Keresés

Részletes keresés

traumablog Creative Commons License 2003.01.18 0 0 989
Írtam! Ez nekem is nagyon tetszik. Ha lenne telszám, már hívnám is...
Előzmény: Weres (988)
Weres Creative Commons License 2003.01.18 0 0 988
Irsz neki? Ez nagyon zsir!
Előzmény: traumablog (986)
Weres Creative Commons License 2003.01.18 0 0 987
Oh ez remek. Teléefonszám nem volt ott? Ez több mint jo sztem. Bár Danjanich.... Belváros rullz! :))
Előzmény: traumablog (986)
traumablog Creative Commons License 2003.01.18 0 0 986
7.kerületi Damjanich utcai 86 nm-es lakás kiadó. A két és fél szobából másfél és a konyha a belső kertre nyílik. Van: UPC+internet, Matáv, és minden háztartási felszerelés. Ár: 60+ 12ezer rezsi+internet. Kaució nincs.
E-mail: echo_translation@yahoo.com Feladva: 2003-01-16 Ár: 0
traumablog Creative Commons License 2003.01.18 0 0 985
Olcsó családi ház kiadó!! Családi ház kiadó!! A BAH csomóponttól 20-percre önálló kertes családi ház hosszú távra kiadó. A kert 220 nöl, tele gyümölcsfával, kocsibeállóval. A ház 80 nm-es két szoba komfort, parkettás, cirkofűtéses. Kiváló közlekedés! Kutya, cica mehet. 70000FT/hó. Csak hosszú távra.
Cím: Bp
Telefon: 06-20-3224991
E-mail: hazkiado@freemail.hu Feladva: 2003-01-16 Ár: 70000
traumablog Creative Commons License 2003.01.18 0 0 984
Lassan már úgyis lehagy mellben. :(
Előzmény: DocBubus (982)
Weres Creative Commons License 2003.01.18 0 0 983
Anyukád. :))
Előzmény: DocBubus (982)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.18 0 0 982
hozz weresnek valami jó kis bikinit:) jól mutatna rajta:PPPPP
Előzmény: traumablog (981)
traumablog Creative Commons License 2003.01.18 0 0 981
Kicsicsillag, tessék összeszedni magad!!! :/

Mindenkinek jó reggelt, jó mulatást! :))

Ma még át kell rágnom magam a Fallosz monológok c. könyvön, ha megtudtam valami fontosat szólok. Hátha. ;)

Bubus, úgy hírlik, jössz majd hozzánk főzőcskézni..?! Nagyon helyes, gyere-gyere!! :)

Késektől nem kell félni, van nekem, meg szép sárga tányérok - menne a falak színéhez, edények, poharak, bögrék, porszívó, kv főző, melegszendvics-sütő, mosógép és rengeteg ruha! :))

Előzmény: Kegg4RD (979)
Weres Creative Commons License 2003.01.18 0 0 980
:((((

Vasárnap meg te fogsz punnyaydni egy nagyot. De akkor punnyaadj is!!

Előzmény: Kegg4RD (979)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 979
weres! sokba került neked ez az alvás, ugyanis még mindig megy vagy 6 enbával ez a faszoskodás....
fáj már az arcüregem... és nemtom mitől!!! Remeg az orcám, az orrom mellett, az agyamat mintha valami a gyökereinél fogva húzná lefelé, a kezeim zsibbadoznak, és persze a lelkem a "top"on van.
qrvaéletbebazdmeg hogy ilyen hangulatfüggő szemét szar alak vagyok. Miééért! Miért kell egyik percről a másikra szinte váltania???

tess. most nem küldtem el, mert buzerálnak itt jobboldali gépnél ugyebár, aztán most meg "I'll be back!" és semmi bajom.. hmm.
röhej! röhej! röhej!

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 978
jah, és muszáj pörögnöm! csak így tud ez itt menni. Vagy full le vagy állva, vagy full rá vagy pörögve, mint az elszabadult ventillátor!

Noha az a szar, amikor elindulnál a konyhába, és félúton direkt kétszer annyi jele jön annak, mint amennyit még leszarnál. Így megfordulsz.
Lindulsz, ua. még1x, ua.stb..stb... Aztán már szarsz arra hogy éhes vagy :) Vagy csak én vagyok túl pedáns? Pedálozok mert kell a zsé, kell a meló, begubózom ide magam 1000L, kell a kéróra is mani + magamra és legfőképp a piálásokra, rátok, székesfevi vonatjegyre!
Ehh.
Szerintem megint eltértem attól, amit eredetileg ide szántam! Tényleg?!? Egyáltalán azt leírtam? :)))

Előzmény: DocBubus (975)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 977
Szájmándy Dzsozef hogy background pic-nek megy majd befelé a winfos könyvtáradba! Ahogy nekem is :)
Előzmény: Kegg4RD (976)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 976
fúúúhúúú! Asszem akkor majd elküldök egy képet otthonról mailre! Szétröhögöd rajtam majd az agyad! Főleg ha elkezdesz majd zoomolni, hogy a fejem kb. fullscreenen legyen! :)
Előzmény: DocBubus (975)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.18 0 0 975
nagyon bepörögtél:) örülök. kíváncsi lennék erre az aktív fejedre:) csak így tovább, édesegykomám!
Előzmény: Kegg4RD (973)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 974
és az mégszarabb amikor az kell ami már volt...............
Előzmény: DocBubus (972)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.18 0 0 973
Bubus: hmmmm. Hát csalódnom kell? Hans Zimmer a legtöbb track szerzője :)
tipp #2?

AlbiBLOG:
naszóval. Lassan fog az összeírás kiforrani, mert állandóan félbeszakítanak! Bár keresztbe is szakítanak, minden irányból, minden irányba, még a Kennedy-gellert is megszégyenítve! :)))) Hát igen! Ezért van az hogy sokmindent nem tudnak az elnökök sem, bár szerintem örülnek neki, hogy legalább élhetnek.

Ki akkor az agy?!?

joh. Megint elkalandoztam.

AlbiBLOG part II.:
Szóval okosodtam muterral mielőtt nekikezdtem a 3 órás alvásnak :)

Mivel nekem nagyon bejött ez a lakás, így most akkor kb. mindent leírok, amik már átvágtáztak az agyamon.
Kezdem mindjárt a szerződéssel:
- Meg kell majd kérdezni (nem csak itt),hogy mi van ha már sok idő eltelt, ergo inflációkövető a lakbér? Bissztos, csak hogy ezt most ő dönti majd el, vagy esetleg azért konzultál velünk is előtte erről.

//>szar az "i" betü a ws2-esen :( <<--\\
stuffs:
- Végülis mondtam már, de még1x: van normális gáztűzhelyünk otthon felesbe!!
- kv főző (presszo)
- hűtő (3tálca+alja; ajtón 2Les piának,sörösnek,tojástartó,2fiók;+kicsi mélyhűtő rész) amolyan átlagos. /Majd otthon lemérem rendesen.
-mikro tuti, +mélyhűtő ha muteromnak kifizetik a melóját, ami kb. 1 hónap (joesetben néhány hét!)
-függönyök!!! (karnisként meg veszünk ilyen farudakat)
-tányérok, serpenyő, kukta, evőeszk.szárító, tojástartó, régifos kb. 50-55cm TV(néhány adó begyün :))

bútorok:
-2 íróasztal (4-4+1közép fiókos)
-2 szétszerelhető,összecsukható fedelü asztal.(kb 0.7m x 0.7m-től 0.7m x 1.5m-ig variálhatóak)
-2 polcos szekrény (120 magasak, 140,150 széles, 1 méter mély,1 polccal bennük)
-néhány falraaggatható polc

Szinte minden más ami kell, az részben hozod Anikó, gondolom Weres kolléga is feltápol majd otthon ha megtaláljuk a fain kérót!
A többi cuccot meg 100 forintos bótbó szájmándy beszerezzük. kb. 1700 HUF egy 4-4-4 db.os evőkészlet. 6000 egy új faja kukta. Késeket viszont vennünk kell majd, mert rosszat jelent ha elajándékozod, elkéred otthonról (lüke muterom babonaparája :))

!!!
Mivel jövőhét elejét azzal kezdjük, hogy ide visszamegyünk /!Nagyegyedi! utcába :)/ viszek mérőszallagot (megpróbálok lézerestávmérőt vinni) és viszek digmultit, lemérem a hálózatot.
Viszont ha azon paráztok,hogy elszáll a gépetek, akkor egy APC (szünetmentes tápegység) ócsón 10e-15e. Én nem parázok szóval csak ti fizettek :)
Lemérem majd a tűzhelyet is, aztán megnézzük hogy egyáltalán beférne-e oda.

Per-pill elvesztettem a fonalat, de nagyon, kb. fél órája nem írtam ide egy bötüt sem. :(
Akkor send!

Előzmény: DocBubus (970)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.17 0 0 972
enba! mér teremtettél ily telhetetlennek? hogy dögőné meg. mér mindig az kell ami nics? suxx enba, suxx!!!
DocBubus Creative Commons License 2003.01.17 0 0 971
most propill irigylem kegg csőlátását. bár nekem inkább ilyen zsákfurat látás kéne. ha tud valaki gyógyszermentes praktikát, cójjon:)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.17 0 0 970
mi az a bhd? ismerős de nem esik le
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.17 0 0 969
jah! és most a szivem facsaródik mint egy kibaszott rongy!!! de nagyon durván! Megvan a BHD soundtrack, és egy csöppet üt a track01.

Hideg fájdalom csorog arcomon végig,
fel s alá, teljesen minden mélységig.
Elkap, megtép, szétüt ízig-vérig,
talán ez eltart a végtelenségig.

Most nem folytatom, mert indulok be, talán majd ott kiegészül 1-2 versszakkal ha tesóm átküldi icukán a számot.

Remélem sikerül belőnöm. Accocat tudom, csak ajánlja fel a gép! :)

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.17 0 0 968
:)) nekem sikerült! Most keltem fel. De megint van lesz egy bazinagy bejegyzés :))) álmodtam! és óra keltett, majd telefon, és megmaradt!!! noha csöppet foszlányosodott, de megvan! ql!
Előzmény: Weres (967)
Weres Creative Commons License 2003.01.17 0 0 967
Pöhe az a gáz hogy én sem. Nagyon fáradt vagyok de képtelen arra hogy ágybategyem a fejemet. Lassulni kéne egy kicsit...
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.17 0 0 966
Hmm. egyszerűen nem bírok lefeküdni. Nem akarok :) Nem érzem magam sem álmosnak, sem fáradtnak, bár ez azért teljesen nem igaz. Noha azért lehet, mert már alapból így néz ki a fejem :)
De!
A lényeg hogy ha ennél jobb lakást találunk, akkor már csak a tiétek a döntés joga, mert én ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve, mivel szerintem mindent meg tudunk oldani.
-remélem a villannyal-vezetékekkel nem kell különösebben pöcsölni /ha van föld a falban,akkor a csatlaKOZSÓt már simán felrakom akár fesz mellett :)/
-van itthon(folyosón) egy felesleges "újszerű", normálisabb tűzhely, nem ez a soc.beütésű. És szerintem a jankó ezt is bevállalná a 10e mellett hogy beszerelteti. Szállítást viszont bármelyik hétvégére tudok szervezni. Úgy számoljatok hogy egy kb 2m-es, lábak nélkül-> 170,180-as szekrényt vittünk múltkorában a butykoskocsival (ilyen pick-up szerű, fedeles skoda, vw motorral) /minek írok ennyi hülyeséget :)/

A többi nyalánkságot meg majd később összeszedetebben leírom. Rengeteg cucc van amit tudok vinni. /Ízelítő: hűtő,mikro,kukta,serpenyő.../

Let's Rock!

Akkor vasárnapig átbeszélgetjük ezeket a kemény dolgokat itt a fórumon :)

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.17 0 0 965
Na! Beszéltem anyámmal, kiokosodtam. :)))
Majd ha bementem, és beültem rendesen, és persze hagynak rendesen írni, akkor bevésem ide a dolgokat. Van egy csomó minden amit tudok majd vinni, mérni, ötlet, stb...mittomén de most alszom! Pá!
Weres Creative Commons License 2003.01.17 0 0 964
Ööööööö.... Pina.
Előzmény: traumablog (963)
traumablog Creative Commons License 2003.01.17 0 0 963
Bubussal kilelkiztük magunkat, amig Ti nyomtátok az ágyikót! :)

Megyek minnyá lakástnézni, aztán már csak az estére számolom a perceket...

január 17, péntek www.rammsteinfan.hu születésnap!
Bp., Marco Polo Club (VII., Nyár u. 6.)
Olcsó vodka és olcsó sör!

Előzmény: Kegg4RD (961)
Weres Creative Commons License 2003.01.17 0 0 962
Hát faszom. De nem volt semmi kedvem felkelni...
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.17 0 0 961
Mi a túrót csináltok ilyen kora reggel! Legjobb fekvésemből kelhettem megint fel 3 óra csicsi után... :(
Nyo, akkor fél2 Déli
traumablog Creative Commons License 2003.01.17 0 0 960
Huhh... ez talán még szarabb. :(

Sört ide, bort ide. NEM!! Inkább tequilát! :)

Előzmény: DocBubus (959)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!