A belinkelt ábra, egy E39-esé, nos az én példányom, egy E46 '99-es kiadású, 316i 105 LE 1,8ccm-es, szerintem nem kompatibilis az enyémmel, a másik, meg hogy ezen, amit kiszereltem feltöltő csőrendszer a nyomáskapcsolóval, épp ugyanolyan pozícióban helyezkedik el, mint, amit nemrég vettem és beszereltem, ezért írtam pozicionált állapotot viszonyításul, itt ezt nem lehet forgatni sehova, mert eleve beszerelt, én egy egész csőszakaszt vettem, ez megy a radiátortól a szárító-szűrőn keresztül a hűtőig!!
Nagyon köszi a segítséget, ez is valami, bár ahogy nézem a fotóhoz képest, nálam a szürke-fekete, pont el van cserélve a sárga-feketével, egyelőre elindult a kompresszor, de attól tartok a nyomásérzékelőnek, pont az lenne a szerepe, hogy ha elszökik a nyomás, a kompresszort leállítsa, erre most nekem üresen is elindult..., így joggal következtethetek arra, hogy esetleg a töltést követően, mivel fordított lett a dolog, bacik, majd elindulni, próbáltam nyomást előidézni a rendszerben, elektromos pumpával, de oda sem ba..ott, nem tudom, eleve mekkora nyomás kell oda!? Sajnos egy leharcolt példányt tudtam csak szerezni, illetve egy AUDI A3 1,6 CARAT-tal, szőr a szőrén cseréltem, millió hibával, egyedül talán annyi, hogy a motor jó állapotban van, de csak kopást illetően, mert a víz valahol szökik, mint írtam!! Most mit mondjak, az üzlet jeligéje a "szart-szarért" lehetne!! :)
a feszultseg ertekek egyenessen aranyosak a kiovaso % kijelzesevel.
az 1% -nyi elteres belefer a limitbe. Ma reggel olvastam ezt, mielőtt megérkezett a piros-kék szállítója, aki hozta az új szenzort. Na mondom fasza megy a pócra a többi kacat mellé. De azért kipróbálom, és tádámmm, megszűnt a probléma. Valszeg a két pálya közötti +- -% ba nem fér bele. köszi!
....aztán nem sokkal később őrült keresgélés kezdődött a rosszvas közt és meg is lett a távtartó gyűrű a két csapágy közt, ami benne maradt az előző féktárcsában.
Dehát a képen be van dugva, akkor ezt kipróbáltad így....azt ne hidd, ezek a dolgok csak akkor "élnek", ha gyujtáson van, vagy benne van a kulcsa...(mert nem!)
ja és nincs "felül" meg "alul", mert a csatlakozó az egész patronnal együtt forog, állhat bárhogy....azt kell nézni, a csatlakozó formájához képest a 3 db hogyan van..most jobban megnézve a szinek nem annyira stimmelnek..
Első féktárcsát szeretnénk cserélni egy kisteherautón, amin a tárcsa úgy jön ki, ha lecsavarjuk az első tengelycsonkról.
A csere az menne, csak annyit kérdésem lenne, hogy mikor visszatesszük az első féltengelyre, akkor mennyire húzzuk meg a féltengely nagy koronás csavarját, hogy jó legyen? Nem nyomatékot kérdezek, hanem hogy mit kéne nézni rajta?
Ha erősen van meghúzva akkor szorul, ha gyengén akkor lötyög, vagy egy kis lógás beleférne?
(Persze azért majd megpróbáljuk szerelő segítségével beállítani, de azért jó lenne tudni pontosan.)
Az első tárcsába benne vannak a tengelycsonk csapágyai is.
Könnyítésül, alul zöld, középen sárga felül lila, csak a fotón nem lehet jól kivenni a színeket!! Nem mertem kipróbálni egy variációt sem, mert ha elba...om húzós a javítás!!
Na most legyetek pengék, ezt aki meg tudja nekem írni, hogy a 3 különböző színű vezeték, melyik érintkezőcsúcsra megy, az tud valamit a BMW-kről, nekem sehol nem sikerült erről infót, neten semmi, pont erről a kiba..tt modellről, alant megtalálható, had ne írjam már minduntalan ki!!
Tehát ez a szóban forgó csatlakozó a klíma nyomásérzékelőjén van, de úgy vettem az autót, hogy ennek a csatlakozója egész egyszerűen, nem volt rajta, hogy miért lógott csupaszon a három vezeték a faxom sem tudja, valami barbár állat letéphette, előző tulaj tagad!! :( Egy fotó könnyítésül itt:
Köszi. Nézem. De akkor jól gondolom, hogy a két jelnek egyformának, vagy pont az ellenkezőjének kellene lenni? Jelen esetben százalékban? Próbáltam lassan nyomni a pedált és közben néztem a két pályát az egyik 20 % volt a másik 39% . a hiba kódnál azt írja az 1 es és 2-es pedálkar között összefüggéstelenség, szakadt.
Üdv Urak! Szeretnék segítséget kérni (kapni). RENÓ SYMBOL (a thalia román megfelelője) 1.5 dci 2008-as
Hiba kód: DF 071, DF 073,
Tökig gáz, alapjárat,
Jól gondolom, hogy a gázpedál állás érzékelő a hibás? Szétszedtem egyszerű mint egy faék ennek ellenére nem láttam hibát. Mérni meg minek ha nincs referenciám. BOCS, HOGY NEM JÓL ÁLL A KÉP DE NEM TUDOM MEGFORDÍTANI.
Volt szívódém termosztát nélkül, akkor evett 5 litert. termosztáttal 4-et. Ezekben még semmi elektronika nincs, kézi dúsítással megy(előtöltés állítás).