Keresés

Részletes keresés

Barbibaby Creative Commons License 2016.11.27 0 0 440

Ingyenes csontkovácsolást hirdetett novemberben Dutkon László. A facebookon találtam rá.Megmondom az igazat nem kapok az ilyesmire , de lesz ami lesz alapon elmentem bár vissza akartam mondani ,hosszú tört..

be..zarás az ember nem e világi az tuti!Bementem pár perc eltel kikérdezett a betegségeimről ,utána megkérdezte mikor akarok kibékülni az anyámmal....?Köpni nyelni nem tudtam ,mert 2 hete nem beszélünk!A többi privát ...! :) Ajánlom !!!!!!!!!Igazi élmény nem rángat ,alapos és tud valamit amit nem értek ,5 nappal a kezelés után még a hatása alatt vagyok!

Katinka Ferenci Creative Commons License 2016.11.27 0 0 439

Sziszasztok!

1.Érdekes bejegyzéseket olvastam ezen az oldalon ,közben jókat mosolyogtam! :) "Elmentem egy csontkovácshoz aki semit nem ért !Másnap már mennem is kellett a másikhoz ,mert ő annyira jó és senki nem akart hozzá menni ,de aztán mégis mindenki ,mert nincs nálla jobb" Mondta ezt "Én"

"Én" ezért mindenre képes volt regisztrált és vissza jár bizonyitani!Annak ellenére ,hogy megtalálta a legjobb csontkovácsot !Ha ő a legjobb miért ez a felhajtás?Talán én vagyok ő?Mert én és ez már valóban én vagyok!Csontkovács kezelés után relaxálok és nempedig posztolok a világháló minden pontján!

2.Igen! Orvos is lehet jó csontkovács !

3.Ormos intezet szinvonals jó szolgáltatas ,de valóban nem olcsó!

4.Soha nem jártam nagyon rossz csontkovcsnál ,aki után rögtön rohannom kellett volna a másikhoz pedig túl vagyok egy páron!

5. Az ,hogy egy csontkovács egy orán keresztül felvilágosít az baj ?Ráadásul ha ezt még tudományosan is teszi!Hát?

6. Nálam kritérium , hogy aki mindenkit egy kezelésből gyogyít ahhoz nem megyek!Mert ennyire sötét nem vagyok ez a stori 15-25 éve lepörgött!

7.A legfontosabb ha az embert találtad meg ,megtaláltad a legjobb csontkovácsot ne hallgass másokra!

Katinka ferenci Érdröl

 

 

ötfelezős Creative Commons License 2016.11.14 0 0 438

Akikhez én jártam, azok igen ritkán rendeltek vissza bárkit.

Előzmény: gombóc63 (437)
gombóc63 Creative Commons License 2016.11.13 0 0 437

Én pártatlanul csak annyit tennék hozzá, hogy erről van szó, a másik csontkovács is agyon lett dicsérve, még se felelt meg. Azzal nincs baj egyébként, hogy ha valakit visszarendelnek, ez a dolog is csak kúraszerűen használ.

Előzmény: Mori78 (436)
Mori78 Creative Commons License 2016.11.13 0 1 436

Szia, én írtam Érmelléki Attiláról, mi nagyon elégedettek voltunk vele és NEM kért meg minket, hogy írjuk le milyen király :-), nagyon sok jó értékelése miatt mentünk hozzá és azért írtunk, mert szerintünk megérdemelte és mi is segíteni akartuk ezzel a munkásságát, az eredményessége viszi előre és ez hozza magával a promót... Nem hiszem, hogy ennyi ember írna jó véleményt ha nem lett volna eredményes a kezelés....egy ismerősöm, akinek ajánlottam Attilát, sos szeretett volna menni hozzá. Sajnos aznap már nem dolgozott ezért az ismerősöm elment máshoz. Itt is agyon van dicsérve az ember, mint aki oktatja is a dolgokat.... Állítólag egy órán keresztül magyarázta neki, hogy mi a baja, nagyon tudományosan, de segíteni semmit nem segített a kezelés. Másnap elment az ismerősöm Attilához és láss csodát ő tudott segíteni :-), ja és  másik nagy és tapasztalt csontkovács mindjárt vissza rendelte volna vagy 8 alkalommal, Attila valamiért megoldja kevesebb alkalommal  a dolgokat...ennyi !

Előzmény: amaefa (434)
drtm Creative Commons License 2016.10.05 0 0 435

nem tudok küldeni levelet neked, valamiért nem engedi a rendszer......

Előzmény: gombóc63 (431)
amaefa Creative Commons License 2016.10.04 0 0 434

Dr Ormos fele hozzaszolashoz csak annyit ,hogy nem az orvos csontkovacsok a legjobbak sot!De ettol fuggetlenul lehet meg van a tudasa csak belefasult!Ermelleki Attila egy kezdo csontkovacs sok sikert kivanok neki ,lehet meglatogatom ,viszont egyenlore ugy nezki ki a promocio viszi ot elore!Furcsa modon mindenki ugyan azt irja "csodalatos volt...,csak ajanlani tudom... "Ez tipikusan az a helyzet amikor a kezeles vegen jelzik ,hogy jo lenne ha felvesned a fb oldalamra ,hogy kiraly vagyok!:)Hangsulyozom nem az zavar ,hogy kezdo ,mert ettol lehet tehetseg!

gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 433

Kattints a nevemre és ott küldhetsz. De ha TENS készülékről van szó, akkor ne fáradj!

Előzmény: drtm (432)
drtm Creative Commons License 2016.09.28 0 0 432

persze, szívesen, küldj egy privát cimet

Előzmény: gombóc63 (431)
gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 431

Megtennéd hogy nekem is elküldöd?

Előzmény: drtm (430)
drtm Creative Commons License 2016.09.27 0 0 430

Kérlek küld egy privat mailt, leirom az én tapasztalatomat, hogy ki hogy hozott rendbe.

Előzmény: armisz72 (428)
bhsas07 Creative Commons License 2016.09.26 0 1 429

Dr. Ormos Gábor:

 

Évek óta tartó derékfájással voltam nála, 1 órán keresztül vártam a rendelőben, mire megjelent. 5 perc alatt átnézte az mr felvételemet, valamit jegyzetelt, felületesen megvizsgált, felírt gyógyszert (nsaid), 7-10 nap múlva menjek vissza. 

És ez jó magyar 20 ezer forintomba került.

 

az SZTK-ban ingyen szoktam ehhez a színvonalhoz.

 

SENKINEK NEM AJÁNLOM, ezt a lehúzó embert!!!

 

 

armisz72 Creative Commons License 2016.09.23 0 0 428

Sziasztok,  mivel elozo bejegyzesemre semmi nem jott akkor ugy kerdeznem,  hogy barmely bp- i kiropraktőrrel tapasztalat velemeny erdekelne. Csak kiropraktőr!  Csontkovacs nem. Koszi ha vki segít. 4 honapja kuzdok a geroncserveimmel. Mar kezd elegem lenni.

armisz72 Creative Commons License 2016.09.19 0 0 427

Sziasztok!  Redly Monika kiropraktőrről van valakinek szemelyes tapasztalata? Kérlek írjátok meg ha van, 2 db porckorongservvel mennek hozzá! Köszi!

Mori78 Creative Commons License 2016.08.24 0 1 426

Mi csalàdostól voltunk Érmelléki Attila csontkovácsnál. A párom dereka iszonyúan fájt, nekem a làbam zsibbadt, a gyerek mivel sportol mindene fájt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem drága, korrekt. Itt nincs sarlatizmus, tényeken alapszik minden. És a leglényegesebb hogy fàjdalom nélkül, felfrissülve jön ki az ember.  Ritka az ilyen ember aki ennyire szereti a munkáját és így áll hozzá a dolgokhoz. Mi biztos hogy vissza járó vendégek leszünk Attilához, humoros, kedves, és nagyon profi. Remélem segítettem valakinek, mert tényleg nehéz jó szakembert találni.

Newdaron Creative Commons License 2016.07.17 0 0 425

Hogy ki a "legjobb", az sok dolog függvénye.
Pl:
-milyen állapotban van az érintett,

-hagyja magát kezelni, vagy feszeget folyamatosan,
-milyen állapotban van a csontkovács (vagy manuálterapeuta, kiropraktőr, vagy más végzettségű, csontkovácsnak nevezett ember),
-mennyire gyakorlott az adott probléma megoldásában,
-könnyen, vagy körülményesebben megoldható a dolog (mondjuk, általánosak az elmondott tünetek, tovább kell keresgélni, hol a hiba...),
-és még tengernyi más.

Ezt azért írom le, hogy lássátok: fölösleges lenne hajba kapnotok ezen. Aki megfelelő tudás birtokában, kellően átgondoltan igyekszik segíteni valakin, jó. Ha célt ér, tökéletes az adott kezelés.
Rangsort fölállítani teljesen fölösleges, és lehetetlen is.
A most már nagyon profik is úgy kezdték, hogy elkezdtek tanulni.


D.Edina39 Creative Commons License 2016.07.02 0 2 424
En az ugynevezett 'lagy csontkovacsolas bovlinak' koszonhetoen tudok ujra teljes eletet elni!Sajnos lehet ,hogy te nem a megfelelo embertol tanultad ,ez valoban elofordulhat!12 csontkovacs kezelesen vettem reszt es nem szeretnek illuziorombolo lenni ,ezert neveket sem irok ,de a 'legnagyobbaknal'!A lenyeg ,hogy nem voltam elegedett!Nincs denever pad....!Majd proba szerencse alapon lagy csontkovacsolas kovetkezett , ha roviden akarok fogalmazni azota ujra elek! :-) Tobb ismerosomnek is ajanlotam a 'mestert' :-) en csak igy hivom -nalam ugyanis kierdemelte a rangot-es mindenki maximalisan elegedett ,viszonyitasi alap a tobbieknel is volt!
Előzmény: nikkero (423)
nikkero Creative Commons License 2016.06.01 0 0 423

Üdv. mindenkinek!

Nagyon egyetértek az előző kolléga hozzászólásával! 

Én is gyógymasszőr, és csontkovács vagyok egy vidéki városban.  Szintén elvégeztem 2 csontkovács "iskolának"  nevezett tanfolyamot. Mostmár, utólag tudom, sajnos igen kevés szakmai tudással halmoztak el!... Mindegy!

Elkezdtem a kezeléseket vele, de bizony éreztem ez kevés. Van aki ezzel beéri, de gondoltam, a jó híremet én nem teszem kockára! 

Szerencsére eljutottam a Köler Istvánhoz, csontkovácshoz. Ő megtanított! 

Na itt, nem a köpölyözést, maszírozást, vagy a denevérpaddal "gyógyítást" lehet megtanulni, hanem valódi csontkovácsolást!!

Az alapos diagnosztika itt alapkövetelmény, de itt tanultam meg igazán szakszerűen nyakat kezelni, nem kihagyva az atlasz (C1)

helyretételét sem! Ezek a másik "tanfolyamon" ismeretlen fogalmak voltak. De a "beletérdelek a hátba, vagy rángatom az ügyfél lábát" kezeléseket is itt végleg el lehet felejteni! 

Ha van olyan kolléga, aki igazán szeretne segíteni embertársain ezzel a tevékenységgel, javaslom a Köhlernél kezdje!

Ne a Lágy Csontkovács féle bóvlival próbálkozzon!

Aki a Köhlernél tanul meg csontkovácsolni, az nem maszírozást fogja csontkovács kezelésként eladni. 

Aki ezt a módszer csinálja, ahhoz nem azért járnak majd mert olcsó a kezelés, hanem azért, mert minőségi!

Szép napot mindenkinek!

 

   

 

józsefcsontkovács Creative Commons License 2016.04.10 0 1 422

Sziasztok!

 

Ez úton szeretném tudatni azon kedves emberekkel, akik a  jozsefcsordas71@freemail  címen keresnének megoldást a problémájukra, hogy a dekompressziós csontkovács kezeléseket, és magát a szakmát is befejeztem végleg. Nagyon szépen köszönöm a sok bizalmat azoktól akik felkerestek, és akik írtak is rólam, megtisztelő olvasnom a kedves sorokat. Viszont nagyon sok új levelet kapok, ezért is írok a fórumokra most én, hogy ugyan a mail cím él, de kezeléseket már nem vállalok, befejeztem a szakmát! Természetesen ha valaki kérdéssel fordulna hozzám, arra szívesen válaszolok majd a legjobb tudásom szerint.

 

Kedves csontkovácsok! (mert látom az írásokból, hogy jópáran vannak azok is itt...  :)... )  Ha valakit érdekelne a dekompressziós kezelés technika, a teljes felszerelésem eladóvá vált, a módszer betanításával együtt! Érdeklődni a mail címemen tud, akit érdekelne. Annyit kell tudni róla, hogy a denevér- vagy gravitációs padok gyerekcipőben járnak emellett a technika mellett.

 

Régóta olvasom a fórumokat, én is csak ember vagyok, érdekelt ki, mit ír rólam, és az is, hogy miként álltok ti többiek ezekhez a dolgokhoz. Bevallom néha mosolygok, néha sírnék..., és néha jóleső szavakat találok itt.  Sajnos a neten mindenki írhat mindent, el kell hogy mondjam, hogy nagyon sok téves információt feltesznek különféle módszerekkel hivatalosnak, szakértőinek beállítva. És sokan vannak, akik élnek is ezekkel az információkkal, és terjesztik is azokat.

Sajnos nincs megoldás ezek ellen, hisz az anatómia nagyon bonyolult labirintus, és be kell vallani, aki behatóbban tanulta, még azoknak is sokszor többirányú labirintus. Viszont megvannak az alapvető dolgok, amikből táplálkozni lehet, hogy ki, miként áll a kezeltjeihez. Pályafutásom során sok csontkovácsot felkerestem, elmentem kezelésekre hozzájuk, mint egy átlagos problémás ember. A kíváncsiság, a tapasztalás, a tanulás hajtott. Én amúgy is alapból 3 csontkovács iskolát végeztem, mert mind többet akartam tudni. És gondoltam hátha látok még valami tanulni való speciális dolgokat is másoktól...  Volt is ilyen, bevallom. De be kell vallani azt is, hogy többnél azt kellett hogy mondjam, hogy inkább ne nyúljon hozzám! Sajnos ilyenek is vannak bőven. De amit tudni kell a csontkovács terápiákról az az, hogy adott lehetőségein belül alkalmazva csakis pozitív hatásai lehetnek megfelelő kezekben. MEGFELELŐ KEZEKBEN! Nem kell félni tőle, csak meg kell találni a megfelelő szakembert, a megfelelő hozzá állással. És a legfontosabb: MOZGÁS NÉLKÜL NINCS EREDMÉNY!

Vagy csak nagyon ritkán. Az emberi szervezetnek kell a mozgás! Kardio, és izommunka is együtt! Ez a kulcsa mindennek.

Kívánok nektek mielőbbi javulást, és hosszú boldog, mozgásban gazdag életet!

 

József

 

drsara Creative Commons License 2016.03.24 0 0 421

Most jártam egy kitűnő csontkovácsnál, dr Győző Károlynál Budapesten, aki Thaiföldről jött haza nemrég és olyan különleges thaiföldi gyógyítóktól tanult fogásokat alkalmaz amivel egyetlen kezeléssel mulasztott el nálam hónapok óta fennálló váll és kézfájdalmat. Nekem is ismerősök ajánlották, hál' Istennek!, ezért úgy érzem, hogy kötelességem megosztani a tapasztalatom, hogy másokon is segítsen akiknek szükségük van rá.

gombóc63 Creative Commons License 2016.03.23 -1 1 420

Szerencsés vagy. Én a magánrendelésén sok ezerért megtudtam, hogy sportolás előtt be kell melegíteni:-(

Előzmény: ballakinga (419)
ballakinga Creative Commons License 2016.03.23 0 1 419

1 évvel ezelőtt jártam dr. Ormos Gábor főorvos úrnál. Iszonyúan fájt a derekam. Fantasztikus kezének köszönhetően 3 alkalom után teljesen megszűnt a fájdalom. Hosszú keresgélés után találtam rá. 46 éve dolgozik, mint csontkovács és manuál terapeuta. Talán az ország első csontkovácsa!!! Emellett reumatológus szakorvos. Ezek a referenciák adtak bátorságot, hogy felkeressem őt. Nagy tudású és rendkívül pozitív kisugárzású ember. Aprólékosan vizsgált meg, nem kezelt futószalagon!!!! Teljes mértékben odafigyelt rám és a problémámra. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.17 0 0 418

 

Köszi! Meg fogom keresni, de nekem inkább váll-derék-láb területre kellene! Persze, lehet hogy ilyet is tud ! Még egyszer köszi ! 

Előzmény: Zzoollttáánn (417)
Zzoollttáánn Creative Commons License 2016.03.16 0 0 417

Nekem a bal szemem látását hozta helyre Dr. Gora Dmitrij. Szemész nem talált optikai rendellenességet, CT nem mutatott elváltozást, mégis szellemképesen láttam az egyik szememmel. Az volt a borzasztó, hogy egyik reggel ébredtem arra, hogy valami nincs rendben a látásommal.

A szemész és CT vizsgálatok után ajánlás alapján kerestem fel Dr. Gora Dmitrijt, aki a nyaki csigolyánál talált elváltozást. Kb. 2 hetes kezeléssel rendbehozott, nagyon hálás vagyok neki, mert nagy volt az ijedség. A magánrendelése a https://lotus-klinika.hu oldalon található. Remélem tudtam segíteni. A kezelése egyébként nem mondható mindennapinak szerintem, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel: pl. ezüstszöges ágybetéten is kellett feküdnöm. Mindenesetre tökéletesen bejött.

 

A Szegedi úti (Budapest, 13. kerület) orvosi rendelőbe visszamentem a szemészhez, azzal hogy meggyógyult a szemem, mert izgultam, hogy majd ha a jogosítványt kell hosszabbítani akkor nem fogom megkapni az orvosi igazolást hozzá. Így most van egy olyan dokumentumom, hogy nagymértékű nem optikai eredetű látásromlás a bal szemen, majd egy olyan lelet, hogy tökéletes a látás minkét szememen. :-))) Egyébként a 13. kerületi rendelőben is nagyon készségesek, rendesek voltak velem. (Még periféria-látásvizsgálatot is csináltattak.)

rhénai Creative Commons License 2016.02.11 0 0 416

http://uj.katolikus.hu/rendek.php?h=110

FEBRUÁR  11  a  Betegek Világnapja !

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.01 0 0 415

Tudnátok adni csontkovács elérhetőséget? És ha tapasztalatot is írtok az még jobb lenne!

Ramona1978 Creative Commons License 2016.01.26 0 0 414

Több csontkovácsot is megjártam!Itt találtam a Dutkon László nevű "lágycsontkovácsot" ő úgy megkezelt ,hogy 3 napja "lebegek" !Hát róla csak annyit ,hogy nem is tartja magát csontkovácsnak ,de magasan a legjobb!Csak ajánlani tudom!

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.03 0 0 413

Köhlerről csak jót hallottam, főleg a nyaki gerinccel kapcsolatosan.Biztos egy nagyon jól felkészült szakember.

Előzmény: akihinto (412)
akihinto Creative Commons License 2015.12.01 0 1 412

Én a 14 éves lányomat vittem el az előbbiekben is méltán emlegetett Köhler István csontkovácshoz.

Kecskeméten lakunk, ritkán jutunk fel pestre, így olyan megbízható,jó szakembert kerestem akinek a kezeiben megbízhatom, és aki nem riasztja el fájdalmas kezeléssel a gyermekemet az ilyen gyógymódtól.

Ő, erős nyaki, és hátfájdalmakra panaszkodott, az iskolában is akólig bírt egy napot végigülni. Voltunk orvosnál vele, semmi jóval nem bíztattak, csak annyit mondtak neki is a tartásán kell javítani, mert hirtelen nőtt, rövid idő alatt. Nem fejlődött ki eléggéaz izomzata hozzá. Javasoltak gyógytornát, amit végigcsináltunk, sőt még próbálkoztunk külön magán gyógytornával is, de sajnos nem hozta meg a várt eredményt. Eljártunk úszni is, ami adott egy kis könnyebbséget, de én ezzel sem voltam megelégedve. A neten, végül a Köhler István, budapesti csontkovács felkeresése mellet döntöttünk.

Messze volt, de nem bántuk meg!

Alapos vizsgálat után, a megállapitott gerincferdülést, óvatos izomlazítások után szépen kikezelte. Érdekes!!Azt monta, nem az izom hiánya, hanem bizonyos helyeken az izom merevsége okozza az állandó hátfájdalmakat. Ezt meg is mutatta nekem, és ezt teljesen el is fogadtam, mivel végig jelen voltam a kezelések alatt, és a saját szememmel is meggyőtődhettem róla. Ez a "gerinckorrekciós" terápia úgy vettem észre inkább a lazításokra helyezi a fő hangsúlyt. Persze nagyon korrekt módon végig mozgatta a gyermekem egész gerincét. Jó sok elmozdulása a helyérekerült! A leg izgalmasabbak a nyaki mozgatások voltak! 

És hála istennek, fájdalom egy deka sem volt alatta!

Sőt a gyerek színte mosolygott a kezelések alatt! Azt modta nagyon jól esik neki utánna a lazaság, szinte szárnyalni tudott volna!

Végre elmúltak a nehéz napok! 

Ezt azoknak írtam akik nem akarnak beletörődni a mai orvoslás kicsit elbagatelizálódó felületességébe, és a gyakran eredménytelen gyógyítási módszereibe. Szerintem hiába nincs nálunk az sztk-s gyógymódok között a csontkovácsolás, nyugodtan kipróbálhatja mindenki, ha úgy gondolja a tünetei igazolják a szükségességét!  

Javaslom legalább olyan, fájdalommentessen kezelő, kiváló szakembert válasszon, mint a Köhler István!

Zizi6785 Creative Commons License 2015.11.23 0 0 411

Sziasztok!

 

Sportkórházban (vagBy másholudapesten) keresek megbízható vállspecialistát 12 éves gyermekhez!

Minden információ, kapcsolat érdekel!

Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!