Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Csak futár esetén van erre mód, ami 5000 Ft-tól INGYENES, péntek estig!
Ha ragaszkodsz a postához, utalás után tudom feladni a kért alkatrészt!
-Ha alkudozni szeretnél, megoldható!
De ennek normális emberek közt az a feltétele, hogy több dolgot is szeretnél venni! Ilyen esetben tudok adni kedvezményt! Sőt, volt rá példa, hogy 3-5 alkatrész megvételekor a legolcsóbbat (pl. célgömb védő, stb) ingyen is odaadtam!
De az, hogy alkudozol 1 db termék árából, ami nincs 5000 Ft, és még ingyenes szállítást is szeretnél mellé, az nem fog menni!
Akinek nem inge, az ne vegye magára!
Illetve köszönöm az eddigi vásárlást annak a 8-10 embereknek, akiknek ez elsőre is érthető volt és megfelelt!!
Az immár 3 napja közölt hirdetésére,a rendszerben tárolt emilre három érdeklödő levelet is küldtem azonban válaszként/a megadott elérhetősegeimre /telefon,mobil,emil/ se kép se hang.....nem érkezett..
Akit érdekel ez a kitűnő bullpup pcp puska, kérem jelezze ezt nekem publikus mailben és válaszomban csatolom a teljes katalógust adatokkal, árakkal, stb!
Üdv, érdeklődnék, hogy van-e valakinek otthon használaton kívüli de használható csőtörős vagy alsókaros légpuskához eladó tusa, ami a sátorvas elejétől (a csőhöz közelebbi végétől) mérve legalább 40 cm hosszú?
E-mail publikus, pontos részleteket, méreteket ott megbeszéljük.
Továbbra is várok ajánlatot, kifogástalan, 100%-os műszaki állapotú Walther LGR-t vásárolnék, csendesítő is érdekelhet hozzá !
abolcskei@citromail.hu
Privát megkeresésében egy "neves" itteni fórumozó, aki szokott szép "felsőkategóriás" légfegyvereket eladni, ajánlott egyet 120.000 ft-ért, az "picit" soknak találtam( igaz a küldés díja is benne lett volna) :(
Eladó Steyr Match PCP versenylégpuska. 7,5J-os, 4,5mm-es kaliberű, egylövetű. A puska lengőcsöves és a csövön Air Arms EV2 mintájú szóráskép javító van. A puska súlya 3880g, hossza 94cm. Egy feltöltéssel kb. 200 lövés adható le vele. A tusa aljában szabványos szereléksín van bipodnak, térdtámasznak. A puska műszakilag tökéletes állapotú, esztétikailag majdnem teljesen, a tusán és a vason van néhány nagyon kicsi karcolás.
A puska abszolút távcsőbarát, a töltőkapu karja oldalra nyílik és a töltőkapu előtt is van prizma a távcsőszereléknek. Ezzel a puskával megnyertem a tavalyi utolsó FT MK fordulót, tehát versenyzésre is tökéletesen megfelel. Mivel idén a Diana 75-el versenyzek ezért adom el a Steyr-t, mert nem használom. Ára 160.000Ft. Érdeklődni a nyilvános e-mail címemen lehet.
Az árak 1db-ra vonatkoznak, kivéve ahol kiírtam hogy 2db-ra :) Személyes átvétel Budapesten. 5000 Ft feletti vásárlás esetén feb. 6ig ingyenes a szállítás ország szerte! E-mail publikus!
Én tisztán láttam.....
Nem nem. Te csak megemlítetted, hogy a fiad Gárdonyban szokott járni. Én voltam aki mondta, hogy akkor hozza el ő. És igen megkérdeztem, hogy azért előre utaljak e? Mondtad, hogy nem kell, előbb nézzem meg.
A torony kupakja a kezemben maradt, mert nem volt benne csavar. Magasság állító adaptert én nem láttam sehol , csak a parallax-ét. A hernyócsavaros rögzítéstől igenis elég gányul nézett ki a gyári parallax állító. A tubus is meg volt kopva és a frontlencsét is tekerték, vagy csak próbálták tekerni, mert a menetről le volt tolva a festék. Jah a parallax állítóban egy sima imbuszcsavar díszelgett. Mégcsak nem is laposfejű.
Jól van na. Most olyannak akartad eladni, aki mar látott távcsövet. Majd legközelebb valami madár elviszi nyugi, csak az nem a Blackbird lesz.
Azért bele tellett vagy 2-3 napba, mire kitaláltad, hogy mit írj válaszul.
Nincs semmi baj a távcsöveddel, csak akkor ne úgy hírdesd, hogy hibátlan. Mert attól rohadt messze van....
Részemről vita lezárva. Ha valaki akarja, megvesz. Aztán majd meglátja mit vett.
Képek szerinti állapotú. 3 napja becsavart szódáspatronnal 32 lövést tudtam leadni. Új patronkiszúró tömítés, a betöltőrúd pozicionáló golyó műanyag pöcökkel van helyettesítve -> stabilabban tartja a rudat. A felhúzókar egyik szárnya le van törve, de ez semmit nem von le a fegyver használati értékéből. (GYK: a felhúzókar mindkét szárnya a helyén van, ugyanúgy két ujjal használható, a működtetésére nézve nincs negatív hatással.)
5 lövés sebességének átlaga odakint a hidegben: 128 - 126 m/s. Ára: 16.000 Ft + posta / futár.