Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Na ne nevettess már! Úgy néz ki ez a "csodás" város, mintha a 3. világháború söpört volna végig rajta! Egy évig hozzá se nyúltak semmihez! Nézz meg a valódi nyugaton egy villamospálya építést, vagy akár Szegedet! Tized ennyi idő alatt elvégeznek egy ekkora pálya kiépítését. Itt meg még semmi sincs, ellenben közlekedni már másfél éve nem lehet ebben a városban!
MÁS!
A dkv-ra a L'art pour L'lart társaság közkedvelt mondását idézném! Margit noooormális???
Gyorsjáratra szólót? Amikor a csuklós is dugig van? Már józsán utaslemaradás történt! Nem érdekel, hogy nincs elég járművük, felháborítónak tartom, hogy hering módjára nyomorgunk ezeken a vackokon! És akkor még ne is beszéljünk azokról, akik a dkv miatt késtek el munkahelyről/iskolából!
Ez az utasorientált közösségi közlekedés? Hát NEM!
Arról nem is beszélve, hogy megint késett 9 percet!
Nem okoskodok. Csak én nem tartom normális dolognak, hogy elsőre nem képesek normálisan leaszfaltozni azt a kis részt. Ha ennyit nem képesek normálisan elsőre megcsinálni, akkor mi a fenét lehet rájuk bízni? vagy épp mondhatnám azt a példát is, amiről nemrég tettek fel képet, a Segner téren a frissen épült kerékpárútból martak fel egy részt. Nem lett volna egyszerűbb, ha azt a részt le sem aszfaltozzák?
Az a baj, hogy nagy feneket kerítetek kis dolgoknak! Nem kell mindent felfújni! Épül, szépül városunk! Már az útépítéshez is értetek? Miért nem kérdeztétek meg az építőktől, hogy miért csinálják azt, amit csinálnak! Lehet, hogy megnyugtató választ adtak volna!Ne mindíg a rossz oldalát nézzétek! Megint az okoskodásból álltok ki!
Csak azért, mert épp akkor értem haza. Tudom, hogy addigra már elkészült, és nem is az volt a lényeg, hogy torlódás lett, hanem, hogy miért kell a frissen aszfaltozott rész ismét felmarni és újraaszfaltozni. Dél körül pedig én is épp arra jártam egy 32-es buszon, csak utasként. :) Akkor kezdték az aszfaltozást.
Attól még gondokat okozott a közlekedésben. Egyébként ebben az esetben nem az a baj, hogy a buszok miatt nem lehetett közlekedni, hanem az, hogy a frissen aszfaltozott részt marták fel újra. Ilyen alapon a 139 "balesetét" (Egyetem tér) is értelmetlen volt kirakni, hisz már kimentették a járművet, szemlátomást komolyabb kár se történt benne. Attól még mindkét eset szomorú, és sem a társaságod, sem a járművezetők nem hibáztathatók (véleményem szerint). Nem úgy az útbontás/"építés" kivitelezője, akinek biztosítania kellene a megfelelő közlekedőkörnyezetet. Itt a másik példa:
Botrányos, ahogy a Dózsa György-Nádor utca "kinéz", gondolom a Ti dolgotokat se könnyíti meg, arról nem is beszélve, hogy a járművekben is komoly szerkezeti károkat okoznak. (Nem egy csuklós! buszról hullik a belső burkolat.) Mindezt egy olyan villamosvonalért, amely sosem lesz kihasználva, így a belefeccölt összeg se térül meg sosem. Azt sem értettem sosem, hogy a "kivitelezőnek" miért kellett átadni az egész vonal hosszát egyszerre, ütemesen kellett volna a várost szétbombázni, ahogy kultúrországokban történik. De ez már más téma...
Minek teszel fel olyan írást, ami már rég ideje múlt! Egész délután normálisan lehetett járni! Mielőtt megkérdezed, hogy honnan tudom, onnan hogy 32-est csináltam egész nap!
A Hatvan utca és a Bethlen utca sarkánál, ahol már le volt aszfaltozva az előzőleg felmart út, most megint felmarták és jó kis torlódást okoztak ezzel. Sokkal mélyebben lett felmarva, a buszok nagyon lassan mentek csak át rajta, és emiatt, meg a busz nagy helyigénye miatt nem tudtak addig menni, amíg a busz be nem fordult. Persze mellette még aszfaltoztak is. Ismét! Nem kevés autó állt a bethlen utcán, hogy tovább tudjon menni. Mondjuk én az ilyen felbontjuk a frissen aszfaltozott utat dolgon már meg sem lepődök. Ez magyarország, mi másra számítottunk? :)
Valami szabály nincsen arra, hogyha egy busz sokat késik, akkor nem kell első ajtózni? Mert ma jöttem haza a 19-essel, ami alapjában 10 perc késéssel érkezett meg a Helyközi autóbusz-állomás megállóra, s mire kiért a Szalók utcára, már 15 perc késést szedett össze, vagyis még 5 percet felszedett. S ez nem fogható se a 4-esre, mivel nem volt dugó, és a sorompóra sem, mivel nem is jött vonat. S mindegyik belvárosi megállóban nagy volt az utascsere, de a sofőr megvárta, amíg az utasok nagy része előre fárad az első ajtóhoz. S így csak a menetidő nőtt.
A Széchenyi utcai új buszmegállót mikor fogják átadni???
Valószínűleg valami különjárat lehetett, valamelyik "nagyongazdag" kibérelte egy(két) körre. Ha nem lenne elég villamosuk (ami azért bármikor előfordulhat), akkor előbb "vetnének be" szépújbuszt, mint az ikert. (Szerintem.)
Akkor a trolik gondolom nem fognak várni a józsai buszokra
A trolik most sem várnak a józsai járatokra, ha tehetik inkább hamarabb indulnak, csak ne kelljen azt a sok "tetű" utast szállítaniuk... - tapasztalat, naponta szenvedek emiatt
Ez szép lesz. Akkor a trolik gondolom nem fognak várni a józsai buszokra és a 2 kör járat is késni fog 22,24 és a sok ideig menő 25-ös is. Lehető legrosszabb helyen mert a tesco is most kezdett karácsonyozni.