Nem, sajnos dekódolási hiba lesz, mert a transzponder kifogástalanul jön...de belenyugszom, mert amúgy is érdektelen az adó tematikája. Szinte soha nem nézem.
Csak műszakilag érdekelt volna...(szerintem a CI modulom a hunyó)
UPC Direct vételéhez milyen típusú, és milyen kódolású CI+ Modult ajánlotok? Ugyanis Parabola antenna Thor műholdra állítva, és S2-es tunerral szerelt TV készülék már van nekem. Csak egy CI+ Modul és egy UPC Direct kód kártya kell. Na de milyen és melyik CI+ Modul kell, UPC Direct vételéhez?
Nem segített:((((( Ill. csak annyit, hogy a NatGeo a régi TPn is jött!!!!!:))))) Tegnapra minden előkerült......áááá. zavaros ügy, de lényeg, hogy most már minden a régi, minden csatin van információ:))))))
Saját beltériken/tv-ken/ érdemes előbb a (régi) csatornákat törölni, mert ha azonos a csatorna azonosítójuk (logo), akkor a rendszer (újrakereséskor) nem (ismeri fel) teszi be az új csatik közé.
Emiatt is tesznek újabban egy pontot a logo elé, hogy eltérjen.
Ez, természetesen, nem minden beltérinél van így...
Hihetetlen!!!!! Tegnap újra letöltöttem a csatikat, hogy hátha lejön a NatGeo az új helyen, hát nem jött le:(((( De láss csodát a régi helyén kifogástalanul működött:DDDDD De továbbra is "Nincs információ" jelent meg az info sávon!!!!! És persze 1 csomó más helyen jött a szinte olvashatatlan kék felirat:((((( Ezek majd ma fognak megjelenni az ú........régi helyükön:DDDDDD Az upc csak hirdetni tud:((((((
Még jönnek a régi helyen, de lehet 1-2 nap és ott is a kék/fehér ábrát fogod látni. Szerintem jobb ha azokat használod amik a listában az új frekin szerepelnek.
A SportM és az AMC is? Nekem még a régi helyen jönnek.
Az ászf-ükben nem vagyok jártas, de egy ilyen egy-két havi rendszeres freki-váltáskor nem kellene azt jelezniük a userek felé? Vagy legalább lehetne valami emailes levlista is erről, hogy lehessen tudni, mikor kell újrakerestetni a csatornákat.
Üdv, urak, úgy néz ki, meglett a megoldás.Egy picit el kellett csavarni a fejet a hosszanti tengelye mentén az antennakar végén lévő fészkében.Érzésre csak egy olyan 5-6 fokkal, ezáltal feljavult a jel
erősség/minőség mutatója 80/80 %-ra és így már visszajöttek a hd-csatornák a listába és nézhetővé váltak a jogosultak.Mindez még a régi fejjel is megy.
Új fej már van, meg lesz nagyobb lavór is, mert azért a felhők továbbra is be tudnak zavarni.