Haaaat nem tudom. Olyan szep helyet nem ismerek ahol az egesz hatralevo eveimet leelnem kizarolagosan. Ezek mind kedvenc helyeim de egyiket sem tudom elkepzelni hogy valasztani tudnak kozuluk vegleg:
Hogy mi? Egy europat utanzo, gyarmatokat fentarto, embereknek szabadsagot nem ado, szoci allam, ahonnan ha surgos egeseg ugyek merulne fel jonnek a USA-ba.
A harom territories-nek semmi joga, csak gyarmat! Yukon, Northwest, Nunavut.
megcsinaltam a pogacsa tesztat ahogy a multkor is , a multkor kisutottem mind az egeszet egyszerre aztan ragcsalhattam egy hetig pedig jo volt , most csak 20 dekat sutottem ki a tobbi a hutoben van , ez a kovetendo modszer , attol fuggetlenul itt magyarban kar vele kinlodni mert alig dragabb az utcan , most is csak unalombol szorakoztam pogacsa keszitessel
Saskatchewanban az Alberta hatarnal keszult ugy Marcius kozepen. Azert teszek be kepet mindig mert maskepp nem fogadja el az index a hsz-t. Egyszer-egyszer bemegy, de mar inkabb meg sem probalom mert ha nem megy el akkor kell keresni egy kepet es az "elonezet" gombbal kell elkuldeni. Mar kezd farasztani.
Ez a kep a Zabriskie Point-nal keszult a Death Valley-ben, Kaliforniaban nehany hete.
Nincs abban semmi kivetni valo ha olyan temarol akarsz vitatkozni (habar en az eszmecseret jobban kedvelem) de olyan topikban ahol ezt igenylik a lakok. Miert akarnal olyan helyen beszelni dolgokrol ahol a tobbit nem erdekli vagy nem akarnak "vitazni"? Amig vilag a vilag, mindig lesznek akik nem osztoznak a nezeteidben, en sem vagyok mindenutt kedvelt, de oda nem is megyek.
(btw csak azert teszek be mindig kepet mert maskepp nem fogadja el az index a hsz-t. A kepek nem mindig kapcsolodnak a dumamhoz)
Nemlehet, (bar rajuk ferne egy jo vitapartner) En muslimozok, neggerezek, ciganyozok, totozok, romanozok, na mit hagytam ki? Ja szerbeket sem szeretem! A franciakat, oroszokat meg kulonosen nem.