A "mutyik" működnek, csak nem a választópolgárok, hanem "egyesek" érdekében. Legalizált a műkincs eltulajdonítás - bárki bármikor bármit törvény adta jogon kikölcsönözhet a múzeumokból -, mindegyik párt a jóbarátokat, a csendes üzlettársakat, a párthoz hű családtagokat helyezi pozícióba és senkit nem érdekel a honpolgárok "érdeke". ma is bármit meglehet tenni, sőt kötelező! ha megfelelő pozícióban megfelelő báb van. A többi csak a maszlag a pórnépnek.
Melyik villamospálya? Hol, szélesedett ki a Hungária krt?
Egyébként pl Papcsákot baromira nem csípem, mint írtam is korábban.
"A Papcsák félékkel ez az egyik legnagyobb baj. (mondom,mint fideszes)
Nem tudnak mértéket tartani, nincs önkontroll.
Ez már kis parkolóhelyéből is kiderült korábban.
Aztán "a jó cél érdekében tisztességes újságírókkal veszi körbe magát" ,ami alatt olyan szervilis embereket ért, akik hű szolgaként az ő seggét nyalják.
Függetlenül a múzeum minőségétől, én máshogy látom. Nagyon szép hogy Zuglót érzed a világ közepének és annak fogadatlan megmentőjének, de egy kerületnek nincs - és nem is kell hogy legyen - köze állami közintézmények működéséhez, működtetéséhez. A belső harcokról én mint budapesti nem tudok semmit - ettől lehetnek még élesek -, de hogy annak megoldását sem pont Zuglóra kell bízni, abban is biztos vagyok. Körülbelül annyi a beleszólása egy kerületnek a területén működő állami közintézmények belső életéhez, átalakulásához, mint Kovács bácsinak a kertjébe átlógó járdaszéli szilvafa ágaihoz. Ha nagyon gazdagnak érzi magát, akkor támogathatja lokálisabb programok megtartását, de kb itt véget is ér a szerepe. A Városligetmintpark sorsába már beleszólhatna - de abba meg pont hogy nem akar... Sőt!
Köszönöm a vallomást, ajánlom, hogy ideje lenne elmenni megnézni a múzeumot, vagy legalább a honlapját, a programjait. Nem egy vidéki halott múzeum.
Talán a XIV., kerület vezetésének is van beleszólása, hogy mi legyen a múzeum sorsa, felszámolás, kilakoltatás, ki vezesse le mindezt. Igaz, hogy az Estók hülye, de köztudott, hogy a Városliget legkorruptabb főigazgatója dr. Fehér György. Melyik párt adja a nevét a Fehér neveltjéhez, dr. Estók Jánoshoz?
Zuglónak mindegy, hogy minden érában szét lehet lopni Zuglót???????????
Nap TV vs. állami tv, MNO, MH, Lánchíd, Info, Zuglói Lapok, etc. Ezek nem közpénzből vannak fenntartva?
Persze Bp-en nem történt semmi 2002-2010 között! Nem történt?
Na, akkor nézd csak meg, hogy mennyibe került az a bizonyos szennyvíztisztító, és a hozzá kapcsolódó munkák. Ez az egy beruházás többe került, mint ezek a mostanában átadott, de nyilvánvalóan az emberek szeme előtt zajlott beruházások.
Egyszerűen nem értem, hogy jóérzésű ember hogy mondhat, vagy állíthat pozitívet Papcsákról, vagy a tevékenységéről..
Ez az ember benne lenne az első háromban, akit elvisznek bilincsben, ha lenne Mo-on normális igazságszolgáltatás.
8 év alatt sikerült egy villamoscserét összehozni, ez igen.
Persze,hogy ehhez az összes megállót át kellett építeni az ugye egy dolog.
Hogy kiderült,hogy a teljes vezetékrendszert is ki kell cserélni az is egy dolog.
Hogy képesek voltak arra hivatkozni,hogy nem tudták,hogy erre mind szükség van,mert munkatársaik SZEMREVÉTELEZÉSSEL állapították meg,hogy mire van szükség az is egy dolog.
Hogy berendeltek olyan villamosokat, melyeken se légkondi, se nyitható ablak nem volt az is egy dolog.
Ezek mind mind az általad említett sikertörténet részei és tökéletesen mutatják annak a rendszernek a teljes impotenciáját.
abba a sommás olvasatba végül is nem tudok sajnos én se belekötni, hogy "a két szar közül ezek legalább valamit villantottak". csak hát látni kell közben, hogy ezekért a befejezésekért cserébe mit öltek meg hosszú évekre már lokális szinteken is (oktatás, szociális hálózat, kultúra, civil szektor).