Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1915

Sziasz!

 

Szerintem is ide lehet költözni, bár én nem az új építésű, ám de iszonyatosan silány minőségű társasházakat (erről több oldallal korábban láthatsz fényképes beszámolóra mutató linket) nézegetném, hanem régebbi családi házakat.

 

A város egyébként rendben lenne, de ehhez elöször ezt a korrupt tolvajbandát kellene legalább kisebbségbe szorítani a önk. választásokon, szavazás segítségével. Sjnaos sokan benyalják ezt a "mi mindent megoldunk, nektek nem kell törödni semmivel, csak szavazzatok a fideszre" típusú dumát. Ha megszünne a városban a vagyon és a bevételek folyamatos elszivárgása, akkor végre látható fejlődés is lenne pl. a tisztaság, közintézmények, tűzoltóság, parkok, sztk, posta, stb. terén. Sétáljál sokat Dunakeszin és néha kukkants be ide, mit lát egy "autszájder"

Előzmény: _Byron_ (1911)
facsigafa Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1914

Kedves Byron !

Nyugodtan költözz Dunakeszire, 1-el több és 1-re több normális gondolkodású emberre van itt szükség. Meg fogod itt találni a helyed, csak olvasd végig a topikot és már szabadulni se akarsz.

Üdv. facsigafa

Előzmény: _Byron_ (1911)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1912

Tudtok valami pozitívumot is mondani, hogy miért lenne érdemes ideköltözni illetve miért jó itt lakni?

 

Hát, először is, látod milyen jó társaságba kerülnél! (közénk) Azután ne feledd, mindenütt vannak problémák, nem csak nálunk!

A közlekedés attól függ, hogy hova akarsz költözni, ha a 2-es út közelébe, vagy közel a vasúthoz, akkor nem olyan rossz a Pestre való bejárás sem. Van kocsid? Mert kocsival azért minden megoldható.

Ami miatt én szeretek itt lakni, az a kert, ahol csend van, és jól esik pihenni vagy dolgozgatni benne, meg a Duna-part, ahová szeretek lemenni biciklivel. Vácig csodálatos kerékpárút van a város határától. Nagyobb a nyugi, mint Pesten, és talán az emberek is jobban figyelnek egymásra. Itt van Pest egy köpésre, színházba, moziba bemenni nem gond. (kocsival)

Én családi házban lakom, aminek nagy előnye, hogy nem zavar a szomszéd. (Amikor Pesten laktunk, a fölöttünk lakó állandóan cirkuszolt, és amikor a másfél éves gyerekének azt üvöltetötte folyton, hogy "megöllek", akkor azután töprenghetett az ember, hogy mi van, ha egyszer komolyan gondolja.)

Ha sikerülne normális önkormányzatot választani, akkor azért előbb-utóbb sok minden megoldódna.

 

Előzmény: _Byron_ (1911)
_Byron_ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1911

Sziasztok!

 

Most éppen Dunakeszin nézünk új építésű lakást, mert úgy hallottam hogy idén lesz építkezés. Viszont ahogy a topicot olvasom, teljesen elvettétek a kedvemet, hogy ideköltözzünk. Annyi rosszat írtatok a városról, az infrastruktúráról, közlekedésről, hogy ezt már szerintem nem lehet überelni! Tudtok valami pozitívumot is mondani, hogy miért lenne érdemes ideköltözni illetve miért jó itt lakni?

Kíváncsian várom a hozzászólásokat!

 

Üdv:

 

B.

Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1910

Kedves Luckuty!

 

Amit feszeget, valós probléma, nagyon sok olyan ügyet tárgyalt a testület az elmúlt években, amit csak nyílt ülésen szabadott volna. Egy korábbi ÁSZ jelentés is megállapította, az indokoltnál sokkal nagyobb számban vannak jelen zárt ülések az önkormányzat munkájában.

 

Ami a Napló cikkét illeti: Elképesztő és szomorú. Elképesztő, mert pont azok kiáltanak farkast, akik farkasbőrbe bújva jónéhány gyanus ingatlanügy környékén serteperttéltek az elmúlt 10 évbe. Szomorú pedig azért, mert azt mutatja, miden eddiginél személyeskedőbb lesz a kampány következő 2 hónapja.

Jó éjt!

A.A.

Előzmény: Luckuty (1899)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1909

Ez valóban egészséges elvárás, ehhez a következő lépések hiányoznak:

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik az egészet csak a saját ingatlanbulijaik engedélyező és lehetővé tevő fórumává változtatták. 3

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik minden elköltött közpénzből döntéshozóként sápot húznak 3

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik működése alatt a várso egy nagy illegális szemétlerakóvá vált , illetve az maradt, ideértendő a szemétégetőt akaró képviselő is. 14

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik működése alatt a város teljesen legatyásodott és jelenleg is több mint egymilliárd forinttal tartozik a bankoknak. 14

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik működése alatt többek között a túlszámlázott fűtésdíjból és szemétdíjból szerzett "kölcsön"-pénzből müködik az önkormányzat (a milliárdos hitelállományon felül) 14

 

Jó lenne ha elhúznának azok a képviselők, akik a fenti "jótétemények" megszavazásához egy nácival szövetkeztek. 14

 

Jó lenne. ha elhúznának a fideszes és lokálpatrióta képviselők, legalábbis ez a garnitúra. Hogy van-e másik, azt nem lehet tudni. 14

Előzmény: pária (1908)
pária Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1908

Polgármesterünk azt nyilatkozta a Dunakanyar jan.25-i számában (ma dobták be):Dk

polgárainak egészséges elvárásai közé tartozik,hogy ... virágágyások övezzék a köz-

területeket,ahol a dús lombkoronájú fák árnyékában pihenhetnek az emberek."Mikor

az állomás előtt a dús lombkoronájú fát kivágták (képét leközölték itt a fórumban is),

rövid levélkét írtam a polgármesteri hivatalba,amire azóta is hiába várok választ...:-(

 

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1907
Szerintem Orbán Vizsla nem csak az istene, hanem végsősoron üzlettársa. A bátor parlamenter szervezi a szavazatokat, gyüjti a kampánypénzt (és amikor kell, oda is adja), közpénzből eltart híveket, cserébe kap egy állást, ami mentelmi joggal jár.
Előzmény: távfutó (1906)
távfutó Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1906
Valaki követte a TV-ben, OVI one man show-ját? Nem kommentálom. Ám képre került városunk Fideszes képviselőjelöltje, mindenki kedvenc Zolikája, Erdész alpolgármester "úr" ! Teli szájjal rágózott a kamerába, élmény volt látni, engem megfogott, ilyennek kell lennie egy képviselőjelöltnek, főleg az istene előtt! 
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1905
Így szokták fideszék. Saját név alatt nem állítanak semmit, csak sejtetnek. És mivel nagyon gyávák is, az igazi böfögéseiket mással mindatják ki.
Előzmény: Luckuty (1902)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1904
És mi okosat mondott megint Orbán Vizsla? Azt, hogy az árak jobban emelkedtek, mint az infláció? Az is jó volt, amikor azt mondta, hogy 100 ft nemzeti termék előállításához 150 ft hitelt kell felvennit. Én most nem hallgatom, mert fáj a fejem (szerintem hó lesz) és a röhögés nem tesz jót.
Előzmény: pária (1903)
pária Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1903

Fúj,főrumoztok,ahelyett,hogy Orbán Viktor (Vizsla) évértékelőjét hallgatnátok.

Már másfél órája szavain csüngök a rádió mellett.Később majd jelentkezem.:-)

Luckuty Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1902
Épp azért találták roppamt gyanúsnak a dolgot, mert eddig hiába hívták, nem dugta oda a képét sosem, most meg nyomban háromszor is, állítólag. A legocsmányabb a cikkben, hogy nem állít semmit, csak úgy egymás mellé dobálja a tényeket. (Téyeket? - még ez sem biztos.) Bizonyára van, aki ebből mélyreható következtetéseket von le. Az már nem mindenkinek jut eszébe, hogy ha az Önkormányzatnak semmi köze az ügyhöz, azaz se nem vevő, sem nem eladó, akkot mi értelme lenne az ügyben legyeskedni körülöttük.
Előzmény: Törölt nick (1901)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1901
Ezt nem értem, múltkor meg azt írta a fidesz, hogy az országyűlési képviselp nem jár ki Dunakeszire és semmit sem tesz a városért. Akkor most hogy van ez? A városházán döntöttek a téli pálya eladásáról? Hihetetlen! Én nem is tudtam, hogy a Nemzeti Ló Kft.  a városházán ülésezik, vagy a Kecske döntött?
Előzmény: Luckuty (1900)
Luckuty Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1900
Olvastátok a legújabb Dunakeszi (Fidesz) Naplót? Most már tudom legalább, hogy Dunakeszin kevesebb a kátyú, mint Pesten, valamint hogy
Tóth András háromszor is járt a Városházán akkoriban, amikor a téli pálya eladásáról döntöttek. Ettől egy kicsit megrémültem: az én Luca és Panna kutyám meg a téli pályán akkoriban. Ráadásul - ahogy most visszaemlékszem - el is tűntek a szemem elől jónéhány percre, és Luca csak úgy bűzlött a lókölnitől, amikor visszajöttek. (Panni nem szokott fetrengeni.) Lehet, hogya végén még őket is valami vesztegetési üggyel hozzák összefüggésbe?
Luckuty Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1899
Kedves Armand, én azt hiszem, az is kérdés itt a nyilvánosságrahozatallal kapcsolatban, hogy indokolt volt-e a zárt ülés elrendelése, és ha esetleg valóban az volt, akkor az SzT által érintett téma maga is okvetlenül zárt ülésre tartozott-e. Nem értek ugyan az ilyen dolgokhoz, de a józan eszem azt diktálja, hogy ha pl. zárt ülést rendelnek el személyi ügyeket érintő kérdésben, akkor ennek leple alatt nem lehet egyébként a nyilvánosságra tartozó dolgokról vitázni szigorú titoktartási kötelezettség alatt.
Előzmény: Asztalos_Armand (1889)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1898

Kedves Armand!

 

Szerintem se az a kérdés, hogy milyen körülmények között javasolt szegregációt, hanem az, hogy javasolt. De nem is ezt kérdeztem. Hanem azt, hogy melyik iskolát akarta SZT gettósítani?

 

Szerintem is gyáva, ezt viszont leírtam.

Előzmény: Asztalos_Armand (1892)
pária Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1895

Szinte egyszerre írtuk le véleményünket s örülök,hogy hasonlóan gondolkozunk.

Kedves Csinyke!Emiled,amit kedd küldtél,ma kaptam meg,mert nem néztem meg

a postafiókomat csak most.

Előzmény: Asztalos_Armand (1892)
Csutsu Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1894

A pék tudtommal a fiain keresztül nyúlja le az aszfaltozásból bejövő pénzt. Úgy tudom, a gyerekek érdekeltek valamilyen módon az útépítő cégekben.

Láttad volna milyen autókkal szaladgálnak az útépítéseknél a 20-25 éves (!) nagyfőnökök! A legrosszabb is BMW terepjáró.

Előzmény: Törölt nick (1890)
pária Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1893

Tehát nem az ül "vádlottak padjára",aki etnikai alapon történő elkülönítést szeretne,

hanem aki ezt kifecsegi?Érdekes.Mindenesetre,ha "ügy"lesz belőle,az csak rasszista

alpolgármesterkénkre vet rossz fényt,tehát ne féljen Armand, erkölcsileg akkor is Ön

győzne egy ilyen ügyben,ha el is marasztalnák egy ügyrendi pont megszegése miatt.

 

Amúgy,annak örültem,hogy Szabó Tamás egy itt megjelent mondatot kritizált,mer ez 

azt jelenti,hogy olvasta a fórumot!Remélem,hogy minél többen olvassák kritikáinkat.

 

 

 

 

 

Előzmény: Asztalos_Armand (1889)
Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1892

Kedves Haindling!

 

Ebben nem az a kérdést, hogy milyen körülmények között javasolt SZT szegregációt a városban, hanem az, hogy egyáltalán javasolt és amikor ez nyilvánosságra került, ahelyett, hogy bátran vállalta volna a véleményét, a nyilvánossá tétel körülményeit kezdi vizsgálgatni. Én ezt gyávaságnak tartom. Tegye. Vizslasson (nem áthallás!) amennyit jól esik, menjen bíróságra, szégyenkeznek nem nekem kell, hanem neki, meg akik őt megválasztották.

Van a történetnek egy jó oldala is, ugyanis bebizonyosodott, hogy ezt a fórumot többen olvassák, mint gondolnánk. És ez jó..

Kedves Csinyke!

Amit mondasz, nagyon érdkes, ugyanis valóban bejelentette Kecskeméthy Géza, hogy megvontak tőle minden jogkört, a csütörtöki testületi ülésen pedig pont a polg. úr adta meg neki a napirendi pontok elött a szót, hogy az "elmúlt egyhavi munkájáról" beszámoljon. Ez alkalommal SZT. elmondta, gőzerővel szervezi a város informatikai fejlesztéseit. Érdekes, jogkör nélkül?.....Hm...

Előzmény: Törölt nick (1890)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1890

Ez a Szabó valamelyik iskolában akart elkülönítést? Persze így végre el lehetne érni, hogy ne csak a jászladányi iskola legyen címoldalon, hanem Dunakesziről is legyenek hasonló cikkek. Náci alpolgármestre, szegregáció, mi a következő lépés?

 

Szerintem egyébként nemcsak náci, gyáva is, ne a jogi bizottságnál pampogjon, aminek semmi következménye nincs, ha mellényúlt, hanem menjen bíróságra és pereljen be és bizonyítsa állításait nyilvános tárgyaláson. (ha nem haragszol, hogy a te kezeddel szedem a csalánt). Persze úgysem meri ezt meglépni, mivel gyáva, mint minden szélsőjobboldali niemand.

 

Az adóssághoz kapcsolódva: Mennyi Dunakeszi költségvetésének a végösszege (eszköz-forrás). Ki fogja ezt visszafizetni? Mi a fedezet? Ez is kampányaszfaltozásra fog elmenni? Azt hallottam, hogy a pék egy cégen keresztül rendszeresen kap pénzt az általa megrendelt aszfaltozások kivitelezőitről.

Előzmény: Asztalos_Armand (1889)
Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.01.28 0 0 1889

Szép jó napot mindenkinek!

 

Olyan esemény történt a csütörtöki testületi ülésen, amit feltétlen meg kell osztanom a topic-lakótársakkal.

Szabó Tamás alp. úr felolvasott egy idézetet tőlem, amit itt, az index fórumon hoztam nyilvánosságra pár hete és amiben azt írtam "SZ.T. szegregációs /etnikai alapon történő elkülönítést célzó/ javaslatot tett a képviselő-testület ülésén."

Igen érdekes stílusban azt követelte, mondjam meg, mikor történt mindez. Miután jeleztem, hogy az említett SZ.T.-i javaslat 2003-ban zárt ülésen történt, taktikát váltott és jelezte, a titoktartás megszegése miatt indíttat eljárást ellenem a Jogi Bizottságnál. Úgy tűnik, mindegy miért, csak kicsit vizsgálódhassanak. Hát tegyék. Érdekes sztori lesz, izgatottan állok elébe.

A másik érdekes esemény az volt, hogy a város újabb, mintegy 750 millió forintos hitelfelvételt szavazott meg, aminek eredményeképp Dunakeszi adósságállománya közel két milliárd forintra fog felkúszni. Kiváncsi lennék a véleményetekre (véleményükre) ezzel kapcsolatban.

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.27 0 0 1887
Ez itt most nagyon megtorpant.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1885

Ki osztogatja?

Kinek osztogatja?

Kér-e valamilyen adatot?

Előzmény: mallanquioo (1884)
mallanquioo Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1884
Iskolákban osztogatni narancsot és tolltartót?
mallanquioo Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1883
mallanquioo Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1882
És ez törvényes?
pária Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1881
Ezt már én is hallottam,hogy egyik (nem tudom melyik) dkeszi képviselő börtönviselt,de
nem tudom,valóban igaz-e?Ha nem, akkor rágalmazás.Ha igen,miért dugták a dutyiba?
Előzmény: Törölt nick (1880)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 1880
Ez abszolút nem hihetetlen, az elmélkedés arról szólt korábban, hogy a két figura az szdsz alapító volt-e. Azt természeteyen nem kizárt, hogy a már mások által megalapított párt egyik helyi szervezetének alapítói lehettek jóval magának pártnak a megalakulása után. Ehhez persze nem kellett akkora bátorág, mint mondjuk az szdsz, mint párt létrehozásához. Oda tökös értelmiségiek kellettek és voltak is, nem pedig simlis és bugris szerencselovagok, mint ezek. Az egyik egyébként már ült is.
Előzmény: dunnakeszi (1879)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!