Eddig 4 féle akkus kulcsom volt. A legjobb közülük egy kevésbé ismert BGS 9905. Fele ennyiért. Azt hiszem már nem lehet kapni, pár éve le lett váltva egy jónevű, de szarabb Facom szerszámra...
Tudom. Viszont számomra annyira ismeretlen volt a CP hogy valahogy fórum által muszáj voltam megismerni valamennyire. És ha azt olvasom hogy a légtechnikában profi akkor szerintem ebben se lehet annyira szar. De ezért raktam fel a két gépet ami esélyes. Az ár ugyan az mindkét esetben. Ezért kérdezem hogy ki melyikre rakná a voksát????
Uuuuu. Nagyon köszi a gyors választ. Ez igen. Blinkelném a két esélyest. Ha szabad. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ki melyik mellett döntene. De nekem kissé CP a gyanus...
Üdv urak. Kérdésem annyi volna, hogy kinek mi a véleménye a chicago pneumatic szerszámairól? Érdemes foglalkozni velük? Légkulcs, kompresszor ütvecsavarozó stb.... Valakinek esetleg konkrét tapasztalata volna e? Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
" .... a gyár 75w-90-es olajat ír elő, helyettesíthetem ezt esetleg 80W-90-el vagy nagyon nem ajánlott? Többet mondták, hogy az olaj mennyiségére háklis ez a fajta váltó, ezt be is tatom, de a minőségben számít ez a kis eltérés? .... "
Még ha ez olyan kis eltérés lenne.... A gyári előírás egyértelműen a VW 501 50 jóváhagyás ez pedig kizárólag 75W-90-es SAE osztályban létezik vagyis a 80W-90-es olaj - legyen egyébként bármilyen jó is máshol - erre a célra egyszerűen nem felel meg, egy kicsit sem.
A szelepfedélről megy egy kétujjnyi kartergázcső a szívócsőbe,az nem repedt,vagy sérült? A motor felső műanyagburkolatát levéve azt is megnézheted,nem-e valamelyik porlasztó alól fúj ki.
Arra én is rájöttem, hogy kifúj... Az érdekelne, hogy a szervíztapasztalatok alapján mi szokott nagy valószínûséggel tönkremenni ilyenkor? Ugyanis nyaraláson vagyok, és megrendelném otthonra a tömítéskészletet, ha az elég. Hajlamos ennél a típusnál a leömlõ elrepedni? Esetleg a turbónál valahol? Van egy bontott leömlõm turbóval. Segítõ válaszokat szeretnék kapni, nem jópofázást, mert eléggé beárnyékolja most a kedvemet.
Ezek szerint van aki próbálta és nem jó? Tudok olyanról, aki tett jettába, opelbe, volvoba és jól bírta/bírja azóta is, kíváncsi lennék gyakorlati tapasztalatokra :)