Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2185

Gondolom 2178-ra gondoltál.

OK

Ha valóban egyetértesz vele, akkor magaddal nem értesz egyet, mivel én azt állítom, hogy nem jó a kérdésed. (Ez már csak kötözködős pontoskodás, de igaz)

Előzmény: suba-1 (2183)
suba-1 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2183

 

 

Kedves haindling!

A 2176-os hozászólásod első 4.5 sorával teljesen egyetértek. Így igaz és e szerint lenne korrekt gondolkodni. Ami többit érinti, azzal kapcsolatban pedig fenntartom az egyik kutya másik eb címü véleményemet, bár ez is fél pont igazat ad Neked. 

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2182
Bár a bíróságot egyszer nem említettem, de azért igazad van, emberként állhatna a bíróság előtt, de nem fog, amig nem működik jogszerűen az ügysézség, ahol egy pártkatona követ el, jogilag szankcionálhatatlan hivatali visszaéléseket és bűnpártolást, azaz intellektuális bűncselekményeket.. Olvasd el a stop-on, hogy milyen okok alapján utasította az ügyészség a nyomozás befejezésére a rendőrséget a stadionbeléptető rendszerek ügyében. Amig ilyen viszonyok vannak, addig sajnos Duankeszin az egyéni büntetőjogi felelősség súlya nem fogja ezeket visszatartani semmitől, ugyanis megusszák, eddig is meguszták. Ez pedig pártügy (mind a két párté (a visszaélő és a pipogya balf@sz párté) és egyben a magyar államiság szégyene.
Előzmény: dunnakeszi (2181)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2181
na éppen ezért szvsz a leghelyesebb, ha ezentúl nem pártokról pofázunk itt, hnem pusztán emberekről név szerint. Senkit nem bújtassunk pártok mögé.
Az általad sokat emlegetett bíróság előtt sem mint párttag lesznek jelen, hanem mint rosszhiszemű haszonszerzést elkövető xy, gipszjakab, etc.
na?
Előzmény: Törölt nick (2179)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2180
Saját kényszerképzeteid rabja vagy. A szocikat nem szoktam minősíteni, sem a Mdf-et, sem a szadistákat. Egyszerűen a fidesz nevű gazdasági vállalkozástól (az intellektuális bűnözéstől) van hányingerem, de nem a többi práthoz képest, hanem önállóan. Folyamatosan azt sajnálom, hogy ez a szélsőséges (szerintem) párt miért nincs úgy a helyén (8-12% szavazat jobbszélen), mint más fejlett kultúrájú osrszágokban. Ezzel nem dicsérem a másik oldalt kedves Dunyha. A negyvenes években Horthy és Szálasi nem az akkori különböző pártok ellenében volt kártékony stb., hanem önmagában
Előzmény: dunnakeszi (2175)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2179

Az szomorú, ha valaki egy korrupt és több köztörvényes bűncselekményt (szerinzem) elkövető emberek által uralt , egyébként szélsőjobbos önkormányzat gyalulását balos dolognak tartja. Dunakeszin nem lenne rossz egy jobbos (nem szélsőjobbos, mint most) önkormányzat, csak ne lopjon. De fordítva is igaz, én a balost is szidnám, ha lopna. A gyalulás oka a lopás, és a korrupció, az csak másodlagos, hogy a mai helyben uralkodó párt neve országos szinten is egyet jelent az állami szintű, intézményesült korrupcióval (1998-2002)

 

A fórum "helyreigazítására" az a módszer, hogy a szavazás eszközével el kell ezeket a figurákat hajtani.

Előzmény: dunnakeszi (2176)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2178

Te Suba, én felvállalom!

 

20 éve, és korábban méginkább a mai baloldaloi parlamenterek mai szemmel nagyon szarul álltak az általad felsorolt fogalmakhoz, úgy álltak hozzá, mint egy kommunista párt tagja bármely szocialista országban (bár megjegyzem Magyarország volt állítólag a legvidámabb barakk). Közben eltelt 20 év. Ennek megfelelően az  sem jó kérdés, hogy mit csinált 60 éve a mai jobboldal poltikai elődje, pedig az ezerszer szörnyűbb volt, mint az amit kérdzel. Épp ezért szokták pl. az akkori cselekedeteket (az akkori magyar kormány és közigazgatás tetteit is) emberiségellenes bűncselekménynek nevezni.

 

Tudom, hogy Dunyha szerint én nagyon lefogult vagyok és lécci tudd be ennek, hogy megint áthallásosnak érzem a x+1 leggazdagabb magyar listájára való utalásodat, de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kérdésednek az alábbiak szerint is van értelme:

 

Valaki vállalja már fel azt is, hogy a mai un. polgári parlamenterek, a minket manipulálni próbáló domináns sajtókutyák, aztán a korábbi élkommunisták (jelenlegi melldöngető nemzetiek), akik most a száz leggazdagabb magyar között leledzenek ugyan miket mondtak húsz évvel ezelőtt, mikor egy április 4,-én, vagy egy november 7.-én kirajzottak az országban ünnepi beszédeket mondani.

Hogyan viszonyultak akkor a piacgazdasághoz, a magántulajdon szentségéhez, a NATO-hoz, a nagyhatalmakhoz, a nemzetközi nagytőkéhez,  az EU-hoz, stb. és hogyan viszonyulnak mindehez ma.

 

Sőt igazán frankó e két kérdés egyidejű feltétele

Előzmény: suba-1 (2174)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2177
Vasútállomás, Dunakeszi középső.

mit tudtok róla? eladta a máv végül vagy mi a helyzet?
valami fitness izét is terveztek bele, mit tudtok?
a pénztár is kinyitott újfent.
du
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2176
Haindling,

Suba1 megírta a frankót. Az egyik kutya, a másik eb.
Kaptam a minap egy levelet magánba egy lánytól, aki azt írta, hogy túlságosan balosnak tartja ezt a fórumot, és azért nem írogat ide. Szerinte is sokan olvassák ezt a topikot, bár nem szólnak hozzá.
dunna
Előzmény: Törölt nick (2172)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2175
heló Fa-Ha!

2 magyarázata lehet a köztünk lévő vitának:

1. vagy (Haindling) nem képes eléggé differálni és a világot biz. értben csupán kétpólusúnak látja - mintha népmesében járnánk vagy a starwarsban és a 'jó és a rossz' püfölné 1mást - (ez ellen a szemlélet ellen szocializálódj mangafilmeken)

2. vagy én nem tudom eléggé világosan kifejezni, hogy nem érdekel sem a fityesz, sem a maszop, sem a szadesz

Facipőnek:

amikor én azt írom, hogy Orbántól föggetlenül, akkor te miért őt szeded elő?

Ez annak a tipikus esete, hogy nem én, de a rajtam kívül álló próbál rámkényszeríteni valamit, mert akkor úgy jobban átláthatóbbnak gondolja a világot (ez most Ha-komára vonatkozik főleg), és ettől lesz bitosnágérzete. De honnan jön ez a kényszer? A látszólag meghatározhatatlan rossz és kellemetlen érzést kelt az emberben, ezért kezd el fiókokba pakolni.
de hogy kerül a fiókba egy
dunyha




muhaha!


Előzmény: Facipő (2171)
suba-1 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2174

 

Kedves Facipő és

kedves Mindenki!

Valaki vállalja már fel azt is, hogy a mai baloldali parlamenterek, a minket manipulálni próbáló domináns sajtókutyák, aztán a korábbi élkommunisták, akik most a száz leggazdagabb magyar között leledzenek ugyan miket mondtak húsz évvel ezelőtt, mikor egy április 4,-én, vagy egy november 7.-én kirajzottak az országban ünnepi beszédeket mondani.

Hogyan viszonyultak akkor a piacgazdasághoz, a magántulajdon szentségéhez, a NATO-hoz, a nagyhatalmakhoz, a nemzetközi nagytőkéhez,  az EU-hoz, stb. és hogyan viszonyulnak mindehez ma. 

Valószinüleg ma már nem vállalnák egy szavukat sem. Szégyenet azért csak nem éreznének, mert nem tudják, hogy az mi.

 Egyébként pedig azt hiszem, hogy sajnos ez politikusi "erény". Igy aztán az egyik kutya a másik eb.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 2173

Ha igaz, amit Dunyha mond, akkor rémisztő dolgoknak nézünk elébe:

 

Milyen edző? Én nem akarok sportolni.

Előzmény: Facipő (2171)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 2172

Igaza van Páriának!

 

Kár Dunyhát győzködni, szereti mosdatni és kész. Legalább nem olyan Áderjánosos módon csinálja, hanem olyan Pokornisan és ez is valami. De tényleg inkább vissza kell térni a Duna(keszi) medrébe

 

Armand!

 

Mi van a beadvánotokkal?

Facipő Creative Commons License 2006.02.22 0 0 2171

Kedves Dunyhakeszi !

 

"azért szép mondás és van benne igazság - Orbántól függetlenül -, hogy az ember ifjúkorában liberális, aztán idősödve konzervatívvá válik. Ez a természet t-rendje :)
És van benne valami"

 

Ez azt jelenti, hogy akit ifjúkorában a barátai tegeznek, az idősödve elvárja, hogy ugyanazon barátai kormányüléseken magázzák? Meg idősödve azt hiszi, hogy az ő szülőföldjén állt meg István király az égre nézni? Meg idősödve kormánykitüntetést ad a cipészének, meg idősödve a nép költségére korlátlan üzemanyaghasználatot, VW passatot meg diplomataútlevelet biztosít az edzőjének,meg idősödve elhiszi, hogy a Kossuth téren és a környező utcákban elfér 2 millió ember, hogy őt istenítse?

 

Ez a természet rendje?

Előzmény: dunnakeszi (2168)
pária Creative Commons License 2006.02.21 0 0 2170
Térjetek vissza a Duna(keszi) mederbe a nagypolitizálás után, arra van másik topic is.
Előzmény: Törölt nick (2169)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.21 0 0 2169

Tudom, hogy te azt állítod magadról, hogy nem vagy delejezett hívő, de van nekem egy vérfideszes barátom, egyébként a legjobb, akiugyanezt a baromságot (ez az én személyes véleményem) hajtogatja, amikor pl. eszmékről, programokról, politikai felfogásról, ideológuiákról beszélgetünk sör mellett.

 

NEm kell mosdatni a führert, ő egy sima köpönyegforgató cezaromániás figura, akinek a poltikiai hatóképessége sokkal jobb, mint a magyar átlagos politikusé. A 1994-es zakó után politikai oldalt keresett, ahol üresedés volt, ez a jobboldal volt, elfoglalta azt.

 

Jelenleg a ma i szélsőjobboldalnak, mivel klaszzikus jobboldal nem létezik ma Magyarországon egyetlen ideológiai eleme van, a kommunistaellenesség, nem nagyon van társadalompolitika, nem nagyon van gazdaságpolitika, csak szavazatmaximalizáló igéretrek vannak, különösebb koncepció nélkül. Ez a nihil szégyen, a kommunistaellenesség meg 2006-ban kicsit ótvaros.

 

Az Orbán egyébként 1998-ban még azt mutattta, hogy van társadalomképe, legalábbis ilyesmit sugallt a programja, amit olvastam, ezekből a dolgokból természetesen semmisem lett a kormányzása alatt. Mindennek átvette a szerepét a zsákmány és hatalom imádat, ezt szolgáljál mostani, közgazdaságilag abszurd ötletei is.

 

Egyébként szerintem a köpönyegforgatás nem a természet rendje.

Már többször irtam, hoyg helytelen dolog a konzervatíizmust ütköztetni a liberalizmussal.

 

Ne mosdasd a führert, plíz.

Előzmény: dunnakeszi (2168)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.21 0 0 2168
Facipő,

azért szép mondás és van benne igazság - Orbántól függetlenül -, hogy az ember ifjúkorában liberális, aztán idősödve konzervatívvá válik. Ez a természet t-rendje :)
És van benne valami.
a két nagy pártunkkal kapcsolatban ez persze nem érvényes. Mind a kettő ugyanazt a szar mosóport árulja, az összes különbség a marketingtechnikában rejlik. Szomorú, de ez van. Egyik sem képes ellenében (illetve: mehetne, de ahhoz több vér kéne a pucába) menni a nyugatiak elvárásainak.
Már a hülye magyar testőrök is csak a seggét tudták nyalni máriateréziának, ugye.. Meg a..
"Életünket és vérünket!" - ez itt a baj. Azóta is.
dunyha
Facipő Creative Commons License 2006.02.21 0 0 2167

Mindenkinek javaslom olvassa el ezeket az orbán idézeteket:

 

http://www.nol.hu/cikk/394913/

suba-1 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2166

 

   Bárki bármit gondol, az biztos, hogy a térképen látható egész, a Téli

   pálya. Tehát mindkét futópálya a Téli pálya.

  

   Az eladásról pedig annyit, hogy azt a Lóverseny Kft. adta el, természetesen az

   ÁPV. Rt. kívánságának, ha tetszik, az utasításának megfelelően.

   A lezsírozásban pedig biztos, hogy mindegyik vevő jeleskedett.    

   A helyi potentátoknak meg midegy, hogy ki a kenő, nekik csupán a

   fogadókészség szükségeltetik, azt pedig tudjuk, hogy azzal többszörösen

   áldottak.

   Mi meg velük. 

   Annak örülök, hogy ezen ügyben itt mindenki egyetért, mégha csipkeditek is

   egymást.

  

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2165

"de te ne gyere a törvényalkotókkal, amikor ezeket a törvényeket bármelyik bazi nagy nemzetközi 'liberális' cégóriás nyomására gyakorlatilag simán meg lehet változtatni."

 

Csak akkor lehet a törvényeket megváltoztatni, ha a képviselők megszavazzák, a többség fog dönteni.

 

Itt Dunakeszin is a többség fog dönteni a Téli pályáról, a "bazi nagy liberális cégóriást" dunakeszi szintjén több tízmillió forint készpénz fogja jelenteni, ennek vagy ellenállnak, vagy nem. Az eddigi tapasztalataim alapján nem vagyok optimista.

 

A felsorolt "vagyontárgyakat" szerintem meg nem lehet eladni, merthogy tiltja a törvény. HA pedig egy "fontos vagyontárgy" nem kap törvényi védelmet, az a törvényalkotók felelőssége. ebben egyébként Magyarország igen szar helyen áll, függetlenül a kormány szinétől a törvénykezés szinvonala a béka segge alatt van. Ld. BTK. Egy halom embert látok magam körül szabadon sétálni, akiknek egy normális országban az elkövetett bűncselekmények alapján már régen ülniük kellene.

Előzmény: dunnakeszi (2164)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2164
Ha!

én arra gondolok, hogy liberálisabb szemlélet az, ha nem az eszmei értékeket nézzük, csupán a hasznot, ahogyan te a télipálya árához közelítettél. Ehhez képest mondtam, hogy konzervatívabb, kvázi hagyományőrzőbb az az ember, aki hajlamos belelátni összegben ki nem fejezhető, pusztán 'eszmei' értékeket is.

"A liberális és a konzervatív felfogás szerintem nem összehasonlítható" - írod. Ezzel vitatkoznék, bár nem vagyok sem politológus sem társadalomtudós sajnos.
Ezek 'elkülönbözésükben' összehasonlítható fogalmak, és nem csupán a köznyelv lát közöttük ellentéteket.
Való igaz, hogy beszélünk klasszikus liberalizmusról , idetartozik Jürgen Habermas is, aki viszont innen nézvést már inkább konzervatív gondolkodónak számít, nem pedig liberálisnak (holott eredetileg liberális).
Nem állítittam, hogy a liberailzmus eszmék nélküli lenne, mert az valóban hülyeség. Hiszen maga a szó is egy eszmét fejez ki. Az egyéni szabadság és nagyobb, önálllóbb mozgástér eszméjéről van szó, ami alapvetően szép törekvés, csakhogy a gazdaságtörténelem ennek a fene nagy önállóságnak csak a visszáját hozza az egyszeri halandókra, ránk. Cégek és konszernek beszélnek liberalizmusról (miközben saját struktúrájuk a legkeményebb 'fasiszta' elnyomó eszközökkel van tele - amennyiben felülről lefelé csupán végrehajtás történik, nem igazán érdekli őket a gépírónő javaslata). Ez persze messzire vezet.

de a költői kérdésedre, hogy el lehet-e adni a liberális szemlélet alapján a Hősök terét pl, azt mondom, hogy igen, EL LEHET ADNI. De nem a klasszikus liberális szemlélet alapján, hanem az alapján, ahová ez az eszme képes volt eljutni. Kicsit sarkítva éppen ennek a fene nagy északi liberalizmusnak a képződménye volt az is, amikor májkeldzsekszon Magyarországon járva meg akarta venni a Parlamentet, emlékszel?
Azt gondolom, nehéz kérdésbe fogtunk, én elismerem a saját anomáliáimat ezzel kapcsolatban, de te ne gyere a törvényalkotókkal, amikor ezeket a törvényeket bármelyik bazi nagy nemzetközi 'liberális' cégóriás nyomására gyakorlatilag simán meg lehet változtatni. A Balaton közepée szigetet terveznek. Simán és gátlástalanul formálták át a kedves, vidéki községi hangulatát pl a b-kenesei kikötőnek, stb.

De tudod mit? Én azt mondom, pl a belvárosban a rakpart a Margithíd budai oldalon inkább veszítse el világörökségi vagy milyen védettségét, és építsenek kétszintes utat, mert fontosabb a város átjárhatósága, mint a 'szépsége' meghalt közlekedés mellett.
dunna
Előzmény: Törölt nick (2161)
Facipő Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2163
Én nem azt írtam, hogy a 760 az átminősítés nélkül is nagyon jó pénz. fogalmam sincs mennyit ér egy ilyen pálya. Egyébként kár ennyi önkielégítést végezni ebben az ügyben, mivel egyikünknek sincs fingja arról, mi miért van. Persze várom a testület döntését.
Előzmény: dunnakeszi (2155)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2162

Ne álmodozz.

A terület értéke a felhasználás lehetőségeitől függ, amikről te beszélsz, azok olyan tényezők, melyek alapján az eladás-nem eladás kérdéséről és az árról lehetett volna elmélkedni. De nem elmélkedtek, hanem eladták és megvette a Winkler. Az európai lósport egyik fellegvára egyik pályájának a sorsa tehát - gondolataid alapján - jelenleg Dunakeszi Város Önkormányzatának kezében van, azaz a fideszesek, a lokálpatrióták és a neonáci alpolgármester kezében. A szocik már véleményt nyilvánítottak a beadványukkal.

 

Lássuk akkor, hogyan látja ezt a magasztos kérédst a helyi jobboldal? Mert ha ők is úgy, mint te, akkor lesz egy konszenzusos döntés a képviselőtestületben és ráadásul jó irányban. Megmarad a téli tréningpálya.

 

Végül is szerintem jó eredményt hozott ez a vélemény ütköztetés.

 

 

Összefoglalom a magam "elfogult" módján:

FIDESZ, MSZP, SZDSZ, LOKÁLPATRIÓTA FRAKCIÓ, MAGYAR NEMZETI FRONT

 

SZAVAZZATOK A VÁLTOZTATÁSI TILALOMRA! NE LEGYEN A TÉLI PÁLYA HELYÉN LAKÓPARK, MARADJON KÜLTERÜLET ÉS MARADJON MEG A JELENLEGI FUNKCIÓJA ÉS BESOROLÁSA.

Előzmény: dunnakeszi (2160)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2161

Igen csönben vagy.

 

A liberális és a konzervatív felfogás szerintem nem összehasonlítható, így nem is ütköztethető. Többször írtam már, hogy a fejlett nyugateurópai és északamerikai országokban liberális demokráciák működnek, jobbliberális és balliberális demokráciák.

 

A liberalizmust egyenlővé tenni eszmei dolgok tagadásával egyrészt igen nagy butaság, másrészt megint csak áthallásos, mivel jelenleg jobboldali szitokszóként használja egy olyan párt, amelyik a 90-es évek elején, a nagy köpönyegfordítás előtt az SZDSZ-től balra álló jópofa liberális párt volt, akkor még a führer sem volt führer.

 

Szerinted például a liberális szemlélet alapján el lehetne adni a Hősök terét, a Várat, a Parlamentet, vagy a Városligetet? Csak azért kérdezem, mert a törvényalkotók ezeket a "vagyontárgyakat" törvényileg tették eladhatatlanná.

Előzmény: dunnakeszi (2158)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2160
Nemcsak a magyar lósport, hanem egész Európa lósportjának volt az egyik fellegvára. Diplomaták tartották itt a lovaikat, voltak nemzetközi versenyek, stb. Pl. a Tandori Dezső tudna erről mesélni.
MOst már legalább te is tudod, hogy valószínűleg többet ért a terület, mint amennyiért eladták. Ez is valami :)
dunn
Előzmény: Törölt nick (2159)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2159
Az eszmei értéket szerintem az Államnak úgy kell védenie, hogy besorolja a atartósan állami tulajdonok közé az adott vagyontárgyat. Ha tehát ez a pálya a magyar lósport egyik fellegvára és iszonyatos jelentősége van, akkor eladhatatlanná kell törvényileg tenni. Akkor vizsgáljuk a törvényalkotók felelősségét, de ne csapkodjunk az asztalra.
Előzmény: dunnakeszi (2158)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2158
Haindlingszia,

szerintem azért gyalázatos az ár, mert az eszmei értékét és a történelmi jelentőségét nem adtad hozzá a területhez, ez elfogadható álláspont?
A terület éppenhogy adottságai miatt volt jó a lósporthoz, mert télen is lehetett tréningezni rajta, ezenkívül a leghíresebb pályák egyike volt a Lovaregylet komplexuma, amit államilag (is) védeni kellene, nem eladni.
Persze lehet azt mondani, hogy mindez nem érdekes, mert élni kell, és az eszmei érték innen nézve nevetséges szólam - ezt úgysem lehet eldönteni. Ez lehet épp mondjuk konzervatív és liberális álláspontok különbözősége is.
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2157

A kérdéseimet továbbra is fenntartom.

 

A gyalázatos ár az mekkora?

Az 1500 ft szerintem csak akkor olcsó, ha a területene mást is lehet csinálni, mint szántani-vetni, vagy lovakat sétáltatni. A szántóföldek (amiken csak mg tevékenységet lehet csinálni) ugyanis ennyibe kerülnek kis szórással. Ha lehet másképp is hasznosítani, akkor valóban nagyon olcsó, de akkor meg kell az önkormányzati mutyi is hozzá.

Előzmény: dunnakeszi (2155)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2156
Logikus, amit írsz, de mivel Dunyha megállapította, hogy nem vagyok elfogulatlan és ezért vegyek vissza az arcomból, ezért én továbbra is azt állítom, hogy a mostani figurákkal le van vajazva. Ha akrjátok, tekintsétek egy elfogult hipotézisnek. Van még egy, a hipotézisemet alátámasztó hírem, de az még nem biztos, hogy igaz. Ha itt elpöttyinteném, akkor a Dunyha, aki elfogulatlan, csúnyán leteremtene
Előzmény: Facipő (2154)
dunnakeszi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2155
Na Haindling,

arról beszélek, amit Facipő ír. Lehet, hogy ő világosabban fogalmazott - de mindenképpen máshogyan.
Szóval 760 milla még átminősítés nélkül is nagyon jó pénz (valódi ár alatti összeg) azért a területért. És ezt az árat valóban nem az önkormányzaton találták ki. A sikeres vevő 'csupán' cinikusan röhögött egyet a béna vásárlási kísérleten, aki ráadásul elvégezte helyette a piszkosmunkát (pl a gyalázatos vételár kiizzadását) , aztán bekebelezte ezt a területet (is).
na?
Dunna
Előzmény: Facipő (2154)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!