Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Ha a mai meccsen gyufáznánk valahogy, akkor is azt gondolom, hogy a végén a szarevők előtt leszünk! Végig nem lehet csalni a focit, bár nekik eddig sikerült...azt mondom, reálisas nézve, j-n-I- l érdemelné meg az első négy helyet. A Romát sajnálom, Monchi túlgondolta hatáskörét.
Szerencsénkre Perisic kicsit összeszedte magát ma estére és agresszív letámadás hiányában a középpályánk is jól muzsikál egyelőre. Kár a kihagyott helyzetekért, Nainggolan azért nagyon hiányzik nekem.
Azért nem volt egyszerű helyzet, rettentő magasan volt a labda. Most kell okosan, és nem hagyni kontra lehetőséget. Lautaro nagyon ügyesen fejelte vissza a labdát.
Egyébként simán irányítunk, ezek 0:1-nel is kontra várnak. Tipik kiscsapat😁
Igen, de az abszolút esélyestől messze vannak. Sztem kb 35-40-25 az esélyek. Láttam a Milan Chievo, Atalanta és Sassoulo elleni meccseit is. Finoman fogalmazok, ha azt mondom nem érdemelték egyiken sem győzelmet.
Gattuso szépen összerakta őket, és viszonylag stabilak hátul. De! Ha Donna nem védené worldclass módban, akkor sem így állnanak. Az alapkezdőbk normális állapotban klasszisokkal üti őket. De még a mostani kezdonkbol is, ki az akit cserelnél azonnal?! Én max Bakayokot és Pénteket dobnam be, a többi (Romagnolit kivéve) 12 és tucat, és nagyjából Fiorentina szint.
Persze ettől még tekintve a csapat morális állapotát simán benne van, hogy kikapunk. De azért ez a Milan még ez az Inter ellen sem "abszolút esélyes".
A játékosok formáját, hiányzókat és a klubokon belüli rendet nézve egyáltalán nem vagyunk esélyesek ma, én is ezt mondom, hiába erősebb papíron az alapkezdőnk. Remélem rámcáfolnak a fiúk, de én komolyan tartok a meccstől, nagyon demoralizáló is lehet a vége, főleg az EL kiesés után.
- Középpályán egy remek Gag - Brozo - Vecino hármas lesz, akikből az egyedüli valamit érő Brozovic 1 hete szenvedett izomhúzódást, meglátjuk mire lesz képes így. A másik 2 jómadárról szót sem ejtek.
- Elől van egy teljesen homály, kedvtelen Perisic, egy Politano, akinek 4 meccsenként van 1 jó meccse. Egyedül Martinez ér valamit, de egyedül kurvanehéz lesz neki.
- Hátul meg a 2 szélső szerintem kritikán aluli, Asamoah-ban minidig benne van egy óriási hiba a cselezgetéseivel, DD meg erős közepesnél sosem volt jobb.
Szóval nem fogok meglepődni ha ez az akármilyen Milan nyerni fog ma. Viszont ha véletlen nyernénk, ezzel a csapattal, na azon nagyon jót derülnék :D