Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
igaz hogy nem vagyok Csaj, de mi tegnap a Kéttorony50 túrán tekertünk. Nagyon-nagyon jó volt, kb fele-fele arányban aszfalt és vastag homok. hátra fel is dobtam még előző este a 2.35ös gumit, így lábletétel nélkül sikerült végigmenni az összes homokos szakaszon :)
Gyakorlatilag végigettük a túrát, volt négercsók, mézespuszedli, lángos, fánk, házilekvárok, kávé, bor, zsíroskenyér hozzá minden földi jó. a városban meg fagyiztunk is :)
Paullal mi a hétvégén valami 2 napos cseh tájbringa versenyen leszünk. Kedden biztos kocsival megyünk. Ha jó lesz a talaj, megpróbálom a hosszabbat, ezért is nevezek a helyszínen.
Era, végül bevállalod a hosszút ? Én úgy döntöttem a röviden megyek, úgyis fent leszek mindkét nap, vasárnap és hétfőn is a 3H-n, és oda bringával tekerek fel.