Lesz igen. Egyenlöre amig nincsenek konkrét dolgok addig nem akarunk semmit irni. Mai nap után azt tudom mondani hogy 8-9000 forint lesz a nevezés/fő. DE EZ NEM VÉGLEGES! De ebben normális szállás lesz egerek nélkül és nagyon finom kaja. Amint van valami irok :)))
Van újdonság a szállással kapcsolatban? Mármint a sátor vs kolesz témában? Mert mi nem vagyunk fenn a Facebook-on, szóval lehet le vagyunk Robival maradva pöttyet. :)
lassan vége a bajnokságnak és el kezdjük szervezni a Topicot. Addig mindenki legyen türelemmel. Nagyjából körvonalazódtak a dolgok. Már csak 1-2 dolgot kell leszervezni Július 30-31 Augusztus 1 az idöpont. ez már biztos!!!!!!!!
Nem hátuk mögött, csak csináltam neki eseményt, jól jön a hírverés. Tavaly is megvolt ugyanez a pécsinek, csak akkor még összesen volt vagy három visszajelzés, annyian voltunk facebookon :)
Szerintem, ahogy Robi írta "opciós joggal kellene fenntartani" a sátrazás lehetőségét. Magyarán, aki akar sátrazzon, de legyen koleszos lehetőség is, akiknek meg úgy lenne jó.
Nekünk megfelel a sátor is, ha a csarnokba be lehet menni majd zuhanyozni, akkor semmi gond vele. Csapat lehet (90%), hogy nem lesz, de menni megyünk :)
Időponttal nincs gondom (amennyiben idén megyünk, már többször kijelentettem a szombathelyi után, hogy nem megyek több TT-re). :)
De a sátras megoldás annyira nem tetszik. Szerintem opciós joggal kellene fenntartani. Nekem ugy 5-10 évvel ezelőtt semmi gondom nem lett volna vele, de mostanság (főleg mióta nem iszom alkoholt) nem szimpatikus ez a megoldás. Remélem nincs harag!!!
Ja, és nem csak az időpont, de a helyszín is oké. :)