Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hű, köszi a linket. Ezen lehet tanulni, mert a cinkés meg erdoganbögrés képekkel elég sokat tököltem, hogy mit kéne írni. Nekem csak a bing meg a chat GPT van fenn a tableten/telefonon (ChatGPT PC-ablakban megnyitva), mert velük szoktam időnként konzultálni német helyesírásügyben (értsd: megválaszolnak leveleket helyettem, de néha nagyon makacsok, udvariatlan választ nem akarnak írni, csak konstruktívat, pedig egyszer kellett volna udvariatlan.
A jelenleg regnáló siserehadnak szitokszó a liberális.
Segítek... mert ezek NEM LIBERÁLISOK. De sajnos magukra aggatták ezt a nemes címkét, és a neomarxista, doktríner, kis (nem is kis hanem nagy) náci stichhel megturmixolt anarchista beütésű bolsevik katyvaszt adják el liberalizmusnak.
Egyébként ajánlom a Hit Rádióban a Dévényi István-Ábrahám Róbert mai beszélgetését (MP fanatikusoknak nem javaslom), na szerintem így kell vagy lehet vagy érdemes a két oldal képviselőinek kulturáltan és normálisan beszélgetniük egymással.
Én nem szoktam szólni, maximum itt, hogy szerintem ez már kezd sok lenni, és jó lenne abbahagyni, hogy megmaradjon a topik, stb., már épp ezt terveztem, amikor kiváló ritmusérzékkel beesett a kanadai végszóra.*legyint*
Nem kéne szólni ismerős HUSZ-os moderátornak, hogy zárja rövidre a futó szálakat? Csak kérdezem, én semmit se láttam. Írok emailt, hogy pletykáljunk, adj öt percet és csekkold.
Nem csodálkoznék, ha így lenne, ma volt itt minden, megint ment a nickazonosítós játék áthozva más topikokból, több kivett hozzászólás az a kanadai volt, mert rájött a hoppáré, és 20 perenként idejött rugózni rajtam, stb. megint elment az egész egy (több) olyan irányba, hogy inkább csak szemlélődöm most.
Nem látom, hogy mire válaszolsz, de a számozásból látom, hogy 3+ hozzászólások hiányoznak, ebből szokott a baj kerekedni. Szólj, ha úgy látod, hogy közel a topik bezárása! Hátha még előtte megállítható lenne a dolog eszkalálódása...
Ugye, ami linket betettem, az lett a problémás. És ott éppen neki válaszolsz.. De a beszélgetés környezetében én is ott voltam - értsd, hozzászóltam az említett nickhez -, és megemlítetted, hogy magammal beszélgetek. Ennyike, így került ide.
Indulok alaptól. Ebben az országban kb 450 000 hiperracionális szavazó van. Kb egyenlően elosztva a három oldal közt. Mindenki más érzelemvezérelten szavaz. Boldogságfaktor, komfortérzet alapján dönt a legtöbb, nem pedig a tizenpárezres nézettségű M1 vagy a népszava propagandamondatai alaoján. Az csak a gyülöletkilengésükre hat. Egyszerűen azt mutatja az iksz, hogy jól érzi magát a szavazó. Mármint hogy most, vagy akkor érezte magát úgy, ahogyan ezután szeretné magát érezni. 3:2
A messiásügyi népbiztosok pontosan tudják, hogy veszélyt a kialakult kényelmes helyzetre kizárólag az el nem menők jelentenek. Abból a 3 milláből így döntők, s az általános szarokrája effektusban szenvedők közül azok, akiket nem lát a párt apparátusa. Bármelyik párté. Csak tőlük félnek. Hogy mondjuk beesik +1 000 000 szavazat...
Teszemazt hogy becsinálnának, ha egy salazarista, kneptikus párt letépné a 300 000 tényleg konzervatív fideszszavazót, s rádumálna 900 000 rendvágyó, most még nemszavazót.
Csak az alapkérdés érdekelne engem, hogy miért nincs szavazati jogod.
De visszaolvasva láttam, hogy valószínűleg cafedesre azt hiszed, hogy én vagyok, de ezen sajnos nem tudok segíteni. :D Már ha kompromittálás alatt erre gondoltál.
A szavazatszámlálók szerint. S azok össznemzetiek ugyibár. Felénk számol s naplóz* az szoci, a dékás, a momentumos, a jobbikos, a mihazánkos, meg a fideszes. Ja, most lesz egyesületes és elempés is, megint.
*:meg persze közli a szerverével, központjával, sejtfőnökével, alapszervi titkárával
Az a bizonyos "józan paraszti ész" tőlük is elvárható lenne. Hát csak nem tölti az egész vidék a kocsmában a szabadidejét, nem? Annyit azért nem fizet az a közmunka!