Áruljatok el legyetek szívesek olyan internet címeket, ahol lehet Halikidikin (persze Sartin is) szállást foglalni. Apartman vagy esetleg olcsóbb hotel is szóba jöhet.
Kösz, ha.......
Kocsival utazók!
A külügyminisztérium Bulgáriáról szóló WEB oldala szerint a tavalyi rendszerhez képest változások történtek.
Tud-e valaki bővebbet erről (a határon hogyan változtak a dolgok, mennyit kell fizetni) és mennyire biztonságos az országban történő utazás?!
Illetve az idén utazóktól kérdezem, hogy van-e változás a korábbiakhoz képest?
Apartmant (4-5 főset) kb. naponta mennyiért lehet kapni?
Ne izgulj, szerintem a legjobb választás volt. Én kétszer nyaraltam Sartin, és egyik alkalommal ebben az apartmanban. El kell mondjam, a többi, ahol jártam meg sem közelíti ezt. Minden szempontból nagyon tetszett, ráadásul még a tengerhez lévő legközelebbi utcában van. Második alkalommal olyan helyen laktunk, hogy bámulhattuk a szomszéd hogyan kajál a teraszon. Szóval minden szempontból szuper, remélem tetszeni fog, ha részletesebben kíváncsi vagy rá, szívesen leírom! Jó utazást, üdv. a Sartiaknak is.
tavaly 4 kocsival mentünk, az egyiket 1 éves jogsival, 18 evesen en vezettem vegig, csak az utfelbontásoknál (mikor orákat kellett allni autopalyaepites miatt) csereltem apaval, mert ahhoz nem volt türelmem. Neha felelmetes volt (hegyekben esö) de oriasi elmeny:) Szoval ha egy 18 eves lanynak megy, egy felnöttnek plane, mindenkit csak biztatni tudok:)
Szia!
Köszi a segitséget!Láttam a képet, gyönyörü hely ,de attol tartok hogy itt nagyon drága a szállás.Egyébként tökéletes lenne.Én csak valami apartmanra gondoltam.Tavaly Stavrosban voltunk, szintén ott kerestünk szállást,Rendina apartmanhotelben találtunk 4fö/35€/éjszaka volt, ja és medencés.
Mcsaba111!
Ha jól rápihensz egyedül is végig viheted, egyébként ez alkati kérdés is. Az út általában 16-19 óra (Szegedről) a Bolgár és Szerb szabályok betartásával (azért, ha belátható az út kicsit meg csúszik a gázpedál). Általában két nagyobb pihenőt tartunk, az első a kb. 100 kilóméterrel Belgrád után lévő OMV kút, ide hajnal körül szoktunk érni, teletankolunk, kávé, reggeli, mosdás, stb. A következő BG-ben a Görög határ előtt valahol Blagoevgrád és Sandanski között egy kis völgyben lévö étterem sor ahova valamikor ebéd közelében szoktunk érni ezért ott megis állunk ebédelni. Egy olyan étteremben szoktunk enni aminek a kerthelyisége egy patak fölött van. Olcsó és ízletes grill kaják vannak, csak érdemes váltani levát, mert az euróval levesznek. Innen már rövid időn belül Gr-ben vagy, ott már lehet nyomni a gázt. Még Szaloniki ahol figyelni kell, nehogy elkavarj, de mindenképpen érdemesebb erre jönni, mert sokkal gyorsabb és jobb az út erre mintha Serres-nél Stavros felé mennél ahol kanyargosabb, roszabb az út.
Mi júli. 14-én éjszaka indulunk. 15.-től van szálásunk Sartiban az Apartmenthotel Sithon-ban. Ha további kérdésed van, kérdezz nyugodta akár itt, akár privátban.
Én emlékszem az egyik prospektusból valami Michaelis apartmanra. Volt ott az egyik ismerősünk, nagyon jól érezte magát, jó volt a medence is, engem csak az tartott vissza tőle, hogy kb. 300m-re van a strandtól, legalábbis úgy emlékszem.
Én még nem láttam medencés szállodát, de biztos ami biztos, most rákerestem a neten, és többet is találtam:
1. Hotel Sarti, a leírás szerint (német nyelv?) idén b?vül medencével!
http://www.holidaycheck.de/hotel-Sarti_hotel+Sarti-hid_47135-anz_ob.html
2. Sportclub Hotel Pontos - hatalmas medence, fotó is van róla (szintén német nyelv? oldal)
http://www.frosch-sportreisen.de/a/destiso/gcs.asp?AgenturNr=5017483&EMail=riptide@t-online.de
3. Corali Hotel - http://www.sarti-toroni.com/corali.html
Lehet, hogy ezeket nem tudod magyar irodán keresztül foglalni, de érdemes a már említett Sithon Travellel felvenni a kapcsolatot, biztosan tudnak segíteni...
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segiteni, elöre is köszi.Kérdésem,sartira jellemzö hogy kevés medencés szállás van,vagy csak a katalogusok nem ezeket hirdetik?Nincs elöre foglat szállásunk,ott szeretnénk foglalni,ha lehett medencéset.
köszi.
Szia,Darius !Ha egyedül vezetsz végig lehet -e vezetni a távot ill. hány óra az út? Esetleg hol lehet megállni egy kicsit pihizni? Ja és hanyadikán indultok? Köszi!
Szia Naccsabi!
Sartitól 3 km-re, Platanitsiben lehet búvárkodni. Többet megtudsz (árak) a www.oceandiving.hu/gorog/aqualand.htm oldalon. A másik lehetőség Kalamitsiben van. Ez kb. 10 km Sartitől délre, de ez Görögország legnagyobb búvárközponja. Honlapján szintén találsz árakat. www.oceandiving.hu/gorog/northaegean.htm
Remélem tudtam segíteni ezzel egy kicsit.
Jó nyaralást és búvárkodást.
Üdv. Valcsi
Imhoteph,d9d8!
Én Szegedről már többször mentem Sartiba. Az idén szintén ez az útvonal, most valószínüleg öt kocsival megyünk. Szerintem semmi gáz, Stevie útleírását követve kicsi az esély eltévedésre. A rendőröket figyelni kell, nem biztos, hogy kifizetődő a tulzott sietség. Ha van kérdésetek, írjatok e-mailt.
Kedves NonameKata! Mi július 5-től megmegyünk a grand toursal a Holiday apartmanba! Ha lehet akkor küldj már nekem képeket a sandor.gyuro@delta.hu mail cimre! Köszi!
Mi is most először megyünk kocsival, Belgrád, Nis, Szófia, Serres, Sarti útvonalon. Egy hét szállás foglava van, a második hétre ott keresünk szállást. Tavaly busszal mentünk jún 15-től és elutazáskor hallottuk, hogy rengeteg üres apartman van és mindig lehet találni. Ha bővebben érdekel keress meg privátban!
Bátorság, nagyon kellemes hely!
Szia!
Én arra gondoltam mikor a búvárkodást említettem, hogy ajánlatos szemüveget+pipát vinni, mert rengeteg szilkás öböl van, ahová érdemes lemenni s kicsit a víz alatt körülnézni.
De ha merülni szeretnél arra is van lehetőség,
Sartin van egy utazási iroda, a neve:Sithon Travel s náluk lehet befizetni merülésre.