Keresés

Részletes keresés

dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2151
Szasz Pária,

de, de mégsem. Ugyanis addig elképzelhető, hogy valóban lenne igény házakra, és közben viszont beindulhatna egy komolyabb infrastrukturális fejlesztés, aminek a városi polgárság tényleg hasznát/előnyét látná.
Noam Chomsky persze sokkal kritikusabban látja a helyzetet úgy általában..
höhö
dunyha
Előzmény: pária (2150)
pária Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2150
Én ezt már nem tudom követni... Kérdem viszont,ha sikerülne is a szoc.frakciónak elérni
hogy 3 évig ne minősíthesse át az önkormi. a területet,3 év után nem ugyanitt állnánk?
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2149
Köszönöm Haindling,

megfogtalak. Ennyit akartam tudni, elismerted, de azért ficánkolsz.
Ugyanis: semmi közöm nincs az Erdészhez (ezekután nem is érdekel, elhiszed-e vagy sem), sem a fideszhez (az "áthallásos" megjegyzésed)
Egyet akartam tudni, az megvan, valamint az is, hogy már megbocsáss, nem és nem lehet eltekinteni attól, hogy melyik VÁROSELLENES arcnak a hígagyából pattant ki a pálya eladásának ilyen ocsmány módja, értesz engem?

Nem várom el, hogy elfogulatlan legyél, de éppen ezért kicsit vegyél vissza az arcodból.
Vagy pedig elvárom, hogy legyél az, és akkor viszont a harcos kedved mellé állok. Mert úgy fair.
Akinek csak "kísérlete" volt a te szavaiddal, az ugyanannyira bűnös ebben az esetben. Felháborító, hogy próbálod kissebbíteni/kimosni a szarból a szart, már megbocsáss.
jó éjt.
morgósdunna


Előzmény: Törölt nick (2148)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2148
az elôvásárlás elôtti vevô esetére valóban nem illilk az én összeeskuvéselméletem, de ez a Tóthandrásos összekötés olyan Erdész-es. Ebben Cipô fogalmaz egész sugallásmentesen, miszerint valamilyen szoci lehetett. A "herdálás" is kicsit áthallásos. Szóval az eredeti vevôre nincs elméletem, de az eredeti vevô sincs már, csak az új. Tudod ez olyan, mint amikor X bejött az udvarra és odarakta a kapáta keritéshez, hogy mad éjjel kiemeli és ellopja, aztán jött Y, aki ellopta ténylegesen (X elôl is). Ilyenkor lehet ugatni X-re, de lopni Y lopott,X-nek max egy kisérlete volt. Ha akarod el lehet ezt magyarázni más buncselekménnyel is, ez itt Dunakeszin stilusos is.
Előzmény: dunnakeszi (2144)
uselessjunk Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2147
Sziasztok!

A Rév büfével mi a helyzet. Lehet menni nyáron hekket enni, aztán sörrel leöblíteni?

Üdv.:Junk
Facipő Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2146

Hát igen. A helyzet kicsit bonyolult. Mert ugyebár valóban az lenne a legegyszerűbb verzió, hogy a testülettel a dolog le van vajazva. No de mi történt volna akkor, ha nincs az elővásárlásos buli? Az eredeti jelölt aki feltehetőleg a mostani kormány kedveltje szintén  levajazta pékékkel és a Fidesszel ? Dupla vajazás történt? Ez azért nem valószínű.

 

A Winkler egyébként valóban lovakkal, lóversennyel foglalkozik, ettől még azért lehet, hogy szereti a lakóparkokat is.Én nem tudom elképzelni mi lehet a dolog mögött,kíváncsian várom a fejleményeket.

Előzmény: dunnakeszi (2144)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2144
Szia Haindling,

oké, oké!
No de nem a Winkler kezdte el a bulit, és én erről beszélek. Valaki a helyi embereken kívül üzletet akart csinálni a téli pályából, és ehhez első körben nem volt köze sem a winklernek, sem senkinek az önkormányzatból?
Vagy a te verziód szerint innen ment valaki az ÁPV Rt-hez nyalizni, hogy figyejjé má, van itt egy biznic, herdájjuk má el ezt a területet is, állambácsi meg azt mondta, de jó vagy te winklerkoma, akkor csináljuk? De ebben az esetben az meg már épp a tóthandrásék ügye, aki meg épp nem jobbos, úgy tudom. Úgyhogy szerintem ne kenjük rögtön a másikra a szart, ha vannak előzmények a baloldalon is - illetve bárhol.
szóval kezdjük a legelején.
- Hogy kezdődött a verekedés, Jani?
- A Zsoltika visszarúgott..
na ugye
Dunna
Előzmény: Törölt nick (2143)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2143

Te Dunyha!

 

Ennyire nem lehetsz naív. Vayg azt gondolod, hogy a Winkler nevű mókus, mikor megtudta, hogy van ez a szerződés, aho lehet elővásárlási jogot gyakorolni, akkor letette a kapát (az elővásárlási jpog gyakorlásának napján már második napja rendelkezett őstermelői igazolvánnyal, ami az elővásárlási jog egyik feltétele is volt.), benyúlt a sifonérba, elővett 760.000.000 FT-ot és elsétált vele a Lóverseny Kft-hez, hogy "akkó itt vónék és szeretnék elővásárni". Ugyan már!

 

El tudsz képzelni olyan épeszű embert, aki ennyi pénzt úgy forgat bele ingatlanba, hogy nincs előre levajazva a területileg illetékes önkormányzattal az ingatlan besorolása és a hasznosítási lehetőség. 760 milla baromi sok pénz. Momentán ezt ugye csaka fidesszel és koalíciójával lehet levajazni.

 

Még rosszabb a helyzet a mókus szempontjából, ha nem a saját pénzével kavar, hanem máséval. Ritka az olyan ember, aki csak úgy ukkmukkfukk kirak az asztalra ennyit.

 

Az én összeseküvéselméletem szerint a Winkler csak stróman, abban az értelemben, hogy ő is benne van, de nem az egész az ő bulija. Benne van ezenkivül a város mafiiájának jónéhány tagja is és majdnem biztos vagyok benne, hogyha nagyon megvakargatnánk, akkor találnák ismerős cégneveket (a jelenlegi laóparkfejlesztők cégeivel), az önkormányzati szálban is teljesen biztos vagyok.

Előzmény: dunnakeszi (2142)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2142

Szervusz Armand!

 

Azért az önkormányzat vétlenségét ki kéne domborítani a télipálya ügyében. A télipálya körüli szarakodás és biznisz az ÁPV Rt sara teljes egészében, vagyis az államé. A földterület fölött régóta ők rendelkeztek a Nemzeti Lóverseny Kft-n keresztül. Tehát a sajtóközleményben megcélzott arcok is ők kell legyenek, csak a félreértéseket tisztázandó. Hm?

Az ott történt strómankodás úgy tudom hülyén sült el ugyan, de  aváros szempontjából ez most talán lényegtelen.

dunna

Előzmény: Asztalos_Armand (2130)
Luckuty Creative Commons License 2006.02.18 0 0 2141
Eddig én azt hittem, hogy mind a kettőt együtt hívják így, de én csak néhány éve lakom Keszin, a helyismeretemnek nem érdemes hinni. Az tény, hogy mind a kettőn szoktak lovagolni, és mind a kettőt karban is tartják. Egyébként más dolog a használat, az elnevezés, és az, hogy ténylegesen mit adtak el, így én is kíváncsian várom a nálam jobban informáltak válaszát Qti kérdésére.
Előzmény: Qti (2138)
Qti Creative Commons License 2006.02.18 0 0 2140

Tisztelt Armand!

 

Azt gondolom, hogy ez a lépésük célravezetőbb mint az ezt megelőző felszólítás.

 

Ennek ellenére véleményem szerint farkast kiáltanak.

 

Szeretném emlékeztetni,hogy a 2003 Augusztusában elfogadott Dunakeszi Településszerkezeti Terv koncepcióját milyen gyorsan megkontrázta a Földművelésügyi - és Vidékfejlesztési Minisztérium.Aztán nehogy baj legyen,a Pest Megyei Földhivatal is a minisztérium mellett foglalt állást. 

Csak egy részletét ragadnám ki a történetnek és pedig a város északi oldalán Dunakeszi és Göd közötti területet (Tetétlen)továbbra is mezőgazdasági területnek határozták meg.Egy ilyen határozatot az önkorm.-zat sem tud módosíttatni.Magánszemély meg egyszerűen esélytelen. 

Ha a két területet viszonyítjuk egymáshoz,akkor az Alagi terület értékrendekkel magasabb, valamint szorosan kapcsolódik a lósport hagyományokhoz.Evvel szemben az általam hozott példában a föld max. bukfenc vetésre alkalmas homok, és ennek ellenére nem adtak beépítési engedélyt.

 

 Azért én  megkeresném  Winkler urat, és elmondanám mint frakcióvezető híveim, és szimpatizánsaim félelmét.... 

 

Üdv. Qti

 

Előzmény: Asztalos_Armand (2130)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2139
Akkor azt kell csinálni, hogy ha bizottságon nem megy át, akkor be kell adni mégegyszer. Az lesz a mókás, mikor az a hír, hogy a szocik már nyolcadszor adják be a változtatási tilalmi javaslatukat, de a helyi rablóbanda mindig leszavazza.
Előzmény: rudikukac (2136)
Qti Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2138

 

Bocs! Az előbb elszúrtam....

Qti Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2137

Tisztelt helyismerettel rendelkezők!

 

Jól tippelem, hogy a felső pálya a Téli?

rudikukac Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2136
A Bauer Márton Dr. vezette jogi bizottság ezt az asztal alá fogja söpörni és majd később előveszik,mint a saját ötletűket.Volt már rá példa,azt hiszem.
Előzmény: Asztalos_Armand (2135)
Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2135

Kedves Facipő!

 

Hogy felveszik-e a következő ülés napirendjére, az azon múlik, hogy a jogi bizottság támogatja-e, vagy sem. Ha igen (persze ehhez napirenjére kell vennie jövő hétfőn), akkor kerülhet be jövő csütörtökön a testületi ülésre. Ha nem, akkor - mivel jogszabály kezdeményezésről van szó - elvileg nem mehet a testület elé.

A jogi bizottságban jelenleg egy szoci aktív tag van (a másik kollegánk sajnos beteg), így a döntés teljesen az ő kezükben van.

 

Előzmény: Facipő (2133)
Facipő Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2133

Akkor ez most fel lesz véve napirendre a következő ülésen ?

Az mikor lesz?

 

 

Előzmény: Asztalos_Armand (2130)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2132

Ez jó. Most erre mit fognak lépni?

Armand! Csak nem elkezdtetek politikát csinálni? Szerintem ezeket a subernyákokat ezzel jól meg lehet lepni, hiszen az ő politikai tudásuk annyi, hoyg: Itt Dunakeszin az a törvény, amit 13 ember megszavaz (Kecskeméthy Géza). A többinek meg még ennyi esze sincs. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.

 

Ezt már hallottátok?

EZ a bátor parlamenter plakátja: Munka Otthon Család

Munka? Lakópark! Családom.

Előzmény: Asztalos_Armand (2130)
suba-1 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2131

 

 

 

   Armand, ez jó, de nem lehet kiterjeszteni a teljes jelenlegi külterületekre?

Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2130

Kedves Topiclakók!

 

Szeretnék közzétenni egy sajtóközleményt egy új szoci kezdeményezésről. Azt indítványoztuk a képviselő-testületnek, hogy a nemrég eladott Téli Pálya ügyében helyi jogszabály formájában rendeljen el változtatási tilalmat. Amennyiben javaslatunkat elfogadják, akkor 3 évig (ez a törvényi max.) nem lehet majd átminősíteni ezt a területet.

Kérem, írjátok (írják) meg az ezzel kapcsolatos véleményeket. (Kedves Qti, különösen kiváncsi lennék az Önére.)

 

Üdvözlettel: A.A.

 

Sajtóközlemény

 

Nemzeti Lóverseny Kft a közelmúltban 760 millió forintos áron értékesítette a Dunakeszin található Téli Pálya nevű 50 hektár nagyságú területét.

Dunakeszi Város Képviselő-testületének szocialista frakciója növekvő aggodalommal tekint az eladással kialakult helyzetre, hisz amennyiben e területet az új tulajdonosok nem a korábbi besorolás szerinti kívánják használni, akkor jelentős mértékben csökkenhet a város – már most is nagyon csekély mértékű – zöldfelületeinek nagysága.

 

Mindezek figyelembe vételével Asztalos Armand, Stehlik Ferenc és Farkas István szocialista önkormányzati képviselők február 15-én kezdeményezték, hogy a város képviselő-testülete rendelet formájában rendeljen el 3 éves változási tilalmat a Téli Pálya területére.

 

MSZP Dunakeszi Képviselőcsoportja

 

Asztalos_Armand Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2129

Kedves Facipő!

 

Nem tudom, mivel érdemeltem ki a "bolsevik" jelzőt, de bizonyára magyarázatra lelek majd ezzel kapcsolatban is egyszer.

Ami a szabályozási tervek időtávját illeti: utána kell néznem, amint megtudok valamit, jelzem.

Üdvözlettel: A.A.

Előzmény: Facipő (2127)
suba-1 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2128

 

 

    Te Facipő! Neked mennyire igazad van! Ezek simlisek!

 

   No ne bízd el magad, és engem se nézz kétévesnek, ezt már sokan tudjuk. 

    

Facipő Creative Commons License 2006.02.17 0 0 2127

Kedves Asztalos Armand !

 

A február 13-i lakossági fórumon kifüggesztésre került a toldi utcai telekbuli (melyben  dokumentálhatóan pékünk társa bizonyos Szalai érdekelt) szabályozási terve.Pékünk unokatestvére a  főépítész azt a tájékoztatást adta, hogy a szabályozási terv már el lett küldve az összes hatósághoz, akik egy kivétellel (valamilyen területi vagy megyei főépítész iroda) jóváhagyták.

 

Ön, mint a legnagyobb frakció vezetője utánajárt annak, hogy lehetséges ez?

 

A terület átminősítése közvetlen karácsony előtt lett rendkívüli ülésen megszavazva.Csak ezután volt lehetséges egy tervezőírodával a szerződést a szab. terv elkészítésére megkötni, akinek a tervet el kellett készíteni, postázni az összes illetékes hatósághoz, akik nem 1 perc alatt döntenek ilyen ügyekben.A testületi döntés és a lakossági fórum kihirdetése (február 3) között alig több, mint egy hónap telt el.Amennyiben a fórumig érkeztek meg a jóváhagyások, az is csak 1,5 hónap. Hogy lehetséges ez kedves Armand? Utánajártak a testületben ülő bolsevikok ennek? Gézánk esetleg testületi döntés nélkül már korábban szerződést kötött a tervezőirodával?

Luckuty Creative Commons License 2006.02.16 0 0 2125
Nem értem a kérdésed. Ha arra gondolsz, hogy mi közöm a zenéhez, akkor arra a válaszom, hogy semmi, csak hallgatni szeretem.
Előzmény: Törölt nick (2124)
Luckuty Creative Commons License 2006.02.16 0 0 2123
Qti Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2120
Pszttttttttttttt! Figyelnek bennünket. Inkognito!.....
Előzmény: Törölt nick (2118)
Suttyi Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2119

Hát persze!:-)

Ha mi vagyunk a qqriq, akkor a pék a szélkakas, és ha kettő van belőle, akkor mi 8-asok vagyunk!:-))))

Kérsz még egy sört?:-)))))))))

Előzmény: Törölt nick (2118)
Qti Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2117
Plánesőt!
Előzmény: Törölt nick (2115)
Suttyi Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2116

De de, Ő is!

Persze!:-)))

Előzmény: Törölt nick (2115)
Qti Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2114

Csinyke 2!

 

Te tényleg beütötted a fejed.

Előzmény: Törölt nick (2113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!