... ma egy 43-44 éves pasit (annyi idős mint én) öregnek találok, de hogy örülnééééééééééééééééééééééééék neki 10 év múúúúúúúúúúúúúlva! :D :o))))) Bocsi, ez jutott eszembe! :o))))
... én is néztem a képeket, hjaaaaaaaaaaajjjj, azt hittem, hogy szebb vagyok :o(.... aztán megnéztelek Téged, és rájöttem, hogy Te sokkal szebb vagy a valóságban mint a képeken (és sokkal fiatalabb)... és akkor megnyugodtam, hogy háááááááááátha ééééén is. :D :)))
Puszi Lányok... már én is itthon! :o)) Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... örülök, hogy megismerhettelek benneteket... Köszönet a szervezésért... nagyon remek volt minden! :o)
Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a napot! Pedig még ma reggel is hezitáltam. Most meg le lettem tolva, hogy csak pár képet készítettem. De én is inkább élvezni akartam a társaságot, és mivel láttam, hogy van aki bőszen kattogtat, hát pihent a masinám. Így legalább engem is lehet látni. Azt azért megállapítottam, hogy bizonyos kor fölött nem lehet jó képet készíteni. Rólam legalább is nem. De nem sikítok. Nagyon jól éreztem magam. És a fiacskám is! Ja, és Cameának köszönhetően a kutyusom is. Egészen jól belazult attól a kis pezsgőtől. ;)
Néhány ismerős arcot láttam: IO, Julcsi, Kriszta, Kdatta, Némakertész, Kaoka, Kutraera, Gabicza, Topikanya,Aledi, Mici ..remélem senkit nem hagytam ki. Remélem majd a többiek pedig leleplezik magukat:)
Csajok! Nagyon köszönöm én is a fergeteges délutánt! Szuper volt! Sajnos hamarabb el kellett jönnöm, mert szólt aZuram, hogy itthon felejtettem az órámat, és egyébként is helyettem akart táska vállpántokat varrni. :o)) Ezt ugye mégsem hagyhattam. ;o) Hazafelé pedig azon rötyögtem, hogy a művház mellett elsétálva tök jó kis pletyis, csacsogós hangzavar hallatszott ki. :o)) Apák és párokelőtt le a kalappal, nagyon jól viselték! Nem semmi, ha ennyi nő összegyűlik egy helyen. :o)) Én fotómasinát nem vittem, nem is lett volna kedvem fotózni. Így sem tudtam sokatokkal beszélni. Lényeg a lényeg, Ezkriszti ötletét, egy nyári piknikelős-Margitszigetes újratalit nagyon el tudnék képzelni. ;o))) Köszönöm nektek, hogy talákoztunk. :o)))
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat:) jópár ismerős arc volt: IO, Kriszta, Julcsi, Gabicza, Kdatta, Kutraera, Mici, Némakertész, Topikanya:),Aledi jaj remélem nem hagytam ki senkit...aki ismeretlen volt, remélem majd lelepzi magát:)
Én sajnos csak néhány fotót készítettem, sajnáltam rá az időt : ) Azokat itt láthatjátok. Nagyon örülök, hogy újra találkoztam azokkal, akiket már ismertem, és, hogy megismerhettem a többieket is. Olyan jó volt beszélgetni, kár, hogy rövid volt az idő, azt hiszem még néhány napra elegendő témánk volt : ) És a babák! Élőben azért egészen más. Meg ajándék is volt, én (akarom mondani a lányom:) Kaokától kaptam. Ja, és Mici hozott tortát (nyami), még pezsgő is volt. Na! Aki idén nem tudott jönni, az jövőben piros betűvel vésse be a naptárba. És, kérem szépen, hazafelé már nem tévedtem el, jövőre szerintem jövet-menet menni fog : )
Lányok látszik a képeken milyen jól éreztétek magatokat ma.Köszönjük ezt a gyorsaságot.Pár arc még ismerős is volt.
Évi -szerintem szuper az új frizu Julcsy-tuti fogytál Gabicza-jaj,de kár hogy nem tudtunk találkozni,remélem Fehérvárra jössz Mici-Nagyon édes a kutyus
Gyors helyzetjelentés az otthonmaradottaknak. Nagyon jó volt, csak rövid volt.:))) Rengeteg kép van, majd feltöltöm a képtáramba, ha lesz rá időm. Igyekszem minél hamarabb. :) Köszönöm Szerikának az ajándékot és Pihének a könyveket. :)
Minden nagyon szép és finom volt. Jó volt találkozni a régebbiekkel és megismerni az újabbakat. :) A kutyus valódi. :D
az én tavaszi meglepetésemben a kékzsinoros valami az ollóör-mert ott nem jutott eszembe.
----------------------------
örülök,hogy volt lehetöségem elszaladni egy nagyon tömör fél órácskára. sikerült megtalálnom azt a pillanatot amig a gyerekeim képesek bután nézni maguk elé,csendesen.
köszönet cameának, aki egész héten buzditott,bátoritott,hogy sikerüljön megtalálnom ezt a pillanatot és kisurranjak a lakásból.
jól éreztem magam köztetek.!!!!!
---------
stigi meglepetése lett az enyém. egy szépséges mozaikolt fadoboz, horgolt babacipö,-én azt hiszem nyárihóemberre fogom majd rádolgozni))))nagyon puha selymes de vaskos fényesbarna fonal- babahajnak való instrukcióval, -amire a lányom lecsapott hogy sapkát kössek belöle a barna kesztyüjéhez én viszont egy ikszedik zongorakesztyüt láttam benne rögtön.és egy biboros csipkeszerü anyag bálozó hóemberhez méltó.)))
Nem tom, ki írta a kutyát és a 17 évest, de nekem erős érv volt a lányommal folytatott diskurzusban, miszerint eljön-é velem vagy nem. Az érveim nyertek. :)
Úgyhogy szállítok egy 12 évest, aki szereti a kisebb lurkókat is pátyolgatni. :)
Megpróbálom összeszedni magamat és elmegyek a talira egy kicsit később. Viszem a fotózómat. :) Remélem nem fütyülnek ki a náthám miatt. Gondolom a vidékiek elindultak már. Nekem kb. fél óra az út. :)))
A lányom meg szerencsés, hogy megkapta. Rózsikának hívja, természetesen. Este vetett neki ágyat, és jelentem, az első nálunk töltött éjszakáján jól aludt. Érdekes mennyire meghatározó a ruha, az egész baba egyértelműen Cameás lett. Nem annyira látszik a képen, de a ruha anyaga is csodaszép. Köszönöm lányok! Dicsekedhetek majd vele a blogomon (ha már ilyen régi blogger vagyok:)?
Naná, hogy kisminkelted! Egy csini ruhához jár a smink. Mondja ezt az örök sminketlen. Ja, mer csini ruhája se sincs neki. :) No de ez a baba nagyon szerencsés, hogy nálad öltözködhetett fel.