Ti aztán jól bírtátok lányok. :) Bevallom én tegnap csak leszórtam mindent és pihentem, fél 10-kor már ágyban voltam, majdnem a kutyáink is étlen maradtak. Blanka 1 órát aludt az autóban, itthon átraktam a kanapéra és ma reggel 6-kor kelt. Ő is kapott volna pezsgőt? :D Nagyon örülök, hogy találkoztunk, megismertelek benneteket és hogy ennyi gyönyörűséget lehetett nézni, tapizni.
Kedves Babás Lányok! Én is nagyon jól éreztem magam közetetek, mint kakukktojás (a kötés, folt... lakója), úgyanúgy, mint tavaly. Sok ismerőssel találkoztam, s további nicknevet sikerült személyesen beazonosítani. Csak csodálni tudom azt a sok szép babát, macit, nyuszit... stb, amit varrtok a minitől a nagyméretig. Néha benézek a fórumra, miket alkottok, de így személyesen megtapizva egészen más élmény volt. A fotósoknak köszi a sok képélményt.
Lányok ! Tényleg jó lenne egy nyári piknikes nap.Csak lécci-lécci ne július 15-aug.15 ig:-))) Mici -Nagyon aranyos a kiscipő Huncutka - Aledi fotóin már Téged is látlak,nem tudtál elbújni:-))
Stigi! Természetesen nem bírtam ki, szinte azonnal nekiláttam a cipe horgolásának, ahogy hazaértem. Nagyon édes lett, és apró. Köszönöm, hogy megmutattad!
... ma egy 43-44 éves pasit (annyi idős mint én) öregnek találok, de hogy örülnééééééééééééééééééééééééék neki 10 év múúúúúúúúúúúúúlva! :D :o))))) Bocsi, ez jutott eszembe! :o))))
... én is néztem a képeket, hjaaaaaaaaaaajjjj, azt hittem, hogy szebb vagyok :o(.... aztán megnéztelek Téged, és rájöttem, hogy Te sokkal szebb vagy a valóságban mint a képeken (és sokkal fiatalabb)... és akkor megnyugodtam, hogy háááááááááátha ééééén is. :D :)))
Puszi Lányok... már én is itthon! :o)) Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... örülök, hogy megismerhettelek benneteket... Köszönet a szervezésért... nagyon remek volt minden! :o)
Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a napot! Pedig még ma reggel is hezitáltam. Most meg le lettem tolva, hogy csak pár képet készítettem. De én is inkább élvezni akartam a társaságot, és mivel láttam, hogy van aki bőszen kattogtat, hát pihent a masinám. Így legalább engem is lehet látni. Azt azért megállapítottam, hogy bizonyos kor fölött nem lehet jó képet készíteni. Rólam legalább is nem. De nem sikítok. Nagyon jól éreztem magam. És a fiacskám is! Ja, és Cameának köszönhetően a kutyusom is. Egészen jól belazult attól a kis pezsgőtől. ;)
Néhány ismerős arcot láttam: IO, Julcsi, Kriszta, Kdatta, Némakertész, Kaoka, Kutraera, Gabicza, Topikanya,Aledi, Mici ..remélem senkit nem hagytam ki. Remélem majd a többiek pedig leleplezik magukat:)
Csajok! Nagyon köszönöm én is a fergeteges délutánt! Szuper volt! Sajnos hamarabb el kellett jönnöm, mert szólt aZuram, hogy itthon felejtettem az órámat, és egyébként is helyettem akart táska vállpántokat varrni. :o)) Ezt ugye mégsem hagyhattam. ;o) Hazafelé pedig azon rötyögtem, hogy a művház mellett elsétálva tök jó kis pletyis, csacsogós hangzavar hallatszott ki. :o)) Apák és párokelőtt le a kalappal, nagyon jól viselték! Nem semmi, ha ennyi nő összegyűlik egy helyen. :o)) Én fotómasinát nem vittem, nem is lett volna kedvem fotózni. Így sem tudtam sokatokkal beszélni. Lényeg a lényeg, Ezkriszti ötletét, egy nyári piknikelős-Margitszigetes újratalit nagyon el tudnék képzelni. ;o))) Köszönöm nektek, hogy talákoztunk. :o)))
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat:) jópár ismerős arc volt: IO, Kriszta, Julcsi, Gabicza, Kdatta, Kutraera, Mici, Némakertész, Topikanya:),Aledi jaj remélem nem hagytam ki senkit...aki ismeretlen volt, remélem majd lelepzi magát:)
Én sajnos csak néhány fotót készítettem, sajnáltam rá az időt : ) Azokat itt láthatjátok. Nagyon örülök, hogy újra találkoztam azokkal, akiket már ismertem, és, hogy megismerhettem a többieket is. Olyan jó volt beszélgetni, kár, hogy rövid volt az idő, azt hiszem még néhány napra elegendő témánk volt : ) És a babák! Élőben azért egészen más. Meg ajándék is volt, én (akarom mondani a lányom:) Kaokától kaptam. Ja, és Mici hozott tortát (nyami), még pezsgő is volt. Na! Aki idén nem tudott jönni, az jövőben piros betűvel vésse be a naptárba. És, kérem szépen, hazafelé már nem tévedtem el, jövőre szerintem jövet-menet menni fog : )