Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1711

Ne húzd fel magad, bár az is igaz, hogy én sem örülnék, ha valaki lefideszesezne.

Ez megint önáltatás, te is tudod, hogy lehet állítani kérdezéssel is. Ebben a nagymester Wintermantel Zsolt fővárosi Fidesz-MKDSZ frakcióvezető-helyettes, de a Rogán is dobogós lehet.

Előzmény: dunnakeszi (1710)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1710
Nem, Luckuty,
Haindling közelebb jár a jelenség lényegéhez.
Az öregasszonyok ugyanúgy be fogják szavazni a gyökereket akkor is, ha a tévében látják, mennyire hülyék. A tények épp nem képesek a meggyőzésre, ha lelkileg és szellemileg "lerolózott" emberek elé tárod őket.
ez a hitgyüli-effektus sajnos már csak ilyen.


H..
attól még, hogy a Rogánt értelmes arcnak látom, attól még nem leszek fideszes, világos?

nem értek egyet azzal az állításoddal, miszerint én vizionálom itt a kettéosztottságot.
én rákérdezek a jelenségre, nem rögzítem azt.



Előzmény: Luckuty (1709)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1709

Ugyanúgy intelligensek most is, ugyanúgy ordítanak,...

Aha, de nem a tv nyilvánossága előtt teszik, így az öregasszonyok nem is tudnak róla.

Előzmény: Törölt nick (1708)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1708

A helyzet az, hogy a fideszesek és a lokálosok részéről csökkentett volumenben ugyan de ugyanazokat szavazták be az öregasszonyok 2002-ben is a tutiba, mint 1998-ban. Az ismétlődők nem változtak. Ugyanúgy intelligensek most is, ugyanúgy ordítanak, ugyanugy sunnyognak és ugyanugy hazudnak, ennek megfelelően a város ugyanúgy lesz egyre szegényebb, mint korábban.

 

 

Előzmény: Luckuty (1707)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1707

aAz ordítás eddig a testületi üléseken szokott előfordulni, mint elhallgattató és szóbelefojtó eszköz. Ez mindenképpen gáz és éppen azt mutatja, hogy a jelenlegi uralkodó rétegnek ez az eszköze, haméár értelmi alapon nem tud riposztozni.

 

Na látod, éppen ezért nem baj, ha ordítoznak. Ki az az őrült, aki beszavaz olyat a testületbe, aki csak az ordítozáshoz ért, és bele akarja fojtani a szót a másikba?!

Természetesen mindehhez egy jó moderátor kéne a vitában, aki utána szót ad a másik félnek is, aki viszont ugyanarról a témáról okosan, és indulatok nélkül érvel.

Előzmény: Törölt nick (1704)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1706

Mert korábban informáltál bemmünket arról, hogy kedveled Rogán Antalt. Ő pedig egy tipikus fidesz-termék, a vállalkozás működéséhez szükséges műanyag  imázs-figura, jelenleg szélsőjobbos együttmüködő. Innen bátorkodtam. De, ha akarod, mellőzöm az ilyenirányú megjegyzéseimet.

 

A vagy-vagy kérdése csak két összemérhető dolognál lehet. Azt pedig már korábban kifejtettem, hogy a fidesz az nem párt, hanem egy vállalkozás gátlástalan vezetőkkel. Itt is, fent is.

 

A kétfelé osztott világ vizióját éppen te terjeszted.

 

Egyébként nekem nincs szükségem a világ leegyszerűsítésére ahhoz, hogy értsem.

 

A péknétévé nálam ki van zárva, eddig is láthattuk, hogy mennyire manipulál. egyébként meg nehogymár az egyik "pártvezér" felesége legyen a helyi média. Ez már önmagában abszurdum. Ilyen is csak itt lehet.

Előzmény: dunnakeszi (1705)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1705
Ez derék elképzelés (médianyilvánosság = feltételekkel), és derék Luckutyé (sajtó) is, de itt utóbb nemcsak a képviselők szólaljanak fel, hnem a potenciális másképp gondolkodók is.
valami hasonlón agyalok én is.
és nem péknétévével - bár ez tökmindegy, ha leadja. Aztán otthon balhé lenne - azt is közvetíttejük majd :)


Haindling, miért nem bírsz leszállni az általad VIZIONÁLT "fidesz-szimpátiámról"?
Ez inkább a te maszop-szadesz elkötelettségedről informálja a topiclakókat :)
Ami nekem tökmindegy, de hidd el, dunna soha nem szavazna ezekre itt. Se lokálra, se fityeszre.
És országos szinten is létetezik más meggyőződés a 2 (2 és fél) párton kívül. Szerencsére.
Úgyhogy ezt hagyjuk szépen békében és koncentráljunk a "tennivalókra".
Érdekes egyébként, ahogy megpróbálsz beazonosítani, vagy legalábbis betuszkolni egy fiókba. vajon mi késztet rá? Így lesz számodra kiszámolhatóbb és átláthatóbb a világ? Mi van akkor, ha dunna nem akar bemászni a fejedben szépen összerendezett világ egy bútordarabjába? Na látod. Jellegzetesen európai a "vagy-vagy" elképzelés a világról, ami szerencsére mégsem ilyen redukált. Ez nem népmese, Haindling! És nem is Kierkegaard.



Előzmény: Törölt nick (1702)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1704

Nyilvánvalóan ki kellene hírdetni az időpontját és a közvetítés idejét. Természetesen nem azt a sunnyogást tekintem kihirdetésnek, amit egy-egy törvény által kötelezően előírt lakossági fórum mefhírdetése esetében csinálnak ezek, hanem egy olyat, amikor az a cél, hogy sokan olvassák.

 

Ordítás ügyben nem értek eveled egyet. aAz ordítás eddig a testületi üléseken szokott előfordulni, mint elhallgattató és szóbelefojtó eszköz. Ez mindenképpen gáz és éppen azt mutatja, hogy a jelenlegi uralkodó rétegnek ez az eszköze, haméár értelmi alapon nem tud riposztozni. Ha jól tudom már a napirend előttiket is korlátozták, ezenfelül már nincsenek szoci többségű bizottságok és nincs dunakeszi fórum sem a weboldalon. Egyszóval igazi sztálinista módszerek.

 

Az ordítozásra való "jó" reagálás nem egyenlő más ember véleményének elfogadásával, legfeljebb az önuralomról ad tanubizonyságot.

Előzmény: Luckuty (1703)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1703

Jó lenne egy beszélgetés a helyi tv-ben, ... Én élvezném és szerintem néha vinnyogva röhögnék.

 

Valószínűleg én is, ha láthatnám. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy sajnos nem jut el elég emberhez, de kétség kívűl jó ötlet egyébként.

Egyébként az sem biztos, hogy baj, ha van ordítozás - legalább az is kiderül a jelöltről, hogy milyen kultúrált, és hogy képes-e elviselni más ember véleményét.

Előzmény: Törölt nick (1702)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1702

Jó lenne egy beszélgetés a helyi tv-ben, amikor a különböző pm jelöltek beszélgetnek egymással egy kifejezetten külső moderátor részvételével, kifejezetten nem a péknétévé által felvéve, kifejezetten szabott idő korlátokkal, előre egyeztetett kérdéskörökkel, a házasságkötő teremben közönség előtt felvéve. Ordítás nélkül, ügyrendi szabályok megsértése nélkül, szóval egyenlő feltételekkel, ahogy az itt Dunakeszin nem szokás. Na akkor mindenki felköthetné a gatyát, akkor nem lenne elég az, hogy a pék az egy zseni, meg itt az a törvény, amit 13 ember megszavaz, meg akkor nem más olvasná fel azt a nyilatkozatot, amit mi nem merünk. Én élvezném és szerintem néha vinnyogva röhögnék.

Előzmény: pária (1699)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1701

Azt én sem értem, hogy az ország jó és európai értelemben vett, jobboldali nézeteket valló része miért van meg évek óta egy jó és európai értelemben vett jobboldali párt nélkül (ÖVP, CDU, CSU, UMP (francia), CDA (holland), PP (spanyol), stb.).

 

Miért nem alakul ki egy klasszikus jobboldali párt (kedvencem a CDU, de jók a republikánusok is), pedig van itt számos erre alkalmas kezdemény, vagy maradvány: Kupa pártja, az MDF Lezsákéktól megtíisztított része, sőt ide értem még az SZDSZ egy részét is, hiszen szerintem politikai egyedüllét vitte a mszp-s koalícióba (megjegyzem ez nem baj szerintem).

 

A jelenlegi fidesznek véleményem szerint egyébként nemigen van politikai mondanivalója, hiszen a 98-as programját éppen kormányzati működésvel tette a nullával egyenértékűvé, jleneleg egyetlen motivum fedezhető fel, a harcos antikkommunistaság, ami azért disszonáns, mert 16 évvel a rendszerváltás után nincsenek kommunisták Magyarországon, exkommunista (volt MSZMP-tag) pedig éppen annyi van a fideszben, mint az mszp-ben. A dunakeszi lokálosok között a Kollár is mszmp tag volt, városi szinten nem is akármilyen, most meg náci alpolgármesterre szavaz és a náci alpolgármester védelmében kivonul a testületi ülésről. Ugyanmár!

 

Visszatérve kérdésedre, nem tudom a választ.

Egy biztos, kevés olyan ország van európában, ahol a funkcionális analfabétizmus ilyen magas arányú (hivatalosan is több, mint 25%, szerintem bűven több) lenne, mint Magyarországon és ez is egyik oka az iszonyatos tájékozatlanságnak. És az is furcsa, hogy az egyik hazai nácipárt elnöke egy volt kommunista besúgó, akinek azt üvöltötték a hívek a Hősök terén, amikor bevallotta, hogy "nem baj, Pista", de az is érdekes, hogy kedvenc pártod a fidesz, miközben a szélsőjobbal szövetkezik (Dunakeszi, V. Ker. Rogán vezényletével), akkor volt komcsi funkcikat rak ki a kireakatba.

 

De ez a topic szerintem nem belpolitikai elemzések színhelye, hanem egy helyi fórum. Téma részemről befejezve

Előzmény: dunnakeszi (1695)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1700

Azt hiszem, nekem, mint polgárnak semmi lehetőségem nincs. Vannak helyi kiadványok, amik nyilván szaporodni fognak a választások közeledtével, és ezek mindenfélét állítanak - egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat persze -, és ezeknek mindenki a saját beállítottsága szerint vagy hisz, vagy nem. Számomra időnként az ilyenek egyik-másik cikkéről ordít a hülyeség, de nem biztos, hogy ezzel mindenki így van, tehát alkalmasak lehetnek megtévesztésre. Egy dolgot tudnék elképzelni, amit viszont nem hiszem, hogy keresztül lehetne vinni:

Egy abszolut független kiadvány - a Polgármesteri Hivatal adná ki, és juttatná el mindenkihez. A kiadvány abból állna, hogy különböző beállítottságú emberek kérdéseket fogalmaznának meg, amelyekre minden önkormányzati képviselő válaszolna. (Aki nem akar újra indulni, annek nem okvetlen lenne kötelező.) Válasz lehetne az is, hogy "erre nem kívánok válaszolni" - ezt mindenki értelmezhetné a vérmérséklete szerint.

A kérdések lehetnének kemények is, de semmiképp nem gyalázkodóak. A kiadványról minden érintett elismerné, hogy igen, az ő válasza valóban tőle származik. Esetleg közölhetne a kiadvány egy-egy jegyzőkönyvi részletet is - szembesítve a válaszokat a tényekkel.  Mondom, úgy kéne az anyagot összeállítani, hogy bárki számára demonstrálhatóan elfogulatlan legyen.

Sajnos nem hiszem, hogy ezt meg lehet csinálni, hogy a rázósabb kérdéseket engednék feltenni.

Előzmény: dunnakeszi (1698)
pária Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1699
Fogalmam sincs, Asztalos Armand frakcióvezető lesz-e az MSZP polgármesterjelöltje,de
vele valószínűleg nem járnánk rosszul!

Úgy tudom,Kovács László képviselő a rendszerváltozás után azért szakított az SZDSZ-
-szel, mert nem őt,a jeles pékmestert jelölték polgármesternek. Vajon a lokálpatrióták
kit jelölnek most?

Egyáltalán, mikortól ill. meddig kell kiválasztani a polgármester ill. képviselőjelölteket?
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1698
hát akkor a legjobb lenne, ha (majdnem) az egész kéviselőtestület lecserélődne, nem?

Ezt hogy lehet elérni? Milyen eszközöd van neked, mint polgár, hogy tiltakozz, hogy rámutass, hogy felrázd ezt az alvóvárost?
Hogy nem a te feladatod, mondhatod. Ez igaz. De akkor minden marad a régiben?

Egyáltalán, mit jósoltok, mit vártok, mi a racionális elképzelésetek?

Előzmény: Luckuty (1697)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1697

van elképzelés, hogy milyen polgmester kellene nekünk? ....- no de van-e konkrét javaslat vagy vannak-e olyan arcok, akiket el tudnál - el tudnánk (hej, topiclakók! fel!) képzelni ezek helyett?

 

Arcokat nem tudok, és sajnos igen kevéssé ismerem Dunakeszin az embereket. Ráadásul ha ismernék is valakit, aki magánemberként rokonszenves,  az sem jelentene garanciát arra, hogy egy csöppnyi hatalommal a kezépen is megmaradna annak.

A következőket gondolom: A városi vezetésben nem a párthovatartozás a lényeg, így az csak akkor befolyásolna, ha másképp végképp nem tudnék dönteni. A szélsőségek viszont nem jöhetnek szóba nálam. Nem szavazok olyanokra sem, akik elnézték vagy támogatták az eddigi sumákságokat, tehát tudni lehet róluk, hogy önkormányzati képviselőként nem tudtak vagy akartak ellenállni a rájuk nehezedő nyomásnak, esetleg ők is haszonélvezői voltak a város számára kedvezőtlen döntésekenek.  Lokálpatriótákra sem szavazok, mert vagy nem tudtak a történtekről - ilyenek lehetnek rendes emberek, de képviselők nem - , vagy egyetértettek vele. Más eset nincs - más esetben ott kellett volna már rég hagyniuk az egész brancsot.

Előzmény: dunnakeszi (1687)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1696

"..., hogy minden egészséges ember fiatal korában liberális, aztán konzervatívvá válik."


Hát igen, ez egy közismert vélekedés, és van is benne igazság. Csakhogy itt mintha fordítva állna a dolog: mi, idősebbek nem merünk ilyen értelemben konzervatívnak lenni, mert azért finnyásak vagyunk arra, hogy milyen társaságba keveredünk, ugyanakkor lépten-nyomon "konzervatív" fiatalokat látunk lelkesedni, akik úgy egyébként más dolgokban semmivel sem tűnnek megfontoltabbaknak, mint a 30-40 évvel ezelőtti fiatalság. Nem arról van szó vajon, hogy az ifjúságot könnyebb átejteni? De jó lenne, ha végre mindenki azt vállalhatná, ahová egyébként természetes módon tartozna!

 

A liberálisból konzervatívvá válásról annyit, hogy - úgy emlékszem - ez kb. 1 év leforgása alatt történt, az 1998-as választásokat megelőzően. Sajnálok mindenkit, aki ilyen hirtelen öregszik.

 

dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1695
Érdekes, amit írsz, biztosan sok igazság van benne. Mégis úgy érzem, mintha egy oldalt tök feketére, egy másikat meg egyáltalán nem festenél semmilyenre. Hát ekkora különbség létezhetne két párt között?

És amiket te gondolsz vagy tudsz/tudni vélsz, azokat honnan tudhatná az ország egy része, akik a fityeszre szavaznának?

és vajon mit vélnek tudni mindezek a maszopról és a szadeszről, hogy nem akarnak rájuk szavazni?
Azt gondolod, hogy az ország egy jelentős részét elkábították, a másik fele meg józan tudott maradni? ilyen egyszerű lehetne a megoldás?

amilyen jókat mondasz, olyan hitetlenkedve akarom tudomásul venni, hogy te sok-sok embert egyetlen zsákba gyömöszölsz bele.
az igaz, hogy némi köpönyegforgatás történt a fityesz körül, de már hallottam olyasmit sokehelyütt (és ez is egy megközelítés, semmivel nem rosszabb, mint a köpönyegforgatás-elmélet) - és épp vénebb 'liberálisoktól', hogy minden egészséges ember fiatal korában liberális, aztán konzervatívvá válik.

na?
d.
Előzmény: Törölt nick (1694)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1694

ez csak önigazolási kisérlet. A korábbi időszakok vagyonszerzéseire vonatkozó célozgatás végigkiséri a magyar történelmet.

 

Az egyházi ingatlanokat el kellett venni  a rendek 50-es évek beli feloszlatásakor, mert korábban...

A háború után (nem azonnal) megindult  az államosítás, mert korábban, meg mert minden a dolgozó népé

A zsidó népírtás is a korábban szerzett zsidó vagyonok újraosztására indult és folyt

MOst meg azt írod, hogy a fidesznél korábban már szerzett vagyont a maszo?

 

ugyanmár! Lopni nem valakihez képest lehet keveset, vagy sokat, hanem a nem lopáshoz képest.

 

Alapvetően a politika nem a zsákmányszerzés eszköztárába tartozik. Tudom szentek nincsenek és a világon mindenhol van kormányzati korrupció, a magas székben ülök mindenhol kapnak egy-egy nagyobb állami megrendelés esetén, ennek meg van a maga kultúrája, még itt Magyarországon is, hiszen ebből még soha nem volt botrány (Gondold csak végig az elmúlt 15 évben milyen nagy állami beszerzés volt külföldről, egyiknél sem volt botrány, ha csak annyi nem, hogy volt egy olyan időszak, amikor az ezzel foglakozó külföldi szakemberek meg voltak lepődve tárgyalópartnerük személyén).

 

A probléma csak az, ha egy párt létezésének ez a kizárólagos célja. Politikai elvek képviselete nemigen lehet, mivel a Fidesz (egyes vélemények szerint az akkor nevén nem nevezett Hazafias Népfront ifjúsági szervezeteként) balliberális tömörülésként indult, ahonnan a liberalizmuson keresztül végül elhajózott a jobboldalra és ott magába szívott mindenkit az MDF-től kezdve a MIÉPig, most pedig régi komcsikkal erősít. Azaz a létezésének politikai elvek képviselete nem lehet cálja, hiszen úgy váltogatja, mint más a gatyáját.

Előzmény: dunnakeszi (1692)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1692
oké, oké.

de nem lehet, hogy a fityesz inkább csak később indult el a vagyoszerzés útján, mint a maszop? Arra gondolok, hogy a maszop sokmindent át tudott menteni a korábbi rezsimből, a fityesznek ilyen előnye , mondjuk az információbirtoklás terén , nem volt.

ugyanakkor nehéz átlátni az anyázókon, márpedig mindkét oldal ezt teszi. Vagyis akkor egy átlagpolgár hogyan látná meg a különbséget?

láma kérdések, de tanácstalan a halandófiadunakeszin
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1691

 

Mennyit fizettetek négyzetméterenként ezért a gányolásért?

 

Előzmény: alexclassic (1688)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1690

 

van elképzelésem, pl. olyan mint én.

 

A " felül kellene emelkedni a jobbos vagyok balos vagyok megosztottságon" című duma szerintem finomításra szorul. Normális országokban vannak cdu szavazók, meg spd szavazók, meg csu szavazók, akik elsősorban emberek és néhány évente szavazók, ufyanez igaz pl az Usára is. Ezzel szemben véleményem szerint Magyarországon nem egy konzervatív párt áll szemben egy szocdem-liberális koalícióval, hanem egy a törvénykezést is, mint eszközt igénybevevő intellektuális gazdasági bűnözés lehetőségeit zseniálisan felismerő társaság, aki pártnak maszkírozza magát hangzatos jelszavakkal, hívószavakkal, ahova a sok delejezett hívő tódul és elhiszi, hogy a "párt" vezetésének céljai azonosak az ő néha magasztos, néha primitív indulataival.

 

A baj az, hogy szvsz a fidesz céljait, eszközeit és hagyományait tekintve nem egy párt, hanem egy akár szélsőjobbos eszközöket is alkalmazó gazdasági vállalkozás, "minden idők legkorruptabb államszervezete" (TGM), ahol a bevételi forrásokat adóbevételeknek nevezik, ebből aztán tud lenni világ legdrágább autópályája, 12 állami gazdaság, Happy End  Kft. Ezüst hajó Kft. Milleneumi országjáró, dunaújvárosi vasmű dolomit beszerzése, Simicska, Várhegyi, hosszúbájtok éjszakája, kaya ibrahim és joszip tot, stb. stb

 

Ezt láthatjuk egyébként itt is piciben. A lokálpatriótának hívott hasonló vállalkozásról nem is beszélve

 

 

Előzmény: dunnakeszi (1687)
pária Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1689
Nekem nem jelennek meg a képek.

Új polg.mesterről:nyilván mindegyik pártnak lesz jelöltje,már azokból is lehet válogatni.
A "függetlenek" indulókról utólag mindig kiderült,hogy mégsem azok.
Előzmény: alexclassic (1688)
alexclassic Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1688
Sziasztok!

Ma fotóztam a kis új lakóparkunkban... Akit érdekel a képek:

<a href="http://www.alex.hu/alexphoto/index.php?cat=7">http://www.alex.hu/alexphoto/index.php?cat=7</a>

Ha van hozzászólás szívesen veszem!

Alex
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1687
Haindlingszia,

van elképzelés, hogy milyen polgmester kellene nekünk? Ez így persze hülyeség, mert okos és kötelességtudó :) - no de van-e konkrét javaslat vagy vannak-e olyan arcok, akiket el tudnál - el tudnánk (hej, topiclakók! fel!) képzelni ezek helyett?

hogyan képzelitek el a változtatás menetét? No jó, nyilván ezt nem itt kellene fejtegetni - mindenki olvashatja ezt a listát és szerintem ellenőrzik is a (nem) megfelelő helyeken :)

van-e olyan társaság Keszin, ami konkrétan szóba jöhetne, aki mellé oda lehet csapódni,hogy ne csak itt süssük el a véleményeinket? persze itt is különböző helyről jött emberek írnak.

Szerintem pl jó lenne felülemelkedni a családból/iksztudjahonnan hozott zsigeri érzésekkel, hogy én jobbos vagyok, balos vagyok stb. Valószínűleg ez a zsigeri 'politizálás' lehet az egyik nagy kerékkötő, amit fel kéne szakítani.

hajrá Közép-Magyarország! :)

ugye, a fityeszes hívószó ;)
Dudu
Előzmény: Törölt nick (1681)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.01.05 0 0 1686
Sziasztok,

A mai Index külpolból:

"Az örmény politika világa nem mentes az ilyesféle erőszaktól: tavaly szeptemberben egy kisebb település polgármesterét tartóztatták le, mert azzal vádolták, lövöldözött, majd megölte a helyi erőmű vezetőjét. A polgármestert később újraválasztották annak ellenére, hogy börtönben is ült."

Dunna
ALBI Creative Commons License 2006.01.04 0 0 1685

Természtesen ez nem egészen az !

Bocs én voltam félreérthető!

Ez csak arról szól ha már erre jártál jelentkezz, köszönj be !

Az, hogy egyszerre mennyien vannaka fórumokon itt azt  az Index, vagy annak szervereit kezelője tudhatja!

Bár lehet,hogy ez nem publikus,mert üzleti titok!

Laci

Előzmény: Luckuty (1684)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.04 0 0 1684
Odaklikkeltem. Nem világos számomra, hogy ez azt csinálja, amit gondoltam, sőt, gyanítom, hogy valami egész mást.
Előzmény: ALBI (1683)
ALBI Creative Commons License 2006.01.04 0 0 1683

Valószínű csak az INDEX látja hányan vagyunk a fórumokon!

 

Egyébként van ilyen topik de ez tuti nem pontos !!

 

Kilkk ide
Előzmény: Luckuty (1682)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.04 0 0 1682
Tudja valaki, hogy hányan vagyunk a fórumon? Nem csak a hozzászólókra gondolok, hanem azokra is, akik olvassák. Nem tudja ezt az Index megmondani? Vagy ha nem, akkor csinálhatna valaki egy oldalt, aminek csak itt tennénk nyilvánossá a címét, és megkérnénk minden idelátogatót, hogy kattintson rá, és azt az egyetlen dolgot tudná, hogy megszámlálja a különböző címekről történt bejelentkezéseket.
Előzmény: Törölt nick (1681)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.04 0 0 1681
Nem nagyon tudok veled vitatkozni, mert a helyzet etekintetben valóban nem rózsás. Ez a fórum valamilyen oknál fogva nem nagyon bővül a felhasználói létszámot tekintve, legalábbis a heti 1-2 fős esetleges növekmény nem jelentős egy 35 ezres városban, ahol statisztikailag legalább kell lennie 1000 internetezőnek. Az itt megfogalmazott véleményeknek az lenne a szerepe, ha a fórum nagyobb nyilvánosságot kapna, hogyha nem is sorsfordítóan, de legalább néhány embernek szöget üssön a fejébe és elinduljon egy folyamat. De ez csak egy vágy, mert egyébként lesújtó véleményem van a választói racionalitásról. Fejlettebb kutúrájú országokban ezek a figurák sem országosan sem települési szinten nem rugnának labdába, függetlenül attól, hogy hányszor usztatnák a koronát, illetve attól, hogy hány pogácsát sütnek ingyen a tanévnyitóra. Európa boldogabb felén ezek, a főleg érzelmekre ható pr akciók hatástalanok, mivel negy átlagban a politikai szereplők ott a helyükön vannak kezelve. Egy huszadrangú nagyhangú gengszter Hollandiában mindig is egy huszadrangú gengszter marad, de országos szinten is tudnék hasonló példékat, a führer Nyugat-Európában csak egy megtűrt demagóg populista lenne, aki kap 5-12% szavazatot. Igaz, hogy ott vannak valóban jobbközép pártok.
Előzmény: Luckuty (1680)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!