Keresés

Részletes keresés

illesreka Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25349

Ez a csajszi, hogy tetszik? http://dollmaker.nunodoll.com/mini/mini.html

Persze nem a szomorú arcocskája, hanem a virágos tavaszi ruhácskája, meg  a  nagy buksi, kalapos feje miatt!:-)

szarvasmici Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25348

Lányok! Tényleg március lesz, mire elkészülök a közös szm-val. De Berthétől kaptam egy linket, és találtam egy cuki babát. Én is valami ilyesmiben gondolkodtam. Áthidaló megoldásként nincs kedvetek ezt megvarrni? És márciusra tényleg megcsinálom a miciségemet.
Előzmény: illesreka (25347)
illesreka Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25347

Sziasztok!

Tényleg, mi a baj Stigivel??? (Ránézek a blogjára, ott hátha jelentkezett...)

Mici, velem is így szokott lenni, de a remegés addig tart, amíg meg nem érkezem az adott helyre... Aztán úgyis mélyvíz...:-))) Nem tudom, mennyire hat az "ordibálásod" a gyerekeidre, de azt mondtam a férjemnek a tali után, hogy szeretnék én is majd  ilyen jó kapcsolatot a kamaszfiammal, mint Neked van Dominikkal.

Skippo, az első babáknál én is így vagyok mindig - azok a tanulódarabok... Ha jól meggondolom, a legtöbb babám tanulódarab.....:-))))))))))))

Kaoka, én is nagyon várom a februári közöst! Mici, mit szólsz, lehetne márciusi a Tiéd?

Előzmény: szarvasmici (25343)
Skippo Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25346
Szerika! Amint lesz alkalmam becsomagolni, s föltölteni, megy majd emailben! :)

Én is harsányabb vagyok alapból, de nekem is idő kell, míg feloldódok. A pezsgőnél már szinte sikerült. Lehet az elején kellett volna innni? :D Nekem is majd kiugrott a tál a kezemből. Nem is köszöntem senkinek, míg azt biztonságba nem helyeztem. :)

Mici! Van nekem két plüss hűtőmágnesem. Az egyiket elkellett dugdosnom a gyerek elől, mert kibomlott a lába. Akkor jött az ötlet, hogy üzenettartós baba lesz a talira. A báránykámban duplán van téve a másnes, végtagonként. Gondoltam kilopdkodok belőle egyet-egyet. Utóbb rájöttem, hogy miért van kettő. Hát magában az túl gyenge. S igen, ezeknek a figuráknak nincs megtömve a végtagja, hogy hajtogatható legyen. Eredeti elképzelés szerint az üzenettartó babámnak sem lett volna a mágneses keze megtömve. Szerencsémre találtam is mágnest a helyi Kreatív Hobbyboltnak csúfolt üzletben. Szinte csak ez volt nála, mindegy. Nekiálltam, s valahogy nagyon elszabtam, mert túl kicsi lett a feje. Azokból lett az egyéb kütyük, babafejmágnes, könyvjelző. Aztán jött a babaötlet. Persze nem W-t akartam, de így sikeredett. Mert itt meg a test lett túl kicsi a Dinky baby fejhez. :) S nekem hiányzott, hogy kitömjem a karjait, mert a babák olyan jó pufókák. :) De ha gondolod küldök még két mágnest, s hátha azzal már működne a keze?! :D /Írj címet mailben!/ (Érdekes, a szájában lévő viszont, mintha erősebb lenne.)

Hát igen, minden új dolgot ki kell előbb tapasztalni. Legalább más már tudni fogja! :)

Stigiért most már komolyan kezdek aggódni! Tud valaki telefonszámot?

Képeket, amint lesz ma kicsi időm töltök fel. De majd úgyis megírom, amint elérhetőek lesznek! :)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25345

Kávés szép jó reggelt mindenkinek! Persze könnyen beszélek, mert egész héten szabin vagyok és unokázok ezerrel. Aztán tegnap megérkeztek kanadai rokonok is. :) Egyszóval unatkozásról szó sincs. Azért halkan megkérdezem lesz februári közös? Mi lenne, ha Mici tervét áttennénk márciusra, ha most nem aktuális és addig más babát választanánk? :)))

Aledi Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25344
Tavaly én is annyira izgultam, és bizony kicsit jobban meg is húztam magam, mint idén. De a szerénységet én akkor is fenntartom. Aki ilyen babákat varr, az akár szóba se kéne álljon velünk :)
Előzmény: szarvasmici (25343)
szarvasmici Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25343
Sziasztok!

Adél! Nagyon csini lett a Kaoka-Felicity-d. Jól esik a lelkemnek ez a színösszeállítás és a sok virág. A babóca meg teljesen Aledis.
Nem vettem zokon, hogy összekevertek Veled. :) Egyelőre abban a fázisban leledzem, hogy megpróbálok azonosulni az újdonsült hurkáimmal, és a megereszkedő arcommal. Rajtam kívül mindenkit tökéletesnek látok, szóval még jól is jött, hogy inkognitóban voltam egy kicsit. :D

Réka! Amikor én megérkeztem a talira, olyan izgatott voltam, hogy a kezem és a lábam is remegett, és az a fajta humoros csajszi vagyok, akinek kell egy kis idő, hogy feloldódjon. Amit láttál rajtam, az nem szerénység volt, hanem félszegség. Amikor Pálom olvasta Cameától, hogy finom vagyok, akkorát röhögött, hogy csak úgy gurult. Mert egyébként igen, az vagyok, kivéve persze amikor nem. :) Olyan finoman brutál. Ezért röhögnek rajtam a gyerekeim is, amikor "ordibálok" velük.

Skippo! Nem szedtem szét a babócádat, nem volt szívem belerondítani, csak megpróbáltam egy tűvel elterelni a karjában a töltetet, hogy üres legyen, de úgy sem marad a keze a szájánál. De szerintem a mágnes gyengébb talán. Szóval visszacserkésztem a karjába a tömőanyagot, és most ott cumizik a kincseim között. Az ötletedet meg elraktározom, és akarok egy ilyen formájú babácskát én is csinálni. Annyira tüneményes, Pálom is mondta, hogy "na ez igazi csecsemőbaba".
36évi Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25342
Drága Méhikém, köszönöm, találkozunk szombaton, megnézheted élőben :)))
Előzmény: mehike (25211)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25341

Aledi!

Nagyon szép lett!

Előzmény: Aledi (25314)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25340

Virág!

Feltennéd a linket a Tildas könyvhöz?

Előzmény: Mvirág (25334)
4Hópihe Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25339
köszi)
Előzmény: szerika0122 (25337)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25338

Skippo!

Köszi a linkeket. Cicákat kérhetnék?

Előzmény: Skippo (25330)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25337

Pihe!

Megvarrtam a " hegyeket" - test, a fejeket, négyet, és a csúcsokra varrtam.

A kezeket vagy gombbal varrod, vagy csak simán cérnával. Szerintem a lábakat  alul be is lehetne varrni az egyenes vonal mentén, de én  óriás babokat varrtam és utólag varrtam a testhez.

De szíved joga változatatni. :-))

Előzmény: 4Hópihe (25307)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25336
Ezt jól levezetted. :))) Mint egy kétismeretlenes egyenletet.:D
Aledi Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25335
Remélem Mici nem találja sértőnek, hogy összetévesztetted velem : ) A hajunk valóban hasonlít.
A világoskék felsős Gabica, a foltos topikról.
Mvirág Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25334
Sziasztok!
Olyan ügyesek vagytok! Sajnálom, hogy nem lehettem ott a találkozón. Vasárnap az volt az első, hogy megnézzem vannak e fent már fotók. Alediről azt gondoltam, hogy ő a Szarvasmici és Szarvasmiciről azt gondoltam nem ő a Szarvasmici... és mikor láttam, hogy akiről azt hittem, hogy Szarvasmici, valójában Aledi, akkor már bizonyos voltam abban, hogy akiről azt gondoltam, hogy nem a Szarvasmici, valójában ő a Szarvasmici... :-))
Olyan lusta vagyok, nem varrtam mostanában semmit, persze anyagot meg vettem, naná, kimosva, kivasalva várnak Rám.
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a Munecos babaújság nálunk is kapható? Nagyon jó kiadványok.

Szerintem Oleluska Picasa Webalbumában fent van az új Tildas könyv.
Sok örömet és alkotókedvet mindenkinek.
Apropó! Az-az "idősebb" - némileg - hölgy nadrágban és vk. felsőben ki volt?
Camea Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25333
... huh, akkor jól van! :o) Jobbulást Nektek! :o)
Előzmény: Törölt nick (25328)
Aledi Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25332
Köszönöm, Skippo. Effektfonalból kötöttem, és rávarrtam a fejére. Gyorsabb, mint a szokásos hajam.
Előzmény: Skippo (25330)
illesreka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25331

Jobbulást a kis betegnek, és kitartás! Olyan kis elesettek tudnak lenni szegénykék ilyenkor...:-(((((

Skarlátot még el lehet egyáltalán kapni???:-O 

Skippo Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25330
Aledi! Köszi a biztatást! :) Aranyos lett a Felicityd. A haja effektfonal?
A kicsik eladásra anyagárilag érhetik meg. De munkásabbak. Én is szívtam a fogam a gurulósnál. Aztán mégis apróbabát varrtam a talira. :) Nem, nem az anyagot sajnáltam. :) Tenyérbemászót akartam csinálni.

Mici! Te vérmes? :DDD De még én sem. :)

Stigiért én is aggódom. Remélem minden rendben van! Addig én nem mutatnám Kriszti gurulósának az arcát.

Szerika! Köszönjük a szabásmintát is. :) A nyuszi is aranyos.
Country babákat itt is lelhetsz:
Country Dolls 1
Country Dolls 2
Country babák

Réka! Én is köszönöm a beszélgetést! Nagyon jó a testvérbaba! :) Pír meg minek, ha a "mintán" sincs. :)

Ági! Van egy ilyen egész album, csupa ilyen cicával. Ha gondolod átküldhetem?!

IO! Skarlát? Hol kaphat el ilyemit manapság egy kislány? Szegényke! Jobbulást kívánok! Persze, hogy nem érsz rá. Nem is fontos most más. Majd visszaolvasol, ha túl lesztek rajta!

Aledi Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25329
Már hogyne ijednénk meg, ez a mesterségünk. Egy tucat aggódó anyuka ül itt. Jobbulást, és kitartást!
Kaoka,
Azt hittem csak én szoktam ilyensmiből varrni : ) Öt baba! Húha, nagyon kíváncsi vagyok. Érdekes ez a modell, egyébként, nekem eredetileg nem is tetszett, gondolom az arca miatt. Az eredeti kicsit szomorú. De, ahogy születtek a szebbnél szebb Felicityk, úgy megkedveltem. És, elismerem az ilyen kisebb méretű babának megvan a bája. Élőben tényleg aranyosabbak, mint a nagyok, csak hát... eladásra nem éri meg. A vevő a méretet (is) nézi. A nagyobb, az drágább. Pedig mennyivel nagyobb meló egy ilyen apróság.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25328
Bocs, nem akartam ijesztő lenni, nincs életveszély, de Kata skarlátos lett, sírós, nyűgös, nagyon lázas, anyás, ha van eg ykis időm, az elmaradásaimat pótolom.. vagy alszom én is.. Pusza Nektek! :D
Előzmény: Kaoka (25323)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25327

Aledi, a test kimustrált lepedő. :) Teljesen épp soha az életben nem is volt használva, mert nem hófehér és nem bírja a szemem a látványt. :D Babának viszont tökéletes. Sajnos csak egy van belőle.

Azt is elfelejtettem mondani, hogy ez nem teljesen az eredeti minta.

Kicsit szélesítettem a kar és láb nyílásánál, mert túlságosan szűk volt eredetileg

és alíg bírtam kifordítani és kitömni. A lábát is kicsit kiegyenesítettem, van még öt baba  megvarrva, ők majd most következnek, Fifi Kankalin után. :)

Már azon is csak az utolsó símitások vannak hátra, aztán mutatom. Talán holnap.

Kriszti! Stigglinc után én is aggódok, mi lehet vele?

Előzmény: Aledi (25321)
illesreka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25326

Nem elfelejtettem a pírt, de párom leszavazta... Ezeken a babákon amúgy sincs... Nem tudom, hogy néznének ki... Majd egyiket bekenem.:-)))

Húgom "rendelésére" készült a baba, szülinapi ajándék volt. Kicsit féltem, hogy a bő pulcsi és militarys nadrág hogy fog rajta kinézni egy piros pöttyös szoknya után, de elbírta a forma!:-)

Előzmény: Aledi (25321)
illesreka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25325
Mi a baj, Io? Ennyire betegek a csajszik?:-((((((
Előzmény: Törölt nick (25322)
Camea Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25324
Jujjj.... mi vaaaaaaaaaaan? Azért ne hagyj minket kétségek között....
:o(
Kaoka Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25323
A lányokkal van nagy gond?
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25322
Édeseim, sajna, nem nagyon tudok erre jönni, gondolom, mos átugrálom majd a hsz-okat, ha valaki velem szeretne vmit közölni a gmail-es címemet nézem minden nap (ugyanaz a név, mint a másik kettőn..)
Aledi Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25321
Varrtál egy nővérke-babát? Nagyon jó : ) Jó érzés tudni, hogy jó kezekbe kerül az, amibe az ember beleadja a lelkét. Jóvanna, nem említem az arcpírt :)))
Kaoka,
Az érdem a tied. Eszembe nem jutott volna megvarrni, de így, hogy már kész volt a neheze... Ráadásul precízen, pontosan. Nagyon jó a test anyaga is, honnan való?
Előzmény: illesreka (25317)
LBZS Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25320
Ismerős a baba formája. :):)) Tényleg nagyon hasonlít.
Előzmény: illesreka (25317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!