Mind a két srác nagyon él a pályán és nagyon felvették a ritmust az biztos.Nagyon remélem hogy tudják folytatni ezt a jó teljesítményt jövőre is mert akkor tényleg király játékosok.
Hát nem olyan lett amilyet akartam...........sajnos.
A lényeg az hogy szerettem volna mindenkinek megmutattni hogy a ligában a számok alapján kik a legjobb védők (szám szerint csak az első 10 lett volna).
A fő ok az hogy Patrick Willis idén nagyon kitett magáért ahoz képest is hogy csak újonc (rookie) neki lett a legtöbb tackleje (több mint BUrlachernek eddig bármikor).
nagyon jó kis LB a srác bár szerintem az erdményhez kellet az is hogy a 49es nem a legacélosabb csapat........................lehet hogy rosszindulatú vagyok?:))
Emlékeztetőül mindenkinek. Itt a Január , csak az vehet részt az edzés munkában és játszhat meccseken aki fizeti a tagdíjjat. Most már lejárt a türelmi idő. Volt lehetőség rendezni a tartozásokat.
BUÉK mindenkinek.Nekem is jól telt a szilveszter este 7-töl reggel 7-ig dolgoztam a hóesésnek köszönhetöen. Mikor lesz az első edzés?Felszerelés kell-e?
Ilyen Szilveszterem se volt még. Betegen félig lázasan, gagyi tv műsort nézve átaludtam az egészet , kisebb megszakításokkal. Legalább sporóltam lóvét. :)))))
Hát én erröl a tegnapi szenvedő Dallasrol nem tok semmit mondani:/ szánalmasak voltak és nem az eső miatt...de felfognak pörögni és nyerni fognak:P figyeljétek meg:P nagydöntőben a new ngladnot fogják elpicsázni:D