:)) Nagyon hosszú, legalább 20 ház van benne. Kicsit a vesszőparipámmá kezd válni, már szedtem is szemetet, meg írtam a Zuglói Lapoknak korábban is, eredmény nincs. Ill. csak ilyen szép semmitmondó levél. Pedig van ott rendelő is, meg ovi - ezekre azárt ráreccsenhetne az önkorm szerintem. No de előttem az élet :))
off: bögre-prozsé hamarosan a célegyenesben. Gyakorlatilag mindenre lehet festeni, ami kapható, ugye? Tehát nem futhatok bele olyan extra anyagba, amire nem jó az ajánlott festék?
Hónapok óta ott virít a közérdekű zöld szám a kerületi lap tetején, hát én, mint lelkes állampolgár, bejelentést tettem, hogy a Tábornok utcában térdig ér a szemét, tavaly ilyentájt még havonta egyszer végigsöpörgették, de már hosszú hónapok óta senki. Annak rendje-módja szerint megadtam minden paraméteremet, amit kértek.
No, levelet kaptam a polgármester úr sk aláírásával. Aszongya, pontosítsak, mert a "Tábornok utca" túl tág fogalom, és így nem tudják, hol intézkedjenek. Jelentem, az 1. számtól a végéig :)) De becsszó végigfotózom az utcát, ha ezzel megkönnyítem a dolgukat. Már fogalmazom magamban a kedves válaszlevelet.
Nem tudjátok, hogy mit kell beírni az adóbevallásba, ha az 1%-omat a Zuglói Polgárőrségnek szeretném adni? Felhívtam őket, de ők sem tudták. :-D Elvileg holnapra megmondják, de hátha itt is tudja valaki.
Rendszeresen (nagy nehezen) áthaladva az Egressy út/Róna utca feltúrt kereszteződésén, mindig eszembe jut, hogy ez az útfelbontás milyen klassz alkalom lenne arra, hogy azt a járdaszélt - esetleg oszlopot - 1 méterrel odébb vigyék... És azáltal azonnal megszűnne a rendszeres dugulás, ami akkor következik be, amikor egy kicsit is szélesebb teherautó balra akar fordulni a Rónába a Thököly felé.
Lesz egy teljesen új emelet, perpill. épp azt csinálják, a tetejét is teljesen lecserélték. Üveg végig, szép, napfényes lett tőle az egész áruház. Tetszik, amit csináltak ott. Jóval kisebb, mint az Árkád, talán pont ez a jó benne. Kellemes, egészen otthonos. És van benne a kedvenc cukrászdámból és a kedvenc bankomból.
én meg a nagylajoson mentem nemrég, és örömmel látom, hogy egyre rosszabb állapotban van.. szerintetek valaha fel fogjak ezt újjítani? [de a thököly nagy részét is ide lehetne sorolni]
Az Aréna Corner eléggé förmedvény elnevezés. Bár belátom, BS Saroknak mégsem lehet hívni, mert az angolok az elõbbi szó, a magyarok meg az utóbbi szó külföldiek által való kiejtése hallatán kezdenének el somolyogni. :oD
All,
nem emlékszik valaki, hogy a 70-es években meddig létezett ott a kispiac?
Sziasztok, tudja valaki a Cédrus nyitvatartását? (rákerestem a Cédrus szóra a topicban, de nem hozott ki semmi érdemleges választ, Interneten meg nem találok honlapot)