Keresés

Részletes keresés

stifft Creative Commons License 2008.01.05 0 0 59

Te csak az olcsóbbat vetted meg nem a butábat, mind a kettő jó moci tudom hiszen én szervizeltem őket.A telóval kapcsolatban pedig ,elöször is használni kell a mocit ,majd közben kiderül hogy ezek a beállitások jok e a testsújodhoz meg a tempódhoz.Én egyféle beállítást használok mindenhol ,csak homokos crosspáján tekerek 3-4 et pluszba az első telóba.

Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 58
Biztos simogatják a motorjukat, ahelyett hogy regisztrálnának, bár azt aláírom hogy egy hozzá nemértőnek nem is olyan egyszerű ez a mutatvány! ;)
Előzmény: TRobee (56)
TRobee Creative Commons License 2008.01.04 0 0 57
A vízpocsékolók között is találnék még emberkéket!!! v2gabi,csimi
TRobee Creative Commons License 2008.01.04 0 0 56
Úgylátom az über enduristák még várnak a becsekkolással,gondolok itt:RGY és tsa.,sógora,petya,sokan mások.
Előzmény: minco (55)
minco Creative Commons License 2008.01.04 0 0 55
Hajrááááá Skacok!!!
Előzmény: Iceapo (54)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 54
Akkor már hárman vagyunk, Te motorral, a kapitány, én motorral a hátizsákodba, mint navigátor, Minco motorral, a kötél végén jégkorival, szimplán potyautas, szépen fogunk kinézni! :)
Előzmény: TRobee (53)
TRobee Creative Commons License 2008.01.04 0 0 53
Kihúzlak szívesen!
Előzmény: minco (52)
minco Creative Commons License 2008.01.04 0 0 52
Szasztok Fejek! Nekem - hátrányos helyzetű matrónának,- csak görkorcsolyám van, azzal ki tudok menni lábon! Megfelel TRobee? 8-)
Előzmény: Iceapo (50)
TRobee Creative Commons License 2008.01.04 0 0 51
Jeges! Ki viszlek a hátizsákomba! csak mond még egyszer:kettenegyellense...
Előzmény: Iceapo (50)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 50
>Nem terepjáróval,nem pikáppal,hanem LÁBON!
Na, akkor úgy látom én maradok a seggemen!
Előzmény: TRobee (49)
TRobee Creative Commons License 2008.01.04 0 0 49
Szega!!!Mindenkinek! Három napig oda voltam Romániába,persze nem motorozni,hanem arbeiten.Látom szépen veszitek a fordulatot,....és nem csak a motortulajdonosok!A legfontosabb: holnap ki jön velem motorozni a mol-útra? Nem terepjáróval,nem pikáppal,hanem LÁBON! Na jó adok 20 csavar előnyt.
könnyes Creative Commons License 2008.01.04 0 0 48
Szervezd az embereket és holnap 1-2 óra MÓL úton Megbeszéljük mikortól lesz tavasz. Reggel ránézek mire jutottatok, most mennem kell. Csá!
Előzmény: Iceapo (47)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 47
Ha menől, lehet hogy csatlakoznék hozzád, az a motor felkészítés várhat még /vagy a MOL út után, vagy mit tudom én még, majd akkor kiderül mihez lesz kedvem :O/, nem hiszem hogy a jövőhéten már tavasz lesz!
Előzmény: Jana:) (44)
könnyes Creative Commons License 2008.01.04 0 0 46
Én találtam ki, de Robi szerinte egyébként is menne. A pick-uppst meg majd kihúzzuk ha elakad ( van jó kötele láttam )
Előzmény: Jana:) (44)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 45
Szóval most beszéltem Robival, mondta majd midjárt ide írja mik a tervei!
Előzmény: könnyes (42)
Jana:) Creative Commons License 2008.01.04 0 0 44
Én biztos nem megyek motorral,még mindig beteg vagyok,max én is kimegyek pick up-al.
Előzmény: könnyes (40)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 43
Na nem, a pótszilveszter gondolat jó, de inni én speciel most nem akarok! Ezt az du.1 órát Robi mondta vagy Te gondoltad ki?
Előzmény: könnyes (42)
könnyes Creative Commons License 2008.01.04 0 0 42

Pótszilveszter? Ugyanott 1-kor ? Akkor még délután szerelhetsz.

Előzmény: Iceapo (41)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 41
TRobit hívd fel vagy sms, ő menni akar de hogy mikor azt csak ő tudja, ha tudja!
Előzmény: könnyes (40)
könnyes Creative Commons License 2008.01.04 0 0 40

Janák holnap motorztok? Mert nekem igaz se sisakom se szöges gumim de a szarvival kinéznénk a dzsipóval csak mikor menjünk és hova?

Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 39
Nem, gyere nyugodtan, pálinkázásról most nincs szó, aztán meg hogy spontán mi lesz, majd elválik! ;)
Előzmény: Jana:) (38)
Jana:) Creative Commons License 2008.01.04 0 0 38
sziasztok,holnap herkáéknál szityozas is lesz akkor nem megyek,ne hogy ugy járjak mint 31-én! de amugy jó buli volt:)))))
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 37
Ezért most simán megérdemelsz egy pizzát, vehetsz magadnak! ;D
Előzmény: könnyes (36)
könnyes Creative Commons License 2008.01.04 0 0 36
Na jó napot mindenkinek, nagynehezen regisztráltam : )
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 35
Igaz már régi infó, valószínű tudjátok is, de azért leírom, szóval sajna az idén nem lesz Dakar, a Mauritániai szakaszokon az ottani kormány nem szavatolta a a versenyzők biztonságát, ergo a szervezők lefújták az egész Rallye-t! Szomorú, most mit fogok nézni januárban a tv-ben, egy biztos síelést nem!
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 34
A fejlődést holnap elkezdjük, ill. akarom mondani egyenlőre még csak a fejlesztést, Herkánál leszünk du., készítjük fel a vasakat a szezonra!:)
Előzmény: stifft (30)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 33
BUÉK Neked is, most megró-lak, nem voltál ott 31.-én a MOL úton, kijöhettél volna, tök jó volt, főleg hogy még ki is próbálhattad volna TRobi csavaros gumis DRZ-jét, én már sokmindenre nem emlékszem, de arra igen hogy nem estem el, és a végén a könny már kezdett megfagyni a pofámon, jobbnak láttam befejezni a motorozást, mert már alig láttam, persze az elfogyasztott pálinka mennyiség is közrejátszott ebben! :)
Quadoztam is, többször majdnem felakartam borulni vele, legalábbis olyan érzésem volt hogy mindjárt! Maradok a motorozásnál.
Előzmény: KUPIC (29)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 32
Most már mondhatod nyugodtan hogy ebbe a témában is penge vagy, de csak szerényen, viszont a motorozás témában nem kell szerénykedned! ;)

Én vettem meg Misi egyik EXC-jét, a butábbat, de remélem nem a rosszabbikat! :)
Tényleg ha már így összefutottuk, nincs véletlen valami elektronikus könyved hogy hogyan kell beállítani a telókat, a különböző terepviszonyokhoz? Gondolok itt arra hogy pl. krossz pályára is más beállítás kell, mint mondjuk hegyen való endurozáshoz, vagy mondjuk hosszú alföldi föld-homokútas túrákhoz?
Ha buta kérdés, vagy így nem lehet elmagyarázni akkor hagyjuk, majd egyszer vagy elmagyarázod vagy rájövök magamtól is, bár még bepróbálom Zsemberyéket is, hátha van nekik valami ilyen elektronikus könyvük hozzá, amit esetleg elküldenének nekem is! A motorról már robbantott rajzot sikerült beszereznem, hálisten van egy pár célszerszám ami kell hozzá és nekem még nincs, de majd rajta leszek ezen az ügyön is, régen is és most én szerelem a motorjaimat, hát ezt a jó szokásomat a KTM esetében is szeretném tovább vinni, de ha véletlen elakadok a szerelésben, gondolhatok majd néha rád, persze szigorúan csak ha marhára ráérsz és már nagyon unatkozol?! ;)
Az előbb beszéltem TRobival, azt kérdezte tőlem hogy vettem e már akksit, ez azt jelenti hogy ő tuti megy megint motorozni valamerre, én viszont tuti nem, mert nem vettem még akksit, csavarokat meg még úgy sem, szerintem nem is fogok, majd tavasszal motorozok, már csak bő 1,5 hónap /jó bőven számolva :)/ és itt van, elméletileg!
Előzmény: stifft (31)
stifft Creative Commons License 2008.01.04 0 0 31

talán majd most, nem vagyok még penge ebben a témában az előbb lemaradt .valahogy a kép

stifft Creative Commons License 2008.01.04 0 0 30
ez volnék én ,a háttérben Misike látható ,aki valoszínüleg az új motorjának köszönhetően a legnagyobat fog fejlődni az idén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!