nekem az előbb volt szép élményben részem - az állímháztartás hiány kapcsán a 83 éves főnököm habzószájjal kezdte el magyarázni hogy milyen jó nekünk!!! Épp hogy a vörös pártkönyvét nem kezdte el lobogtatni!
lehet hogy neki jó (elvégre kap 1. fizetést 2. nyugdíjat) de nekem hadd ne kelljen már fölállva tapsolni, elvégre a demokrácia nem erről szól.
hú, nagyon sok dolguk lehet a bevizsgálóembereknek, ha ennyit kell rájuk várni. kitanulom ezt a szakmát, ha erre ekkora a kereslet. attól tartok, hogy inkább elveszett a lendület.
most mar ey a 2 amirol Te is irsz, plusz azok, amiket en is szoktam latni... szoval ugy tunik mind azonos keszultsegi fokban van, es akkor valoszinu, hogy mind azza a bevizsgalasra var...
Ha már a játszótereknél tartunk, engem az nagyon érdekelne, hogy a Duna prton a Révtől kicsit följebb az a játszótér, ami 2/3 részben kész van, be van kerítve, hintaállványok vannak, az mikor lesz kész? Nagyon szeretnénk oda járni. Láttam, hogy lejjebb is csináltak egyet, az 52-és végállomása után. de az sincs befejezve. mikor lesznek kész? tudja valaki?
Mi is kaptunk ugye valaszt a sok alairasos levelre, amely szerint egysercsak majd felujitjak a mi jatszoterunket is.
most probalnak homokot szerezni a meglevo homokozoba, mert ha csak jovore kerul sorra a dolog, de le sem szereltek, akkor legalabb 3 marek homok jol jonne :)
Tisztelt Csevak! Csepelen a Kaiser áruházzal átellenben a Szt. István krt-on tavaly történt egy játszótér fölújítás, amely azóta is le van lakatolva, láncolva. Az iránt érdeklődnék, hogy bejutni mikor lehet majd? Köszönettel:
A válasz:
A kérdésére válaszolva a játszótéren lév játszóeszközök bevizsgálásra várnak az AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Rt. által.
A hinták végleges felállítása azonnal meg fog történni, amint az osztályunkhoz tartozó munkásoknak lehetőségük lesz rá.
Tisztelettel kérem, hogy legyen türelemmel, az átadásra 1-2 héten belül sor fog kerülni, amint a Hivatallal időpontot tudunk egyeztetni.
Köszönettel: Közterület-kezel menedszer
Hát, ez is több mint a semmi.. most várjuk tényleg kész lesz-e..
Bár az uccsó sort nem én követettem el, mégis felvállalnám szívesen, kedves Rambó Árpád úr, ugyanis pontosan afféle eremény(telenség)re gondoltam, amikor az idézett hsz-eimet beírtam. Tartok tőle, hogy jó darabig megint nem lesz semmiféle fejlesztés Csepelen. Ennyi -- és nem több. És tudod, miért jutott eszembe? Böskén dolgozom, a szomszédban. Az elmúlt pár évben ott folyamatosak voltak a felújítások, az utak karbantartása, a járdák, a köztereken elhelyezett virágok... Szóval Böskén nem azt látom, hogy kizárólag a PM hivatal környékén van önkormányzat, hanem mindenhol... És most, ha megengeded (ha nem, akkor is :)) meghagyom neked a polityikai puffogást. Tudod, bogaram, széllel szemben ká nehéz lesz, de bízom benne, hogy TeRambóságod profin megoldja majd.
Azért nyitottam külön. Ez egy nagyon jó hangulatú, barátságos, bezsélgetős topic-mindenkienk. A politikát hagyjuk meg azoknak,akik szeretik( mazochisták).. :O)