Hát igen a magyar dvd kiadások sajnos nem olyanok mint az olaszok,de ne legyünk telhetetlenek,mert nálunk a többsége vágatlan és jönnek új kiadások.Az tény,hogy sok borítón elírások vannak és a filmofráfiákban is hibák vannak.Egy kis odafigyeléssel,precizítással "tökéletesre" is meg lehetne csinálni a dvd-ket!
Megjött ma a Kincs ami nincsem. Elindítottam, és azt vettem észre, hogy az elejéből egy pár mp le lett nyisszantva, ugyanis az alábbi szavakkal kezdődik:
"...só kétezer dollárom fiam. Ebből kellett volna megvennem a csónakot és elhajóznom..."
Tehát még az "utolsó" szónak is csak a végét lehet hallani. Nálatok mi a helyzet?
(Én a DVDFUTÁR-tól vettem, a filmet pedig a Jupier Kiadó adta ki.)
Feladtad nekem a Vigyázat vadnyugat! régi szinkronját?
Amúgy nem bántás képpen de az én olasz dvd-m eredeti borítójáról csinálja Dhanny a Bosszú borítóját és az sokkal jobb min-ű és más,eredeti képpel lesz,mert a tied az a németek által kiadott gagyi Isten megbocsát borítója!Hangsúlyozom nem bántás,csak Dhanny úgyis csinál mindenhez borítót,még a Hannibalhoz is meg a Sötét Torinóhoz is fog,csak miután elkészült a filmekkel!
A Bunyó angol dvd-ből van csinálva nem németből(-ezt bizonyítja az angol hang is rajta),elég szép a képe,bár a német dvd-jé jobb egy picit.Sztem 990ft-ért mindenképp megéri.Negatívumot csak a borítóról és az extrák hiányárol tudnék mondani.Rajongóknak kötelező darab!
Az illegális srácra visszatérve.Én nagy valószínűséggel tudom,hogy ki az,de mit tehetünk ellene?Sokkal több dvd készült el amit hírdet,de nem értem mért húz másból hasznot,ő dolga,de tényleg nem korrekt dolog.
Bunyó karácsonyig
Honosítás:
magyar nyelv
Kategória:
vígjáték
Infó:
DVD5 B. Spencer + T. Hill
Adathord.:
DVD5
Szállíthatóság:
azonnal
Kiadás:
normál
Ára:
Jaja, meg ráadásul nem is tudják, mit árulnak. Egy filmes-warez oldalon láttam: "piedone filmek, tudjátok, az a kövér szakálas, a másik nevét nem tudom...". Egyébként nekem filmvásárlás céljából a http://www.galaxisnet.hu jön be a legjobban (árulják a Bunyót is!), természetesen akciós áron vannak aDVD-k.
teljesen igazad van...sajnos az ilyet nem könnyű kideríteni...de mondjuk legalább Nektek szolna az ilyen hogy árusítja őket...amúgy meg biztos nem vmi nagy fan ha eladja őket
Mivel nem széles körben lettek "terjesztve" ezek a rajongói munkák, könnyen kideríthető lenne, hogy ki árulja őket a Vaterán... de inkább nem foglalkozom vele. Ha valaki szól a Vaterának, hogy nem eredeti lemezekről van szó, akkor rögtön törlik az ilyeneket egyébként!