.
szarvasmici,
A 2 kilós az ugye nem nagy? :) Nem hinném, hogy van valaki, aki nálam jobban fél tőlük, egyszer megtámadott egy kóbor kutyahorda, egyik meg is harapott, kaptam néhány tetanuszt utána... De egy kiskutyát még én is bevállalok, meg általában okosabbak, mint én, nem jönnek oda hozzám : ) Szóval szerintem hozd nyugodtan.
A 17 éves "gyerek" már nehezebb kérdés. Tőle ugyan nem félek : ), de kérdés, hogy mennyire fogja unni. Esetleg hozzon magával valami kütyüt, amivel lefoglalja magát. És ígérje meg, hogy nem nyaggatja Anyát tízpercenként, hogy mikor indulunk : ) Ja, bocs, nem röhögtem.

LBZS, hol az arcom? (mármint a babámé, természetesen)
Előzmény: szerika0122 (25179)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25183
Ó, ha szabad simogatni, akkor az én lányaim nagyon fognak örülni a kutyusnak :-))
Előzmény: szarvasmici (25181)
Skippo Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25182
Nekünk lehet nem jön a gyerek, mert Anyu vigyázna rá. :( De nekem hiányozna, nagyon! Miértne jöhetne 17 éves?! Nagyobb, s kisebb is, nyugodtan. De vajon ő élvezni fogja? Kutyussal személy szerint nincs gondom. Más nevében nem merek nyilatkozni. (Van-e rá allergiás?) Ha mégis hoznám Prüntyim, akkor inkább neki lenne félnivalója! :)
Én durumtésztás édes kajcsit szándékozok vinni. Azt se ehet lisztérzékeny?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!