Fleischmannál 2 éve voltam utoljára, akkor még voltak elfogadható, paprika nélküli kolbászaik, és a csülke sem volt rossz.
Ami viszont tartja a színvonalat, az a Hufi hús, hurkákban egész biztos dobogósok, de a tőkehúsaik is kitűnőek; nemrég fantasztikus oldalast vettem náluk, végre egy hely, ahol nem bontják hozzá a nagyporcos részt.
Ebben a műfajban a FleischMan és a Zselicvad is próbálkozik pár éve
A pécsvárdi Agrover viszonylag új a piacon, nagyon finom felvágottakat csinálnak vadhúsból.
Ők előtte is foglalkoztak sertéstenyésztéssel és feldolgozással, ez bővült ki a részben saját területen elejtet, részben vásásrolt vad feldolgozásával.
A keresekedelemben eddig is voltak (külföldi) minőségi szalámik/kolbászok,
a hazai termékekre vártunk.
Ebben a múfajban a FleischMan és a Zselicvad ispróbálkozik pár éve, jólennemárfizetőképeskeresletishozzá.