Camea, Végleges, úgy mint végleg rákattantam a babavarrásra és a topikra. Bár ugye ez egyben végzetes is, de remélem túlélhető. Szombaton rátok nézve optimistán nézek a jövő elébe, hiszen van aki már 3 talit is megért. Nagyon köszönöm a nyuszi felajánlást, élek vele :) és természetesen rózsaszínben utazunk. :) Címhez légyszi írj egy mail címet vagy üres mailt a pagica kukac biatv pont hu-ra, mert a férjem gépét használom és így nem adja meg direktben a fórumról a tiédet :( Valami indentitást akar...
Szerika, Country babákat itt tudok: A sziámi nyulak szm-jét átküldenéd mailben? Vagy az eredeti linket? (Nem tudok rendesen nagyítani.)
Megtaláltam Gabicza macskájának nyújtózkodó haverját. Nagyon édes és még jobban tetszik.
Már kétszer leültem írni, de aztán mire viszaolvastam, addigra már a gyerekeke az ölemben ugráltak, úgy meg lehetetlenség...:-)
Szóval, talán most!
Nagyon jól éreztem magam a találkozón, és köszönöm, hogy mindenki ilyen kedvesen fogadott!:-))) Jó volt, hogy mostmár embereket is tudok társítani a nickek mögé. (Azért nem arcokat, mert a legtöbbetek arcát, már a blogján láttam, de van olyan, akit én is másképp képzeltem el még fotó alapján is...:-)))
Külön köszönöm:
Kaokának és Évinek a nagyon kedves fogadtatást!:-)
Micinek a kedvességet, az édes kis sünikét, aki azóta is velem jön mindenhova, és az isteni finom tortát .:-)))
Stiginek a kis horgolt cipő bemutatót - bár nem mertem még nekiállni...
Ionak a W-baba száj varrásának bemutatóját!
PJulcsynak a gyönyörű szütyűt, amiben legszebb babahajnak való fonalaim kaptak helyet, és a kis rózsás neszeszert, amire már nagyon nagy szükségem volt. Aledinek, hogy megismerhettem.
Skipponak és Páginak a kedves beszélgetést és lelkesedését.
Kustrae-nek a beszélgetést a sulikról....
.....és MINDENKINEK a szuper jó hangulatot, a sok-sok hasznos tanácsot, a gyönyörű babákat, macikat és az szm-eket.:-)))))))))
Lányok, én is nagyon örülök, hogy Veletek lehettem.
Nagyon jól éreztem magam.
Cameának külön köszönöm a sok szép ajándékot.
Őszintén nekem eddig nem igazán jött be ez a country, de már igen!!
Nagyon szép a baba. Így kedvet is kaptam egy hasonlóhoz, de nincs mintám .
Vagy őt, vagy hasonlót keresenék.
Betegeknek gyógyulás.
Gurulóshoz, én most képet nem tudok mutatni a végeredményről, ugye arról kellenék, Kriszti megteszed majd, én meg megírom mit gondoltam, mikor megkaptam.
Gondolom majd holnap, mert még az előttem lévők nem írtak ide.- én meg lassan hazaballagok- rövidített műszak :-DD
Na megint lebuktam. Szerénynek, finomnak(???) láttál? Na jó, van benne valami, de ha ellazulok, akkor kijön belőlem a rondaszájú némber. Az a kis pezsgő ami kifolyt, az épp elég lett volna ahhoz, hogy harsánnyá váljak. De hát én voltam a kormányfő az autóban. És különben tényleg majdnem betojtam. Haláli volt ahogy örültél a mackónak, és mint egy kétéves, úgy szorítottad magadhoz. :)
Skippo Drága! Köszönöm az engedélyt, bár fordított esetben valószínűleg én a monitoron keresztül harapom ketté aki ilyesmit kér tőlem. De láttátok a talin, az egész családunk ilyen vérszomjas fenevadakból áll. :DDD
Adél, amúgy fennállt az esélye, hogy neked megy az eb, ha adsz egy falatot, és többet nem. Nagyon akaratos kis dög. Amikor megölelem Pálomat, akkor elkezdi "marcangolni" a lábamat. Na nemá hogy őt kihagyjuk a jóból!
Visszatérve a "felismertem-nemígyképzeltem" dologra. Több csajszit felismertem én is, mert egyértelmű volt. Persze volt olyan, akit el sem tudtam képzelni, és volt olyan, akiről azt gondoltam, hogy egy édes középkorú anyácska. Na erre ott vigyorog egy édes kislány! És ahogy Adél mackóját ölelte azt hittem betojok! Na Ő egy nagyon kellemes meglepetés volt! És ki volt az? Hát persze hogy a Camea! Stigi is! Nem is tudom, ő olyan röviden szól, kicsit hűvösen kommentel. De olyan kis kedves! :) A dottornő meg! Hát bocs, de a kislányok legkislányabbika. Ilyen vihorászós dokinénivel még nem találkoztam. Kérdezte is a kicsikém az autóban, hogy az a csaj, aki leköpte, az mit csinál egyébként. Na majdnem kiesett a kocsiból, amikor felhomályosítottam. Ja! Többiek! A leköpést ám ne értsétek szó szerint! Ez egy nagyon vicces dolog volt! :)
Nana!!! Nem ér bekotyogni a megoldást! Arra mondjuk kiváncsi vagyok ki miért alakította olyanra. Meg pl. nem is sikerült szombaton mindenkivel (eleget) beszélgetni.
Kezdeném mutogatni a gurulósomat, amit szombaton kaptam meg. Akik ott voltak már látták, de sajna nem volt mindenki ott. Na, majd nyáron. Már lefoglaltam a Margitszigetet.
Ufo. A mi körünk úgy néz ki, Ufo-én, Stigi-haj, Skippo-arc, Szerika-ruha. Még amikor varrtuk az Unicefes pigotta babát, rögtön kettő ufot varrtam, hogy a másodikat majd megcsinálom picilányomnak. Aztán ez elmaradt. Közben be kellett ugrani a 2010-es gurulósba is, mert hiányzott 1 ember. Oda is kellett volna varrni egy ufót indításul. Na, ezen jó sokat tanakodtam, (jellemző módon) hogy milyen legyen. Aztán eszembe jutott az a roppant praktikus megoldás, hiszen van már nekem egy ufóm! Elküldöm azt. Mit hoznak ki belőle a többiek? Elég nagy a borítékhoz képest, de azért belefért. Itt még nincs bevarrva az oldala, kilóg egy kis tömőanyag.