Keresés

Részletes keresés

papuc Creative Commons License 2006.11.16 0 0 398
Előzmény: zuglo_14 (397)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 397
Óh, emlékezet:-)))

Aszonya egy akkor aktiv miniszterelnök "bizonyiték van rá, hogy közpénzből, titkosan, sokat", azt kiderült,

--nem közpénz...:-))))
--nem titkos....:-)))
--nem sok:-)))))))))))))))

segitsek, hogy hivták az illetöt?:-)))
Előzmény: papuc (396)
papuc Creative Commons License 2006.11.16 0 0 396

Megvan a felvétel és bizonyítékként felhasználható.

Passz.

Előzmény: zuglo_14 (395)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 395
"Erről most már meg van a video is."

Elkészült?:-)))))
Előzmény: papuc (393)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 394
Megj:
A képek megtalálhatóak az index, az origo okt. 23 kapcsolodó képarchivumaiban... illetve fórumokon....

papuc Creative Commons License 2006.11.16 0 0 393

Ja de szégyenlitek!

Pedig igen, a demokrácia negyobb dicsőségére  nagyon megverték.Erről most már meg van a video is.

A képviselő úr ügyvédje csatolta a bizonyitékokhoz. Megy a bíróság elé és Brüsszelbe.

És ti nem tudtok többé csámcsogni a megveretésén,  az eltört lapockán és és ezen az egész szégyeneletes brutalitáson. Amit egyébként a ti támogatásotokkal és belegyezésetekkel merte megcsinálni.

Igen! Huzzunk bele! Gumibotot az ország másik felének!

Előzmény: Fejtágító (387)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.11.16 0 0 391

Én TV-n keresztül érzem a kisugárzását....

Kár, hogy nincs a napkeltében.

:((

Előzmény: Törölt nick (390)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 389
Mint ugye a 385 hsz idézet képen látszik, a csodadoktorok eljárása sikeres volt:-)
Előzmény: Törölt nick (388)
Fejtágító Creative Commons License 2006.11.16 0 0 387

Tegnap Révész Máriusz fideszes képviselő megveretése ügyében is megindították a nyomozást. A képviselő lapunknak azt mondta, több szemtanú is látta a rá támadó rendőröket. A napokban egy külföldi állampolgár amatőr videója is előkerült. Ezen Révész Máriusz felismerhető, s reményei szerint a felvétel segít a gumibotozó rendőrök azonosításában is. A fideszes képviselő hétfői kihallgatásán adja át a képanyagot.

Csak azt nem tudom, hogy mostanság, amikor akkora divat újságírók között, hogy "Úgy tudjuk", hogy "Úgy tájékoztattak minket" stb, hogy GZ újságíró honnan tudja, biztosan hogy RM képviselő felismerhető a videón. Ha pedig látta GZ újságíró a videót és felismerte bizton RM képviselőt, akkor miért nem tette közzé az ominózus videót kis országunk egyéb lakói számára is? 

Előzmény: papuc (377)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 386
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 385

Nos?

Melyik lapockája töröt?
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 384

" Hát, nem olyan súlyosakat: van ez a kis amnézia, mert elég rút módon fejbe vágtak; eltört a lapockám; szájon is vágtak, az bedagadt, az egyik fogam is mozog egy kicsit; és kaptam egyet a vesémre is.""

Részlet a R.M. interjúból:-)))

Keresztkérdés:

Melyik lapocka töröt?

Előzmény: Törölt nick (383)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 382
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.16 0 0 380
Hú vazz, te most régi ávós trükkökről beszélsz, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
Előzmény: SaGa (379)
SaGa Creative Commons License 2006.11.16 0 0 379
Izéé...

Nem vitatván azt, hogy Révész urat tényleg megruházták a rendőrök, azért megkérdeném: ez a kép mikor és milyen körülmények között készült? A T. áldozat ekkor már magánál volt? A fotós miért nem inkább mentőt hívott?

A kép erősen beállítottnak és utólagosnak tünik ugyanis.

Egyrész a fényviszonyok a képen nem egy sebtében, digitális fotómasinával felvett kép ilyetén viszonyait mutatják, hanem egy gondosan bevilágított képet. Sem a vaku villanása nem verődik vissza a kirakatüvegről, sem az árnyékok nem úgy esnek, ahogy egy ilyen képen az lenne. Azaz ezt szépen, stúdiólámpákkal, viszonylagosan szórt fénnyel rögzítették (minimum egy fehér esernyő derítőnek.
Másrészt ha valakit fejbevernek és egy vérző seb lesz a feje tetején, a vér nem a haj fölött folyik vastag csíkokban, hanem a hajtövek között, a bőrön...

Ez így utólag ráöntöttnek tünik...

SaGa
Előzmény: papuc (363)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.11.16 0 0 378

Így ránézésre balos rendőrök verték.

Balkezesek....

papuc Creative Commons License 2006.11.16 0 0 377

Magyar Hírlap

Gergényitől kérnek segítséget a rendőrök azonosításához

// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]> Várhatóan jó néhány oldallal bővül holnapra az a százegy oldalas vizsgálati jelentés, amely a tévészékház ostromával kapcsolatos rendőrségi műveleteket elemezte és foglalta össze. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetése és Gergényi Péter főkapitány eddig kapott határidőt a rendészeti minisztertől észrevételeik, javaslataik megfogalmazására.

Rendőri berkekben makacsul tartja magát az a vélekedés, hogy a politikai vezetés ily módon igyekszik menekülési útvonalat biztosítani a hét elején beosztásában megerősített budapesti főkapitánynak. Úgy vélik, hogy a közvélemény, sőt a testület is már csak egy kozmetikázott dokumentumot ismerhet meg, amelyből nem derül ki, hogy milyen elhibázott parancsnoki utasítások vezettek az MTV-székház elvesztéséhez, tucatnyi rendőr sebesüléséhez. Az öt példányban készült jelentésbe eddig csak néhány tábornok pillanthatott bele.

Az ügyészségen eddig 64 nyomozás indult az október 23-i rendőrségi túlkapások miatt. Az ügyészek azon fáradoznak, hogy a fellelhető bizonyítékokat összegyűjtsék. Lapunk úgy tudja, az első megkeresést épp Gergényi Péternek küldték a nyomozók, a BRFK segítségét kérve néhány egyenruhás azonosításához.

Tegnap Révész Máriusz fideszes képviselő megveretése ügyében is megindították a nyomozást. A képviselő lapunknak azt mondta, több szemtanú is látta a rá támadó rendőröket. A napokban egy külföldi állampolgár amatőr videója is előkerült. Ezen Révész Máriusz felismerhető, s reményei szerint a felvétel segít a gumibotozó rendőrök azonosításában is. A fideszes képviselő hétfői kihallgatásán adja át a képanyagot. GZ
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.14 0 0 376

"miért kéne zokognom?"

Ne félj, ilyen lehetetlenséget komcsitól nem kérünk.

Előzmény: Törölt nick (347)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.14 0 0 374
Ha lehiggadnál, és meg is értenéd a szavak jelentését, akkor minden olyan egyszerű volna. Szándékosan félreértelmezed, amit mások írnak.

A rendőr nem tudhatja, hogy ha valaki megindul felé, akkor abban Révész Máriusz képviselő urat kell tisztelni. Egyébként is hibás a gondolatmeneted: Nem csak Máriuszt nem szabad bántalmazni, hanem senkit.

Előzmény: Törölt nick (370)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.14 0 0 373
Ha a kődobálók a magyar nép, a gyújtogatók a forradalmárok, akkor én tényleg kommunista vagyok. Még mindig az a kisebbik rossz.
Előzmény: Törölt nick (371)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.14 0 0 369
Ugy teszel, mintha nem tudnánk, te is meg én is, hogy hogyan került a randalírozó csőcselék a FIDESZ tüntetéséről hazafelé tartók közelébe.
Előzmény: Törölt nick (366)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.14 0 0 368
Igen, persze. Pont én. Olvasd el néhány hozzászólásomat.

Magyarországon szerencsére demokrácia van, és mindenki elmondhatja a véleményét. Még akkor is, ha az szalonképtelen.

Rendőrt verni, utcakövet felszedni, gyújtogatni viszont nem tartozik a véleménynyilvánítás eszköztárába, és ezért minden országban büntetés jár.
Előzmény: Törölt nick (365)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.14 0 0 364
Ne legyél igazságtalan. Ha úg yérzed, hogy igazsásgtalanság történt, azt nem lehet egy másik igazságtalansággal semlegesíteni.

Mint embert, mérhetetlenül sajnálom Révész Máriuszt. Nincs olyan ember, aki akár egyetlen sérült láttán ne esne kétségbe. Ha bárki hibázott, akár az ő, akár más esetben, akkor meg kell büntetni.

Azonban van a történetnek egy olyan olvasata is, hogy legalábbis részben saját maga okozta a saját tragédiáját. Ha jól hallottm a történetet, a képviselői iazolványát maga lőtt tartva megindult a rendőrsorfal felé. Elhiszem, hogy jó szándékkal tette, de szerintem hiba volt. Ilyenkor ez nem működik.

Ha valaki hibás ebben a történetben, akkor a randalírozó csőcselék az. Személy szerint hozzávenném azt is, aki hallgatólagosan, meg gesztusokkal, kétértelmű fogalmazással a lovat adta alájuk, de ebben nem kell velem egyetérteni.
papuc Creative Commons License 2006.11.13 0 0 363

Jó mulatást!

A baloldal nagyobb dicsőségére!

Előzmény: Újlaki (362)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.13 0 0 362
Akkor este a híradóban még azt mondta telefonon a műsorvezetőnek, hogy néhány napig még a kórházi ágyat nyomja majd.

Erre másnap kit lát az ország a Parlamentben? Jévész Májtíjiuszt bohócsapkában.

Addig sajnáltam, de attól kezdve csak röhögni tudok rajta.
Előzmény: kőbalta (351)
Mayer Aranka Creative Commons License 2006.11.13 0 0 361
Én örök optimista vagyok. (menthetetlen) Ígyhát bízom abban, hogy januárban akár ott lesz R.M. akár nem - elsőfokú ítélet lesz. Valóságbizonyítás nélkül egyszerű jogkérdés az egész, azt meg valahogy nem akaródznak. Nem is értem................
Előzmény: evangeline (360)
evangeline Creative Commons License 2006.11.13 0 0 360

:-)

Csak megpróbállak lelkileg felkészíteni arra a megrázkódtatásra, hogy

1.januárban elnapolják a tárgyalást márciusra...

2.márciusban Mártíriuszka...de ezt már írtam!

Hosszú menetelés lesz ez még!

Előzmény: Mayer Aranka (359)
Mayer Aranka Creative Commons License 2006.11.13 0 0 359
Ábrándozni jóóóóóóóóóóóóóóóó
Előzmény: evangeline (358)
evangeline Creative Commons License 2006.11.13 0 0 358

Jaj, Aranka kedves, éppen egy másik topicban ábrándozik valaki arról, mi minden lesz 2007. március 15-én...Szíriuszka majd megint felvonul, nem oszlik, lengeti a képviselői igazolványát, megsérül....oszt' jónapot!

Előzmény: Mayer Aranka (356)
szani Creative Commons License 2006.11.13 0 0 357
ez itt többőtök tévedése, hogy a viccelődés valakinek a megverésén, szenvedésén folyik
a nevetgélés tárgya az, ahogyan Révész sérülése kapcsán, a történtek többszöri változtatásával és kiszínezésével próbálnak belőle hőst és mártírt faragni.
Előzmény: papuc (345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!