egyébként majdnem elmentem a 2006os KSMre, mert voltak olyan hírek, hogy Andrej ott lesz, de aztán mégse volt ott....de most már Vernert és Aidast is csípem (hajaj), ha ők ott lesznek, akkor szeretnék elmenni idén....:D
Remélem, tetszenek, bár a minőség nem a legjobb, 3 év alatt sokat javultam (hála a KSMnek, Kristoffics-Binder show-inak és a Regölyi Lovasnapoknak) sportfotó-ügyben.
Még nem tudok semmit, de ha lesz róla szó, akkor természetesen beírom. Mondjuk, az a gáz, hogy ezekről általában utána szoktam hallani, vagy épp már a rövidjét lefutotta. Sajna, az orosz kislányok, most nagyon eltűntek mindenhonnan:( Egyébként sem túl informativok...:(
Piseev-et megkérdezték az EB-n, hogy a fiúknál, hogyan fog eldőlni ez a verseny. Úgy néz ki, hogy nem terveznek erre külön válogatót, hanem a különböző hazai versenyek alapján fogja majd eldönteni, hogy melyik fiú kapja meg a jegyet a vébére (Andrei, Ilia és Sergei).
Most olvastam a Yagu fórumon, hogy a német szak kommentátor azt mondta Andrei-ről a szabadprogram alatt, hogy félelmetesen nagy tehetség! Annyira örülnék már neki, ha ezt 1 nagy világ versenyen is be tudná bizonyítani.
és az orrfújás sem marad el....szeritnem a varsói szervezőknek ingyen papírzsepit kellett volna osztania a korisoknak, mert szinte mindegyik krónikusan az orrát fújta..
Köszi szépen! Holnap letöltöm a programjait, vagy is a rövidje még mindig folyamatban van:( Nagyon kíváncsi vagyok rá... A pontozó lapokat kint megkapta, szóval láttam, hogy miket kapott rá. Így még kíváncsibb vagyok újra a progira, meg utána szegénykére a lihegőben...
most az előbb kifényképeztem és van egy olyan rész, amikor kínjában 'nevet' a pontjain (ez túl gyors volt, ezt nem sikerült), aztán arcába temeti a kezét..., szegényke....:((((
Hazaértem már én is. Többet sajnos nem láttuk Andrei-t:( Most olvastam, hogy a fiúknál az orosz vébé csapatba Lutai-nak biztos helye van, a második spot-ért Andrei is harcba száll majd Klimkinnel és Dobrin-nal együtt. http://www.allsport.ru/index.php?id=4190
Mutatjak a lihegot, csak mikor a pontokat megkapjak, az van a kivetiton. Mi igy csak elotte es utana latjuk a versenyzot, kozben nem:( Mondjuk, Tomas reakciojat hallottam es lattam is, mert akkorakat ugrott, hogy csak na! Meg feje bubja is kilatszott:DDD