Jók a képek (már ahol a link stimmel :-)), Paulinám! De miért használsz valami Spanic álnevet? Nem kellene gyönyörű testedet és nevedet szégyellni a rajongók széles tömegei előtt!
"erik:
kicsi, szőrös, néhol sárga, néhol narancssárga, nagy a hasa, és idótán vigyorog (tátott szájjal)"
PMB! Te nem valami fideszes politikussal osztod meg nap mint nap az ágyadat ? :-)))
Itten csúszok térden a számítógépem előtt, csak az a baj, hogy így nem látom a billentyűzetet és nem tudom, hogy mit írok! A hétvégén tényleg nagyon elfoglalt voltam, de hozzád hasonló kalandokban egyenlőre nem volt részem (sajnos;-)). Remélem, azért nem tiltod meg nekem a rajongást a továbbiakban sem, hiszen minden egyéb dologtól függetlenül én továbbra is egyik fő rajongódnak számítok! Az életben egyes dolgok soha sem változnak meg, így hozzád fűződő szerelmem is elpusztíthatatlan és örök!!!
én is attól tartok, hogy ez lesz a vége....de még várok holnapig, hátha itt fognak térden csúszni előttünk, és bocsánatunkért esedeznek majd, hogy egész hétvégére egyedül hagytak minket....nem mintha unatkoztam volna nélkülük:)))))))
Tudod, mi a megfejtés, pm? Át kell rándulni más, ismeretlen vidékekre, akár itt, a kálcsör rovatban, akár a sokkal izgibb HUSZ-ban és új rajongókat kell harácsolni. Neked ez nem okozhat problémát!
És télleg bocs, amiér Sallyvel vállvetve itten rajongunk, dehát nekem hétvégén nem megy az internetto... Meg lassan már semmi se, mer döglődik a monitorom.
Most télleg, ezek a kurafik szégyellhetik magukat.
Sally! Ahogy elengedett kormánnyal suhan keresztül az úton!!! Áhhh... mennem kellett liberót cserélni!
buksi!
"a számból vetted ki a véleményed!" (u.b.)
én nem értem hova tüntek a srácaim. libi már elég régóta távol van. ennyire kimerült volna tőlem?vagy lehet, hogy nem is tőlem...?!?!?
a bélában még bízom egy kicsit, mert ő azt hazudta (következetesen) hogy kamcsatkába megy pihenni egy kicsit a vasárnapi őrületes szexparti előtt. nem tudom, hogy az eső ellenére is így tett e, vagy talán ő is mással múlatja az időt?
icerideról meg már nem is mondok semmit, ő télleg hetek óta nem ír! ketchupnak meg beraktam a képeket, gondolom azon nyáladzik....
ejnye ejnye (rebeka :)-u.b. )....fiúk, nem lesz ennek így jó vége! meglássátok begurulok, aztán lesz nemulass!!!!
addig is még küldök néhány csókocskát,"illetve" ölelést,
"köszönöm",
"satöbbi",
lina ("licike") :) (u.b.)
Nem beszélve arról, hogy milyen jól bánik a bézbólütővel...
Persze, persze, én is imádom, de barnán jobb :)
Azért ebben a filmben is rendesen csillogtatta tehetségét.....imádom amikor sír!
Bocsi pm az offért, de mi azért mégsem rajonghatunk érted!
Péem, mi ez az iszonyat pangás??? Valamit nagyon rosszul csinálhatsz... Vagy a fijúk dőltek ki sorjában, mer nem bírják az iramot? Érthetetlen, régen egymás keziből kapkodták ki a kilincset!
Sally, nézted? Persze rögtön rájöttem, hogy én ezt már láttam, csak nem tudtam, hogy ez az a film... Szóval érted! Azért felvettem és gondolj bármit is: szerelmes vagyok egy szöszke, halálosan szexi manusba, aki úgy bicikliz, kocog és mikulásdalénekel, hogy az kész alélat!
na jó, akkor szombatra ismét szabad a pálya, mert béla kamcsatkába megy kancsulni. remélem addig libling is hazaér, és elszórakozunk addig, amíg imádott topikgazdánk haza nem tér a hosszú útról....
na nálam már működnek!!!
felmerült bennem, hogy az előző képek is csak nálam nem jöttek be, ha így van akkor bocsi.
na de mostmár mindegy, ezen nem lehet változtatni. akinek útjában vannak a sztárfotóim, azoktól szíves elnézésüket kérem (ezt a szép mefogalmazást :) )
sajnos magamról még nem sikerült dedikált fényképet szereznem, túl elfoglalt vagyok :), és a jövőben is az leszek...........
na részemről a téma lezárva.
üdv néktek szerelmeim, illetve nem szerelmeim (ez a lányoknak szól!!!!)
csókok nagy mennyiségben...(remélem most nem húzza alá:) )
linci
na hát ez nem annyira sikerült, úgyhogy újra próbálkozom, már csak linkekkel....bocsi. egyáltalán nem értem, miért húzott alá mindent, mikor tök külön sorba írtam őket....???
ha még mindig nem működik, akkor feladom, főleg azért, mert már elegem van egy kicsit, hogy fél napja "magamat" bámulom....
na csókollak,
paolinamartinez
és itt van az a kép, amit olyan nagyon megkedveltél abban a bizonyos elsüllyedt barátok közt topikban, ahol egymásba szerettünk....:) (azért nem raktam be, mert szerintem a többiek már így is utálnak....bár az is lehet, hogy ők is kedvet kaptak "hozzám")
drága libling!
még csak közepesen sikerült átgondolnom a dolgot, de egyfelől biztosíthatlak! nem a név számít....(a méret annál inkább ;) )
ami eriket illeti őt korántsem sorolnám a homo sapiens sapiensek közé, bár feltételezem, jó pár egyed büszkélkedhet ebből a fajből alacsonyabb intelligenciahányaddal az én kedvenc erikemnél...
erikre kitérve, a faját nem nagyon tudom meghatározni, de adok róla személyleírást, hátha valakinek sikerül....
erik:
kicsi, szőrös, néhol sárga, néhol narancssárga, nagy a hasa, és idótán vigyorog (tátott szájjal), néha pedig "dallamos" zenére rázza az ennivalóan cuki kis buksiját :). van neki egy sráca, ő már inkább hss. sajnos vele nem rendelkezem, pedig szívesen tenném. csak azt tudom, hogy élére vasalt farmerban és ingujjban nyomul a sztrádán, és néha az én erikemet is magával viszi. ha jól tudom a rendőrség is kőrözi...
remélem most már teljesen nyilvánvaló erikkel való kapcsolatom (az a ritka eset áll fent tehát, hogy mi pusztán csak barátok vagyunk.)
ami a gyermeknemzést illeti, azon még egyszer át kell rágnom magam, hogy felfogjam, mit is írtál :).
csókollak drágám (bár tudom, hogy most más elfoglaltságod van....)
a te kedves, szerető paulinád (éppoly forróvérű és tökéletes)
Gondolkodóba estem azon igen csábító és megfontolásra alkalmas lehetőség vonatkozásában, hogy milyen jó is lenne nekem gyönyörű és intelligenciát sugárzó nickemet mégiscsak az egyszerű, ám mégis nagyszerű "erik" névre változtatni. Az eddigiek alapján - habár ez akár post hoch tévedés is lehet - azt a logikusnak és megalapozottnak tűnő következtetést sikerült levonnom, hogy az ilyen keresztnévre hallgató homo sapiens sapiens példányoknak a véletlen statisztikailag indokolható előfordulásánál nagyobb eséllye van forró és mozgalmas kalandoknak helyt adó baldachinos francia ágyadba eljutni és ott kiapadhatatlan életerejéből megfelelő mennyiségű és minőségű örökítő anyagot beléd plántálni, ilyenformán a kimagaslóan magas IQ-val rendelkező emberek fennmaradását biztosítani. Paulina, a hozzánk hasonlóan kivételes és a társadalom egy jelentős, de szellemi értékek tekintetében nem jelentékeny részének meg nem értésétől kísért egyedeknek mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megfelelő éjszakai (de nappal is ugyanakkora élvezettel űzhető) tevékenység keretében méltó utódokról gondoskodjunk a mostaninál remélhetőleg fejlettebb utókor számára. Kérlek gondolt át kissé hosszúra nyúlt mondataimat, és cselekedj annak megfelelően, na és persze gondolj rám a történelmi jelentőségű döntés meghozatalának tudatában.
Milliószor csókol (egyik) szeretőd, a hasonlóan forróvérű és tökéletes
na jó, hát ha nem jött senki, akkor én is megyek. movel eriknek ma névnapja van, hatalmas bulit csapunk az ágyban!!!!
azért szeretlek titeket, sok millió csókocska, bókocska....
paolina
ketchupnak!
holnapra beszerzek nekd mindenféle jó kis képet!!!! ígérem!
csókollak,
paolina
és pont most hagytatok magamra, amikor ( a változatosság kedvéért) már megint nagyon nagyon fáj a fejem! nemhogy jól elmúlasztanátok, ehelyett mindenféle gyógyszereket kell magamhoz venni....lehet, hogy már algopirin függő is vagyok...
na jó, akkor most meghalok
paulina, a hősnő
jaj, hát mindenki elment....nélkülem????
nam igaz már, csak egy órát kések, és béla máris megcsal. nem is értem hogy van ez....és libling? idenyom fél mondatot, és ezzel el van intézve? meg béla aszongya, tudja hol van....libling! már te is elhagysz????
ice ugyebár már napok óta ide se néz, mert "nincs ideje"..igaz egész éjszaka itt ül, de egy fél mondatot sem kanyarítana ide!
ketchupnak meg már nem is vagyok jó, rögtön gabriella spanicról álmodozik! persze én is inkább fernandóról, s nem róla....
sőt ezek után CSAK fernandóról....vagy ha nem is csak, de rólatok nem.
különben a szenvedéssel teli hazaúton azért volt egy igen nagy pozitívum is:
láttam egy régi szerelmem.....tök bele voltam esve, és most pár év után újra láttam!!!! hát meg kell mondanom, hogy nem változott...ugyanolyan szép, mint volt. ha hasonlítotok rá, akkor jelentkezzetek! :)))
Igen, ez a bélák egy nagggyon rendes faszi. Én má csak tudom.
Csak leskeltem egy csöppet, mer magányos voltam. Nyugodtan lehet tovább nyomulni péem kegyeiér.
A görényfarmot elattam, egyedül én maradtam.
Reggel megleplek, drága. Magam leszek a felhőtlen kikelet, a madárcsicseres pitymallás. Soha többé nem leszek rossz gyerek. Ígérem.
hazaértem!!!!
elmesélem kálváriámat:
a csajszi az órát 1/4 7 helyett 3/4 8-kor fejezte be. a 19-es villamosnak hazafelé leszakadt a vezetéke. átszállok a buszra, majd gondolván, hogy ahév gyorsabb. persze elment az orrom előtt, és ezért 1/4 órát kellett várnom rá....:((((
de most itt vagyok, ez a lényeg!
ez úton kívánok kedvencemnek, eriknek boldog névnapot!!!!!
na mér boldogítalak titeket, csak szusszanok egyet....
p
Most meghatódtam. Mélyen. Hüpp-hüpp. Ez a Béla milyen rendes egy pali! Még a gunikrokodiljáról is lemond értem! Köszönöm, köszönöm. Én sajnos szúnyogcsípésekkel nem szolgálhatok, csak szánanáthával, de azt nem lehet vakargatni...