Szerintem a 25ös géposztályba, bármelyik új gumi megfelel. Saját tapasztalatom az Anakee2 vel van. Szárazon tökéletes kanyarodásnál nálam is a lábtartó jelzi a döntés mélységét, nem a gumi. Vizes uton is nagyot teljesit. Vizenfutást egyszersem tapasztaltam, erős 140 tempónál párszor belementem mély telitett nyomvályuba....de semmi. Kopása, 15e van most a hátsómba lassan cserés.
És hogy előre ilyet, hátra olyat...... az nagyon rossz ötlet.
Újra próbálkozok kisvarás gumikérdésben, hátha :-).
A gumiteszt.com 0 és 5 csillagos szórása helyett inkább a ti véleményetekre adnék. Kopástól annyira nem félek ezen a gépen, tapadjon szárazon-vízen :-).
Ezek az ötletek előre/hátra:
Pirelli Scorpion MT90 S/T 45k vagy Scorpion Trail 47k
Még szép hogy szíp motor, kopp mint az enyém. Csak gondolom ebből nem dől a fagyálló a jobboldali idom alól. xD
Természetesen, ha leveszem az idomot és járatom a gépet nem látok szivárgást. De ha megyek vele, amig el nem éri az üzemi hőfokot szivárog a fagyálló valahonnan, és ezt gondolom a menetszél rálöki a hasidomra.
Üzemmelegen a hőtágulás végett nincs szivárgás. De ez is csak ötlet.
Pár nap és itt a motoros szezon! Sisakcserén gondolkodsz? Sokallod a Schuberth C3 árát? Most itt a lehetőség, két darab, egy szezonos fényes fekete C3-as sisak megvételére. Mindkettő újszerű, tiszta, igényes sisak, 54-55 és 58-59 méretben, Starcom headszettel vagy nélküle.
Most olvasom a Motorrevüben, hogy Jánoshida és Jászboldogháza közötti 8 km-es szakasz olyan kopóréteggel borították, ami gumit is tartalmaz (un. Gumibetonnal). Az útszakaszt tavaly októberben adták át. A cikk dicséri a hagyományos bevonattal szemben. Járt arra valaki motorral, vagy akár autóval? Tapasztalatok?