Ide "rendes" állásokkal kapcsolatos hozzászólásokat várunk.
Az MLM jellegű tevékenységek hirdetése nem ide való, és további figyelmeztetés nélküli szankciókkal jár.
Családfa kutatáshoz hasonló tevékenységhez keresek segítőket. Kötetlen munkabeosztás. 3-5-10 ezret fizetek minden hasznos információért. Előképzettség nem szükséges. Segítek az elején, hogy könnyebb legyen elkezdeni. Jó kommunikációs készség, határozottság és szorgalom előny. Budapest és Pest megye környékéről várom a jelentkezőket.
de valahogy úgy kéne, hogy az utóbbi 2-3 napban felrakott,mert a 90 nap az nagyon sok, a feltett állásokat max 1-2 hétig tartják, vagy még addig sem
beütöttem, hogy adminisztráció, na arra aztán olyan sokféle jött ki, minden hirdetésben, amiben ez a szó benne van, lejött. Szvsz ez nem a legjobb szűrés.
a direktet felfogtam :)))), s nagyon jó az ötlet, s én pont ilyet keresnék, tehát valahogy mégis kéne szűrni valahogy
bocs, ezek csak az én meglátásaim, kéréseim, ha nem gond
Ha volna kedvetek egy gyönyörű városban Krakkóban élni, és egy gyorsan fejlődő világcég krakkói központjában nemzetközi környezetben dolgozni, tapasztalatot szerezni vagy kariert építeni HR vagy Könyvelés területén és jól beszéltek angolul, jelentkezzetek! A beilleszkedésben segít a helyi magyar közösség! Részleteket küldök emailben, ha irtok a krakow@invidiahr.pl címre.
a dátumszűrés nem azt jelenti hogy a júzer beüt tól-ig dátumot, ez mondjuk lehetne egy jó irány továbblépni
de egyelőre ez azt jelenti, hogy a letöltött/elemzett lapon dátumnak látszó stringeket keres a robot, és azt összeveti az aktuális dátummal, ha 90 napnál régebbi a dátum akkor eldobja
tehát ennek az a célja, hogy a régi, lejárt, irreleváns hirdetéseket kitakarítsuk
a "direkt" azt jelenti, hogy nincs közvetítő, közvetlenül a cég oldalára, az állásajánlat lapjára mutat a link
ilyenből viszonylag kevés van (egyelőre) a rendszerben, külön nem lehet rákeresni csak ezekre, meg még nem is működik teljes biztonsággal a megkülönböztetés, viszont ezek a linkek nagyobb súlyt kapnak
tehát pl arra hogy "üzletvezető" az első link kapásból a http://gasjeans.hu oldala, ahol kapásból 3 helyszínre keresnek üzletvzetőt boltba. Ez egy "direkt" link.
- megjelent dátumszűrés, 90 napnál régebbi, felismert dátumokat tartalmazó oldalakat eldobja
- pontosabb mlm/internetes otthoni munka szűrés, ilyen kezdettől fogva volt, mert nagyon sok szemetet hoznak be, de ezen tegnap hegesztettem hogy alaposabb legyen
- megjelent egy új mező az indexerben, az hogy "direct", ez olyan oldalakat jelöl, amelyek nem közvetítők, vagy hirdetők oldalaira mutatnak, hanem közvetlenül a munkaerőt kereső cég honlapjára. Ez még nem tökéletes, mert néhány hirdetőt nem jól ismer fel, de általában működik. Az ilyen oldalakat a keresési listában legelőre tesszük, tehát a lap tetején általában, ha van ilyen, akkor ezek állnak.
- a találati listában a címsorba a keresett foglalkozás neve kerül, vagy az oldalon talált h1-h2 tagek tartalma, ha azok tartalmaznak állásnevet, ez átláthatóbb mint az eredeti megközelítés (title tag az oldal header-jéből)
Saka Team-et én is tudom ajánlani. Vagyis én már ajánlottam itt másnak is. Hajnóczi utcában székelnek egy icipici irodában. Általában összevárnak egy-egy csapatot és úgy küldik ki őket külföldre. Persze, ha erre igény van. Egyénenként is szerveznek munkát, de az nyilván valamilyen szinten nyelvtudástól is függ.
Cégünk, az SL Software Consult (www.slsoftware.eu ) hazai és nemzetközi IT projektek szakmai hátterét biztosító kompetencia-teamek felállításában és menedzsmentjében rendelkezik több éves tapasztalattal. Ügyfeleit luxemburgi, németországi, magyarországi és szerbiai fejlesztő és tesztelő központjaiból szolgálja ki near-shoring, bodyleasing vagy egyedi fejlesztési együttműködések keretében. Nemzetközi partnereink nagy megelégedéssel veszik igénybe cégünk szolgáltatásait, emiatt folyamatosan veszünk fel és keresünk tapasztalt, szakmailag igényes új munkatársakat.
Jelenleg C# fejlesztőt keresünk.
Feladatok: - adatbázis alapú fejlesztés ABW (Akademie für Betriebswirtschaft und Welthandelssprachen) környezetben .NET (kliens, szerver és web) alatt - az ügyfél igényeinek, valamint a német piaci fejlesztéseknek való megfelelés - modulfejlesztés
Elvárások: - legalább 2 év szakmai tapasztalat C# programozás terén - SQL adatbázis (Oracle és MS SQL szerver jó ismerete) - ABW környezetben a feladatok megértésének és felelősségteljes megoldásának képessége (számvitel, projekt...) - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó angol nyelvtudás - rugalmasság, kreativitás, motiváltság - csapatban dolgozás képessége
Előnyök: - C++ programozói ismeretek - Kereskedelmi/Közgazdaságtani végzettség vagy tapasztalat
Amit kínálunk: - változatos, kihívást jelentő, nemzetközi projektek - folyamatos fejlődés mind a nyelvek mind az IT területén - nyugat-európai fizetés - konstruktív, szakmailag erős csapat - kiemelkedő munkakörülmények, központi helyen fekvő iroda - hosszútávú együttműködés
Munkavégzés helye: Darmstadt és később más projekt helyszínek Kezdés: 2011.06.01. Munka típusa: alkalmazotti, teljes munkaidő
Jelentkezést csatolt részletes, idegen nyelvű szakmai önéletrajzzal a következő e-mail címre várjuk: edina(pont)kerti(kukac)slsoftware(pont)eu
Én utána nézettem a munkaügyi központon keresztül a cégnek, és nem javasolták a szerződés kötést velük. Állítólag megbízhatatlanok, több ügyfélnél nem teljesítették az ígéreteket. Szállás körülmények, munka terén....és ráadásul pénzt is kérnek ami jogszabályba ütköző. Ezek az infók egy szegedi úriembertől származnak, aki a munkaügyi központban dolgozik. Próbáld meg a szintén szegedi Saka Team Kft-t, akikről azt hallottam megbízhatóak.
Érdekes, hogy az állást keres topikban off-nak számít és moderálva lett a hozzászólásom, amiben a páromnak keresek munkát. Köszönöm, hogy még egy fórumon is ilyen szinten hátrányba teszik egy siket ember munkavállalását.
Állás lehetőség után kutatok a párom számára, aki 43 éves rokkantnyugdíjas és siket. Nem nagyothalló, hanem betegség miatt teljesen megsüketült felnőttként, viszont a beszéde hibátlan, szájról olvas. Előnye, hogy nem magántelefonálással, beszélgetéssel tölti a munkaidőt, nem zavarja semmilyen háttérzaj (legyen az csak beszélgetés vagy akár hangos gépek működése). :)) Egy rokkantnyugdíjas foglalkoztatása további előnyöket is jelent egy munkáltató számára. A megszerzett ismeretei, gyakorlati tapasztalatai nagyrészt még hallóként születtek, de azóta új területen is dolgozott. Alapvégzettsége szűcs, bőripari szakközépben érettségizett és dolgozott is a szakmában, amíg ezen a területen volt munkalehetőség. 5 év kereskedelmi, áru beszerzői gyakorlat; 5 év vendéglátói, eladói gyakorlat; B kat. jogsi, nagy vezetői gyakorlattal; német és olasz nyelvtudás (nem nyelvvizsgás, hanem nyelvterületen szerzett tudás), meg egy kicsi angol. A betegség után elvégzett számítógép felhasználói tanfolyamot és 10 évig egy könyvelő irodában dolgozott (adatrögzítés, beszerzés, postázás, esetenként ügyféllel személyes kapcsolattartás, stb). Bármilyen fizikai, irodai munka szóba jöhet, ahol nem feltétel a telefonok kezelése, valamint a személyes kommunikáció (nem e-mailon, sms-ben, chat-en történő) minimalizált, illetve személyre szabott (lassabb, szemből érkező beszéd).
Építésvezetőt nem keresel? Felelős műszaki vezetői jogosultságom éppen folyamatban van. 8 éve vagyok a szakmában mint kisfönök(művezető,építésvezető). Felépült irányításom mellett kb. 300 lakás A-tól Z-ig, 18 kisebb-nagyobb híd, egy bányamű, néhány km autópálya,egy kertészeti áruház, kb 2500 lakás fűtése....
Csak technikumom van,diploma szintén folyamatban,28 éves vagyok.
Kedves Kiccica! Gondolom regisztráltad magad fejvadász cégeknél. Azt javaslom inkább náluk próbálkozz. Ha rendszergazdaként dolgoztál, akkor inkább az abban szerzett jártasságod hangsúlyozd. A nyelvtudásod ne a tulajdonságaid közé rakd be, és azért fésüld meg kissé a szöveget. Pl. "önállóan dolgozni tudó MLM cégek kíméljenek", innen egy vessző hiányzik, plusz én ezt nem raknám be az önéletrajzomba, ez manapság kb. a minimum.