Amúgy én nem a nagy neveket (pl Mata, vagy pláne Costa) hiányolom, hanem Raul Garciát a baszkok gólerős középpályását, Dani Parejot a Velnciából, Alcacert a Valenciából és Torrest, Mata csak kicsit, Costa (az idei Costa) nem hiányzik. Aduriz meg remélem lő még gólt.
Ahogy a sevillai belső védő Carrico hiányzik nekem még a portugál keretből.
Azzal, hogy Piqué lőtt gólt és Alba nem, alighanem vesztek egy futballmenedzser-játék fordulót.
A közvetítést nem láttam, mert nekem ez munkaidő volt.
Lassan jön Zlatan és csapata, az íreknél O'Shea és Whelan rutinja tűnt fel, nemcsak az ex-MU (most Sunderland) védő, de a Stoke középpályása is marha sokszor volt ír válogatott.
Az a baj, hogy vannak ott annyian, mint a döglegyek a tetem körül. Az törvényszerű, hogy a főnök pozícióféltésből maga alá hülyébbet szervez be. (mégpedig jóval hülyébbet, mert biztos ami biztos)
Most ekkora stábnál, gondold el, hogy a sor végén (a létra alsó fokain) kik állnak.
De most komolyan, ki tolja ezt a kokó fickót? Nem ért hozzá, meg "Se nem szép, se nem okos". Sőt!!! Pl. Székely Dávid is simán elvinné ezt, de nem tudom, mi az mtva stábja manapság. Van pár fiatal ambiciózus és jól képzett riporter, és erre ezt a kokót kell nézni minden nap, basszus...