Keresés

Részletes keresés

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 123

Sikerült! Nagyon szépen köszönöm!!!

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.05 0 0 122

A google-ba írd be: "Telihold török sorozat magyar felirattal" - és minden rész videóját megtalálod!

Ha mégsem, írd meg! 

Előzmény: nkrisz308 (121)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 121

Nem vagyok egy sorozat függő. Erre véletlenül találtam rá, mert néztem a Viktória sorozatot, és utána kezdték el adni.

Nagyon tetszik és már baromira kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Bárhogyan is keresgettem a videa megosztón nem találom.

Előre is köszi Nektek!

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 120

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom megkeresni a videa-án a Szerelem íze további részeit.

Előre is köszönöm!

Kriszti

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.05 0 0 119

Asuma hangja Csifó Dorina, az új sorozatban a főszereplő Bogdányi Titanilla, de nagyon hasonló a hangszínük (ha Csifó lenne, nem nézném, az a hang nagyon irritál).

Engem sem zavar, hogy egyszerre megy e két sorozat, hiszen Can teljesen más karaktert szerencsére szintén egy jó embert) alakít és a történet máris annyi bonyodalmat, humort vetít előre, hogy érdemes nézni, sőt vártam már az esti folytatást. 

A Szerelem ízét azért aprózzák el, hogy fokozzák az izgalmakat, de nem gondolják, hogy a szemfüles és kíváncsi néző már megnézte, mert nem bírja kivárni a végét! 

Én is megnéztem, de nem minden részletet ismerek, mert csak átpörgettem, de az utolsó részt kétszer láttam már! :-)

Fórum talán azért nincs, mert sokan "snassz"-nak tartják, hogy bevallják: bizony török sorozatot néznek (ezzel szemben pl. a facebookon a zárt csoport több mint 200 tagú)! 

Előzmény: Szasza0503 (118)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.04 0 2 118

" Szerintem nem lesz rossz ez a sorozat sem. "

Megerősítem! :))) Szerintem sem lesz rossz ez a sorozat sem!

Én is elkezdtem nézni. És leültetett a képernyő elé már az első rész, pedig igencsak skrupulusom volt a sorozattal szemben.

( No de már az első rész  vége felé meg is barátkoztam Can "szerelésével", egyáltalán nem zavart, hogy nem öltönyös a karaktere. :)

Annak örülök, hogy Szabó Máté maradt Can szinkronhangja. A nővért alakító ( "Fatosé" ) hangja is maradt. Sanem, a húga hangja, mintha " Asuma " hangja lenne?!  (Továbbra is csodálkozom, hogy  nincs a két sorozatnak fóruma.)

A szerelem íze c. sorozatot kár, hogy tegnaptól  "lelassították" és csak egy részt adnak le belőle. Ezzel azt érték el, hogy mindenki megnézi a hátralévő részeket videón. Naná, hogy én is megnéztem már az egész sorozatot. Többször is! :))

Jó szórakozást, avagy szórakozzunk jól!!! :)))

Előzmény: Ilhilla (116)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.04 0 1 117

Örülök, hogy kedvenceim fognak még együtt szerepelni!

Remélem, nem maradok le majd a sorozatról. :)

Előzmény: Ilhilla (115)
Ilhilla Creative Commons License 2020.08.04 0 1 116

Szerintem nem lesz rossz ez a sorozat sem. A főszereplők helyesek, összeillenek, lesz szerelem, humor, tévedések és félreértések, testvérháború...mindezt az első rész alapján leszűrtem!

Áldás és átok egy olyan lány, aki mindent megjegyez, amit egyszer elolvas! :-)

Én még a főzőműsorok nézését is mellőzöm e két sorozat miatt! 

Előzmény: Szasza0503 (113)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.28 0 0 115

Can és Özge fog még együtt szerepelni egy új sorozatban (hátha itt is vetítik majd):

https://www.youtube.com/watch?v=TARBDCDJh3c

Előzmény: Szasza0503 (113)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.27 0 1 114

A magyar változat 81 részes és a végén az izgalmak fokozása miatt adhatják egyesével. 

Az, hogy közben elindítják az új sorozatot szerintem sem szerencsés dolog!

Előzmény: Szasza0503 (112)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.07.27 0 1 113

Bevallom, belenéztem az Álmodozó azaz a törököknél Korai madár című sorozatba! (1., 2. és 19. részbe lestem bele.)

Hááát?! 

Én az alábbiakat gondolom. Kíváncsi vagyok kinek-, milyen véleménye lesz?! Még akkor is, ha nem nézném a sorozatot!

Már az elején, a zenével kezdeném. Madárdallal kezdődik, amit fütyülnek. Valahogy nekem ez a "fütyülős" zene nem jön be. Hol van ez a Telihold zenéjétől??!!És nem csak a zenére figyelt az ember, hanem közben egyre többen  táncoltak az utcán a szereplők mögött. (Kicsit mintha John Travolta féle Grease film képe  ugrott be, mintha arra hajaztak volna.)

Na és ugye így rögtön egymás után Can Yamannal, nekem kicsit zavaró. Mert az ember önkéntelenül is, de elkezd hasonlítgatni. Nekem Yaman, "öltönyös Feritként" nagyon bejött. Ebben a Korai madár sorozatben szinte furcsa a terepszínű cuccaiba. Sajnos, nem tetszik a varkocsba fogott haja, kigyúrt teste sem (amit sűrűn mutogat). Hááát persze, hogy nem nekem kell, hogy tessen!!)

Állítólag a török Jason Momoa becenévet adták neki, ezért a Korai madár című film főszerepére még jobban kigyúrta magát.

(Jason Momoa sokakkal ellentétben, nem a zsánerem.)

Demet Özdemír alakítja Yaman párját a sorozatban. Kedves lány, de nekem Nazli, az Nazli! Rögtön a lány szemét néztem, és azt, hogy vajon Yamannal tudnak-e úgy egymásra nézni, mint ahogy "megszoktam"?! :)) De nem!

Viszont örömmel "fedeztem fel", hogy a két lánytestvér egyike, az "általam ismert" Fatos!! :)

Egyébként a Szerelem íze  ( Telihold )  c. sorozat hatalmas sikert hozott a két főszereplőnek, így természetesen a Ferit alakító Can Yamannak is. Aki valóban rendkívül vonzó, fiatal tehetséges színész, aki jogot végzett és nem is színészetet. Már öt filmben játszött, igen felkapták, de tényleg szemetgyönyörködtető jelenség a képernyőn,  a sorozatokban.

Ráadásul roppant intelligens, olasz és amerikai iskolákban tanult, több nyelven beszél. 

A fentiek alapján azért lepett meg,  hogy intelligens ember lévén - a beszólása miatt -  afférja volt a török médiával?! Ezért Budapestre "szöktették" meg a török média szeme elől, amíg lecsillapodnak a kedélyek. Így érkezett meg Yaman  egy pár barátjával fővárosunkba. (Vajon Can Yamannak fejébe szállhatott a gyors és hatalmas siker?!)  
Kíváncsian várom, lesz-e fóruma a Korai madár c. sorozatnak?!

Előzmény: Ilhilla (111)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.07.27 0 1 112

Továbbra is imádom ezt a sorozatot! (Jó helyre csöppentem! Nem bánom, hogy elkezdtem nézni!)

Laza, nagyon könnyed kikapcsolódást nyújt nekem.

Sajnos, nem tudtam megállni és ugye belenéztem az előzetes részekbe. Naná, hogy mind megnéztem!

De ez még hagyján, szinte naponta belenézek a előzetes videókba! :) És már a zenénél kezdek elgyöngülni! :)

Az eredeti török sorozatot 26 részben adták le, tehát én mindig kb. hárommal szorzom, hogy hol is járunk  a magyar részeknél?! :) Nálunk is lemegy most a 60. rész, ami a 20. török résznek felel meg kb, szerintem.

Kedvencem a két főszereplőn kívül, Bulut, Fatos, Tarik, Denzis, valamint Ferit munkatársa, aki udvarolni kezdett Fatosnak és az irodavezető hölgy. (Aki az utolsó részben szintén énekel a színpadon, kibontja a haját és úgy mulat, csuda pofa volt.)

Sőt, még a negatív karakterek között  is van aki remekül játszik, mint Hakan.

A Bulutot alakító kissrác ( Alihan Türdemir ) annyira aranyos, hogy már inkább tehetségesnek mondanám. ( Kíváncsi lennék,  hogy a későbbiekben merre fordul majd az élete?!)

Nagyon tetszik, hogy nem egy végtelenre nyújtott sorozat! Pörgös, van benne izgalom, sok-sok humoros rész, és minden ami kell és kevés akció, aminek külön örülök.  Nem tudom, hogy ha vége lesz, nézek-e még sorozatot vagy nem, mint eddig tettem?! Kíváncsi vagyok, hogy a főszereplők, külön-külön szereplése felkelti-e majd az érdeklődésemet a későbbiekben?!

( Mert jelenleg úgy érzem, hogy nem.) Mert Nazli és Ferit így együtt tökéleteseik számomra. :)

(Még hasonló páros sem jut most eszembe, aki ennyire "megfogott" volna eddig?!).

Továbbra is sajnálom, hogy ez a sorozat nem kapott nagyobb érdeklődést: De, bizonyára megvan az oka, hiszen nem vagyunk egyformák.Kinek a pap, kinek a paplan, nem igaz?

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.26 0 0 111

Augusztus 3-án 20 órától kezdik vetíteni azt a török sorozatot, ami itt az "Álmodozó" címet kapta. A férfi főszereplő az a Can Yaman, aki  "A szerelem íze" sorozatnak is a főszereplője. 

Kissé zavaró, hogy utóbbi sorozat még véget sem ért (aug.3-tól 21 órakor látható) és máris elkezdenek egy újat, ugyanazzal a főszereplővel. 

Ilhilla Creative Commons License 2020.07.19 0 1 110

Hát igen! Ahogy egymásra néznek, attól még a jéghegyek is megolvadnának! :-)

Én Ferit (Can) alakításától vagyok főleg elájulva: ha figyeled az arcjátékát, még a szeme színe is változik, a hangulatától, idegállapotától függően. Egyébként nagyon tud uralkodni magán, de az érzéseit a szeme mindig elárulja (és persze jó szolgálatot tesz sokszor az a kis labda is). 

Én sem vagyok fenn a facebook-on, illetve a saját jelszavamat elfelejtettem, nem kértem újat, mert a Férjem oldalával szoktam belépni és főleg recepteket nézegetek. A sorozat fan-csoportjára amiatt kerestem rá, mert más fórumon nem tudtam a véleményemet leírni, illetve másokét megismerni.

A port.hu-n írtak páran, de "elapadtak" a vélemények. 

Okos telefonom nekem sincs, nem is szeretnék, nem látnám jól (meg minek, amikor koromnál fogva szinte mindig itthon vagyok, gép közelben).

Előzmény: Szasza0503 (109)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.07.19 0 1 109

Igen! Az én szívem is elérzékenyült a "láztalanítós" jelenetre! :)

(Nekem anno nagy kedvencem volt Ingrid Bergman, főleg a Gázlángban, a Casablancáról nem is beszélve. Ahogy a repülőtéren nézett Humphrey Bogartra,  mindig élt az emlékezetemben. De ahogy Nazliék néznek egymásra úgy senki más! :) Überelhetetlenek! :) Ez a kártyás kifejezés jutott eszembe, lehet, hogy nem is jó, de mentségemre szolgáljon, hogy csak a francia kártyát ismerem. A magyar kártya sosem kötött le, na, azért a "csacsizásra" emlékszem. :)

Elárulum Neked, mivel "csak ketten" vagyunk itt és más nem hallja, hogy a  "hűtőházi" jelenetnél én addig bírtam cérnával, amíg premier plánban nem került Nazli sálja, amit elhagyott. :)

Azt hittem, hogy Demet észreveszi, de hál' Istennek nem! Na, és én itt elkapcsoltam és az ismétlésben néztem meg, mert az már nem volt olyan "idegölő" számomra. :) De a guta kerülgetett engem is, amiért nem mondták el  Denizzel Feritnek, hogyan szabadult Nazli a hűtőházból. Igaz, az már  tetszett viszont amikor végre kiderült.

Az általad említett Seherezádét nem láttam, vagyis egyetlen török sorozatot sem.

Kivétel a Szulejmán első pár része, de miután világossá vált, hogy hány részes és hosszú sorozatról van szó, letettem róla. És azért is, mert sokat olvastam utána a történelmi szereplőkről, hogy kinek hogyan alakult az élete a valóságban és annyi gyilkosság, halál - gyerekekkel kapcsolatban  is! - történt, hogy ezért sem néztem.

Ahogy írtál a "hóesésről", lepergett a jelenet előttem is újból. Micsoda boldogság vár rájuk! És már láttam a lelki szemeim előtt  a drága szép pofiját Bulutnak, és az általa "megálmodott jövőt is!"

(És már én is elkezdtem vénségemre álmodozni, hogy milyen jó is lenne, ha folytatódna majd a sorozatot, hogy miként alakult a szereplők sorsa. Holott tudom, hogy ez butaság, no de ennyi álmodozást engedélyezhetek magamnak nem igaz?!  :)

Említetted, hogy a fészbukon van a fanoknak egy csoport. Igen, de amit most írok azzal  bizonyára egyedül is vagyok?! Nem vagyok "facés!" És még kiábrándítóbb, de okostelefonom sincs. És nem is vágyom rá. 

Ezek nélkül is éppen elég információ birtokába jut az ember, ha akarja, ha nem. Ami nem biztos, hogy jó?! De a hiba nyilván bennem van, mert egyedül vagyok a tömeggel szemben. 

Köszönöm szépen, igen beírtam a google-ba az általad javasolt  "Dolunay török sorozat magyar felirattal" blablabla és azóta nézem. Egyben szidlak ( a jóságodért ), mert elment már a fél napom emiatt, mert még "csak ezt a részt megnézem, na, most ez már tényleg  az utolsó...... :)))))) Na, de a viccet félretéve, tényleg köszönöm.

(Előzőleg már belecsöppentem  olyan részekbe, ahol eredeti szöveg volt. És, hogy micsoda ronda nyelv ez a török, még az általam legrondább nyelvnek tartott német nyelvnél is rondább, ugatósabb. Szerintem.)

Na, mire ezt megírtam, lassan annyi már az idő, hogy megjönnek a kedvenceim is (öt órán keresztül!!!), mert lassan kezdődik a vasárnap délutáni ismétlés. :)

Előzmény: Ilhilla (108)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.19 0 1 108

Említed a hűtőházas jelenetet: én nagyon haragudtam Demetre, amiért ezt művelte Nazlival, de a sorozat végére komolyan megsajnáltam. Nazli is felmérgelt, amiért eltitkolta az egészet Ferit előtt, de a "főbűnösnek" Denizt tartottam, bár őt felmenti a lány iránti elvakult szerelme. A közös "láztalanítás" viszont melengette a szívemet, nagyon aranyosak voltak!

Nekem ez a harmadik török sorozat, amit képes vagyok végig nézni, mert nincs benne annyi gyűlölködés, vagy dögunalom, mint másokban. A Seherezádé is kedves sorozat volt (most ismétli az Izaura tv) és volt még egy, ami egy házaspárról és két gyönyörű kislányáról szólt, a címét sajnos nem tudom. 

A "hóesés" tetszett és örültem, hogy a végén egyéb "családi öröm" is kiderült, amit a kis Bulut "megálmodott" és le is rajzolt! :-)

A facebook-on van egy rajongói csoport.

Ha nézni szeretnéd ismét, a google-ba írt be: "Dolunay török sorozat magyar felirattal" és megtalálod a Videa-t, ahol a részek -igaz más bontásban-, de megtalálhatók. A youtube-n is megvan, de ott csak eredeti nyelven. 

Előzmény: Szasza0503 (107)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.07.18 0 2 107

Jujjjj, nagyon örülök, hogy "találkoztam" valakivel, aki nézi a sorozatot!

Ráadásul úgy láttam, hogy ugyanaz a vélemény alakult ki, mint amit leírtam. 

Szó ami szó, nem röstellem, de így még nem fogott meg műsor, na! Ha nézem a sorozatot, nincs előttem a laptop, nem "háttérzajként" használom a tv-t sem! :) Ilyen sem volt még!

Ja, és egyre többet vettem észre, hogy kuncogok! Majd újabban már szívből nevetek! 

(Már előre sajnálom, hogy hamarosan vége lesz.)

(Nem értettem, hogy vajon miért nincs a sorozatnak fóruma?! Sajnos én nem tudok új fórumot nyitni.)

Igen, igen "elképzelem" és egyben megértem, hogy elébe mentél a dolgoknak, és folyást engedtél a kíváncsiságodnak. :)

Képzeld el, hogy én is ezt tettem, kutakodtam, és mint laikus és nem mint informatikus és teljesen véletlenül rátaláltam az utolsó részre. (Újból már sajnos nem tudnám visszakeresni.) És hogy egyről beszélünk-e, nem akarom, hogy spoiler legyen, de óvatosan annyit jegyzek meg, hogy nagyon szép volt a "hóesés szilveszterkor!" :))) (Jól mondom?)

Sajnos volt/van olyan is, hogy nem bírtam/bírom nézni az olyan jeleneteket, mint amikor Nazlira csukta az a rosszindulatú némber a hűtőház ajtaját, vagy valamit kever az általam nem kedvelt húgocska, akkor inkább elkapcsolok és majd az ismétlésnél már nyugodtabban tudom bepótolni a hülyeségem által kihagyott részt. :)

További jó szórakozást, vidámságot, nevetést kívánok!

Előzmény: Ilhilla (105)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.18 0 1 106

...és a kisfiú külön említést érdemel, kiváló gyermekszínész és a szinkronhangja is telitalálat! 

Előzmény: Ilhilla (105)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.18 0 1 105

Képzeld, mi is ezt nézzük, lebilincselő! Romantika, humor, izgalom, ármány... minden van benne, ami egy jó sorozatba kell! Eredetileg valóban nem ez a címe, hanem Dolunay (Telihold).

A két főszereplő és a gonosz házaspár alaktói kivételes színészi teljesítményt nyújtanak. 

Én ma nem bírtam magammal és a "videán" megnéztem amire kíváncsi voltam (fenn vannak a részek, feliratozva), tudom tehát a végét is, ennek ellenére minden hétköznap ott fogok ülni a tv előtt, mert annyira jó kis sorozat. (...és szombat vasárnap délután ismétlik az egész hetet).

Can Yaman nagyon tehetséges fiatal színész és külsőre is említésre méltó férfi, remélem, hogy a "Korai madár" c. sorozatot is megveszik, amiben szintén ő a főszereplő, de teljesen más karaktert alakít. 

Előzmény: Szasza0503 (104)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.07.18 0 3 104

Most fedeztem fel, ezt a fórumot.
Nem nézek sorozatokat!  (Vagyis, egy kezemen megszámolom, hány sorozatba néztem bele az évek során!)

DE!

Júniusban indult a Life Tv-n a "Szerelem íze" török sorozat.

Belecsöppentem az első részben, és "leültetett" a tv elé a sorozat! :)ű

Igen, megfogott! Mert nem egy vontatott, hanem nagyon pörgős! A két főszereplő nagyon szimpatikus, szépek, bájosak és úgy tudnak egymásra nézni, hogy melengetik az ember szívét. Akár, mint  a sorozat zenéje! Sosem gondoltam volna, hogy ez velem történik meg vénségemre, hogy nézek egy sorozatot, amit alig várok és ennyire leköt?! :)

Ráadásul 19-től 22 óráig megy a sorozat. Vagyis, három részt adnak, nem aprózzák!

Este az előző részt megismétlik, és úgy kezdik a két új rész adását, vagyis így tíz új részt adnak le egy héten. Délután ismételnek. Aki lemarad ezekről a hét közbeni részekről, szombaton megismétlik! A hét első öt részét szombaton, a második öt részt vasárnap.

Sajnálom, hogy erről a török sorozatról, nem indítottak fórumot?! Érdekelt volna mások véleménye! De az is, hogy vajon csak én vagyok ettől a sorozattól ennyire elragadtatva??!!
( Egyébként Telihold  címen is ismert a sorozat. A tartalma röviden:  Egy nagy álmokat dédelgető, egyetemi tanulmányait szakácsnőként finanszírozó fiatal lány és titokzatos, dúsgazdag munkaadója között szövődő szerelmi története. A gyerek szereplő fenomenális! Főszereplők:  Ozge Gurel /  Nazli,  Can Yaman    /  Ferit )

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.15 0 0 103

Köszi az ajánlást! :)

Előzmény: Elhaym1 (101)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.15 0 0 102

Megfontolom! Az elnyújtott sorozatok tényleg nem mindig jók! De például a Barátok közt bejön ebből a szempontból! :)

Előzmény: Ilhilla (99)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.07.09 0 0 101

Anya jó, meg ajánlom még Piszkos pénz, Sebzett szív, Bosszú. 

Előzmény: Törölt nick (96)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.07.09 0 0 100

Sőt 1000 rész, a vége meg lezáratlan. 

Előzmény: Ilhilla (99)
Ilhilla Creative Commons License 2020.07.09 -2 0 99

Javasolom, hogy az "Elif - a szeretet útján" c. sorozatba még véletlenül se nézz bele. Még nem láttam ennyire vontatott, kegyetlenségekkel teletűzdelt, idegesítő sorozatot. 

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.09 0 0 98

Hazánkban is elérhető lesz Beren Saat vadonatúj török sorozata

https://musorvizio.hu/hazankban-is-elerheto-lesz-beren-saat-vadonatuj-torok-sorozata/

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.09 0 0 97
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.08 0 0 96

Nem rossz ez a melléklet. Több török sorozatot ki is néztem magamnak! Kezdtem a sort az Ezel-el! :D De még jön a Megtörve, a Madárka, az Elif, az Anya, a Szulejmán, a Szultána és a többi fokozatosan! :)

Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.22 0 0 95

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.02 0 0 94

Izgalmasabbak a török sorozatok, mint a dél-amerikaiak? - 2016.02.10. - tv2.hu/mokka

https://youtu.be/xyAnwAjeBT0

Volt szerencsém mindkettőhöz és nem jelenteném ki ezt feltétlenül. Mindkettőnek vannak erényei. Nekem az már jó, ha sok szép nőt tesznek bele! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!