Remélem, tetszenek, bár a minőség nem a legjobb, 3 év alatt sokat javultam (hála a KSMnek, Kristoffics-Binder show-inak és a Regölyi Lovasnapoknak) sportfotó-ügyben.
Még nem tudok semmit, de ha lesz róla szó, akkor természetesen beírom. Mondjuk, az a gáz, hogy ezekről általában utána szoktam hallani, vagy épp már a rövidjét lefutotta. Sajna, az orosz kislányok, most nagyon eltűntek mindenhonnan:( Egyébként sem túl informativok...:(
Piseev-et megkérdezték az EB-n, hogy a fiúknál, hogyan fog eldőlni ez a verseny. Úgy néz ki, hogy nem terveznek erre külön válogatót, hanem a különböző hazai versenyek alapján fogja majd eldönteni, hogy melyik fiú kapja meg a jegyet a vébére (Andrei, Ilia és Sergei).
Most olvastam a Yagu fórumon, hogy a német szak kommentátor azt mondta Andrei-ről a szabadprogram alatt, hogy félelmetesen nagy tehetség! Annyira örülnék már neki, ha ezt 1 nagy világ versenyen is be tudná bizonyítani.
és az orrfújás sem marad el....szeritnem a varsói szervezőknek ingyen papírzsepit kellett volna osztania a korisoknak, mert szinte mindegyik krónikusan az orrát fújta..
Köszi szépen! Holnap letöltöm a programjait, vagy is a rövidje még mindig folyamatban van:( Nagyon kíváncsi vagyok rá... A pontozó lapokat kint megkapta, szóval láttam, hogy miket kapott rá. Így még kíváncsibb vagyok újra a progira, meg utána szegénykére a lihegőben...
most az előbb kifényképeztem és van egy olyan rész, amikor kínjában 'nevet' a pontjain (ez túl gyors volt, ezt nem sikerült), aztán arcába temeti a kezét..., szegényke....:((((
Hazaértem már én is. Többet sajnos nem láttuk Andrei-t:( Most olvastam, hogy a fiúknál az orosz vébé csapatba Lutai-nak biztos helye van, a második spot-ért Andrei is harcba száll majd Klimkinnel és Dobrin-nal együtt. http://www.allsport.ru/index.php?id=4190
Mutatjak a lihegot, csak mikor a pontokat megkapjak, az van a kivetiton. Mi igy csak elotte es utana latjuk a versenyzot, kozben nem:( Mondjuk, Tomas reakciojat hallottam es lattam is, mert akkorakat ugrott, hogy csak na! Meg feje bubja is kilatszott:DDD
Hát lehet, hogy nem jól értelmeztem, ahogy szegény felugrott, de nekem tényleg úgy tűnt, hogy annyira elkeserítette ez a nagyon alacsony és szerintem igazságtalanul alacsony pont, hogy nem bírt nyugton maradni:(
Én is nagyon sajnálom szegényt, és remélem ott lesz a vb-n.