Keresés

Részletes keresés

camillla Creative Commons License 2002.03.06 0 0 622
Ctrl+Alt+Del+Pierrot!
Nem nézel vissza néha az "Éjszakai rohanás" topicba? Tegnap kicsit rossz volt a kedvem...és rákattantam....folyt a könnyem a röhögéstől, és valljuk be mindjárt jobb kedvre derültem. Csak halkan jegyzem ezt meg. :)) Cam
camillla Creative Commons License 2002.03.06 0 0 621
Igaz, minden olyan csicsás Amerikába! A Dallaszban is azok a rózsás, nagy virágos tapéták....nem roncsa a szemüket? Vagyis nem rontotta? :))
Azt tuggya valaki, hogy ha jön a cápa /szörny, dinó, óriáspók...akármi/, miért esik be a vízbe a főhős? Persze nagyon lassan, szörnyű aláfestőzenével kimászik, kimenekül...de addig is az ember kötélidegein táncolnak. :)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.03.06 0 0 620
A fő baj, hogy nem vicces film akart lenni, hanem egy normál muvi. A poénkirály bármelyik mostani opusza magasan veri azt a hétfői vackot. Pedig a manapság készítettekbe sem visznek bele túl sok energiát. (Elég ha annyit mondok, hogy rosszabb volt, mint a GagyiMami)
Előzmény: cyber.greg (619)
cyber.greg Creative Commons License 2002.03.05 0 0 619
Pedig fölvettem. De ne nézzem meg, azt mondod?

Legutóbbi X-aktákat láttátok?
Amikor elmentek ahhoz a posztmodern Frankensteinhez, mindig villámlott és dörgött az ég!
- Miért csinálta ezt?
- Mert megtehetem! (DÖRR!)

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (618)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.03.05 0 0 618
Nem gusztustalan az, csak baromi csicsás és túldíszített, mert ott az a divat. Mint ahogy a fánkjuk is ehetetlen, a gyűrűjük is hordhatatlan.

(Láttam tegnap RTL-en egy korai Martin Lawrence-es filmet. Mennyire rossz volt, te jó ég!!!

Előzmény: camillla (617)
camillla Creative Commons License 2002.03.05 0 0 617
Kedves Andreas, nem vagyok egy sértődős típus. Bocsánatkérés elfogadva, de én is bocsot. kérek, mert félreértettelek. :))) Bocsánatkérések lezárva. Ahogy a filmekben szokták mondani...főleg az Elli Megbillben....spongyát rá!!! :)))
miért van az, hogy amikor a főhős megkéri a főhősnő kezét.....kinyílik a kis dobozka, és olyan gusztustalan gyűrűk szoktak benne lapulni, persze a nők ilyenkor elkerekedett szemmel csodálkoznak, teljesen meghatódva. :))) Cam
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.03.05 0 0 616
Hmm, szép hagyomány... :)

Akciófilmekben is van egyfajta pertu: ha a két férfifőhős (egyik fekete) valami vackon még az elején összekap, és kiismerik egymás balegyenesét, és elkezdik tisztelni egymás nagy csuda férfiasságát, mert a szemük majd kiesett a másik ütésétől.

Előzmény: csabiman (615)
csabiman Creative Commons License 2002.03.05 0 0 615
Viszont Ámerikában pertu helyett dugni szoktak!
Előzmény: Charlie Gordon (614)
Charlie Gordon Creative Commons License 2002.03.05 0 0 614
Minden kommandós egységben van egy dzsiájdzsó, akit BRIGGS-nek hívnak. (Általában ő hal meg először)

A főhős és a főhősnő, miután elcsattant a csók a reménytelen helyzetben, és túlélték a lehetetlent, ismét magázódnak.

Tibó Creative Commons License 2002.03.04 0 0 613
Bar hasonlo mar volt, de az inpsszible mission megfejelte ezt szamomra:

Amennyiben egy akcio sikere szinte 100%-ban mulik azon, hogy egy adott nyilatkozatot az erintett fel megnezzen egy csatorna (1 a 100-bol) napkozbeni bulvarmusoraban (lasd Reteklub sztarakarmilye), nem kell izgulni, latni fogja, es erre alapozhatjuk egesz akcionkat!

Andreas Creative Commons License 2002.03.04 0 0 612
Félreértettél Camillla ez leszúrás volt, úgy értettem hogy az említett orgánum prominens képviselőjének illene tudnia erről. Bocsánat ha megsértettelek volna.

Hogy valami ontopic dolgot is írjak: Nemrég ment az HBO-n A kód neve: Merkúr c. film. Utcai jelenet...valakit lelőnek a tömegben, Bruce Willis mellett. Hősünk átható tekintete megakad egy bank (?) sarkán elhelyezett két biztonsági kamerán, amelyek ráláttak a gyilkosság helyszínére. Csak az a probléma hogy ezeket a kamerákat szerintem úgy helyezik el az épületek sarkán a fallal párhuzamosan, hogy az épület adott oldalára lássanak rá, nem pedig úgy ahogy a filmben, ellenkező irányba nézve.
Lehet hogy ez már nagyon erőltetett volt tőlem? :)

Előzmény: camillla (611)
camillla Creative Commons License 2002.03.04 0 0 611
Jól van kedves Andreas...megnéztem azt a hozzászólást, bár nem volt teljes a felsorolás, de én előre elnézést kértem, mert nem olvastam végig az elejétől, csak az utolsó két oldalt.
A Múmiában, az első részében is leesik a pasi szemüvege, és a mögötte rohanó ember még rá is lép útyhogy így csak homályban látja a közeledő veszélyt, jelen esetben a múmiát. :))
LOU Creative Commons License 2002.02.27 0 0 610
A filmekben ha a főhősnek valami nagyon fontosat, vagy horrorfilm esetén a főszörnyet kellene megpillantania, mindig leesik a szemüvege. Ezzel is csak a nézőt idegesítik, mivel mi már látjuk az ominózus dolgot, ő viszont nem. Mire pedig végre megtalálja és felveszi a szemüveget, addigra kinyírja a szörny, vagy lemarad a dologról.
Rigor Creative Commons License 2002.02.27 0 0 609
3. Egy szálloda napernyőjére zuhansz ami 30. emeletről történő lezuhanást biztonságosan hárítja.
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (608)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.02.27 0 0 608
Ha leugrasz egy felhőkarcoló tetejéről két eset lehetséges:
1. pontosan és szabályosan egy nagy családi autó tetejére esel hanyatt, behorpad és riaszt.
2. az épület bejárata fölött levő mozaiküveges verandára zuhansz, mindenfele üvegcserepek repkednek, a távolban egy autóduda szólal meg, jelezvén, hogy az élet megy tovább az utcán.
Andreas Creative Commons License 2002.02.26 0 0 607
A férfimagazin cikkírója olvasta a 346. hozzászólást ebben a topic-ban? :)
Előzmény: camillla (606)
camillla Creative Commons License 2002.02.26 0 0 606
Egyszer egy férfimagazinban, már nem tudom melyik volt...FHM, CKM, mindegy....szóval abban volt felsorolva asszem 99 vagy 100 olyan dolog, ami a filmekben benne van. Ha már említette valaki akkor bocsi. :))
Pl.: -a telefonszámok mindig 555-el kezdődnek,
-mindig van egy barna zacskó, tele kajával, amiből kilóg egy franciabagett,
-a rendőrfőnök mindig néger, stb. :)
Volt egyszer egy magyar film..."Sortűz egy fekete bivalyért"...Bujtor István is játszott benne, meg francia szinészek. Szóval, volt egy jelenet, amikor a gyerekek találnak egy fel nem robbant kézigránátot. Bujtor elkapja, elrohan...és bedobja a tóba, ő a parton lehasal a domb mögött. Mikor a következő képen előjön rejtekéből....a haja tipikusan égnekáll, nem vizes....viszont nem tudom mi oknál fogva, tiszta kormos az arca....a ruhája cafatokban lóg. Kérdem én? Ha a bomba a vízben robbant fel, a parttól messze, mitől lett kormos, és mi tépte le a ruháját? ....a huzat? Cami
leha Creative Commons License 2002.02.26 0 0 605
navégre!

mostmár értem, honnan származik a "lekörmölni" kifejezés : )))

camillla Creative Commons License 2002.02.26 0 0 604
Sziasztok. Most olvastam el, igaz csak az első oldalt, de nagyon jó volt.
A múmija úgy tudott kaparni, hogy a bogárok lerágták róla a fáslit, és akkor gyorsan lekörmölte az üzenetet. Szerindem....de lehet, hogy másképp történt. :)))
Cami
cska Creative Commons License 2002.02.26 0 0 603
Ok, nyertél.

Én ijen szájjal lövöldözésre nem emléxem. Mondjuk nem is láttam a riportot. Te biztosan jobban megfigyelted.

És amúgy sem a riport szavahihetőségéről beszéltünk, hanem az "operatőr egy másik csónakkal jött" dologról.

De már nagyon off-ok vagyunk.

Inkább azt mondja meg valaki, hogy a betekert múmia hogyan tudta belkarmolni a szöveget a szarkofágba.

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (602)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.02.25 0 0 602
Mondjuk Frei szavainak hinni...
A vicc amúgy még az volt a kis csapat teljesítményében, hogy az elit alakulat végigkuncogta a bizonyos nagy menekülést, és szájjal tyütyűztek, meg bummogtak, mint az ovisok a játszótéren. Mondjuk ha én operatőr vagyok, akkor menekülés közben nem tudom ennyire szépen tartani akamerát, válllani, hogy szépen hosszan filmezem a távolodó csónakot, majd esetleg beszállni egy másikba sokkal később. Ez szerintem egy kamu polírozása.
Előzmény: cska (601)
cska Creative Commons License 2002.02.25 0 0 601
Frei könyvében, weblapján, mittudomén hol olvastam a magyarázatát.

Nem csak Frei-ék voltak "tévések" és nyilván minden operatőr a saját riporterét vette,
aztán az utolsó csónakban eljöttek az operatőrök is. Valami ijesmi volt a magyarázat. Szóval:
Frei 1. ladik, operatőr felveszi -> operatőr 2. ladik.

Ien eccerű. Nem Freit védem, de nem kell mindgyárt kaviár.

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (596)
dongenaro Creative Commons License 2002.02.25 0 0 600
Kedves leha!!!
Ha jól emlékszem, a jobb kezünk arra kell, hogy esetleges forgómozgásunkat csillapítsuk, vagyis evezzünk a kezünkkel a vákuumban... De lehet, hogy rosszul emlékszem :o))))

dongenaro

Előzmény: leha (599)
leha Creative Commons License 2002.02.25 0 0 599
természetesen a végeredmény szempontjából marginális, hogy jobb, avagy bal kézzel szigeteljük az ormányunkat ...
leha Creative Commons License 2002.02.25 0 0 598
az azonban nem derült ki, hogy az orrodat azért kell befogni, nehogy a világűr kurva hidegében belefagyjon a fika az orrodba, mert úgy jársz, mint a kólás üveg a mélyhűtőben, hogy tudni illik szétreped. aztán hogy néznél ki egy nagy repedt tokmánnyal az ercod közepén ... ugyebár
dongenaro Creative Commons License 2002.02.25 0 0 597
Ha egy űrállomáson viszonylag nagyobb távolságot akarunk megtenni zavartalanul, csak kinyitjuk a légzsilipet(természetesen szkafander nélkül, utcai ruhában), elrúgjuk magunkat az űrállomás faláról, majd kb 200 métert repülve az űrben _biztosan_ fogunk landolni egy másik zsilipkapu mellett!! Mindössze arra ügyeljünk, hogy az orrunkat repülés közben bal kézzel fogjuk be!!

(a fent említett varázslatot Christopher Lambert hajtotta végre valszeg a Fortress II. c filmben)

dongenaro

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.02.25 0 0 596
Lehet, hogy vicceltél, és akkor hehehe, de félek nem, és akkor viszont jujj.

Nyilván Frei Tombóból is több van, mi? (Vujity Tvrtko-t mondani nem ér!)

Egyébként az általam említett malőrt az ominózus film után páran mások is szóvá tették, és nem emléxem, hogy hivatalos magyarázat jött volna.

Előzmény: cska (595)
cska Creative Commons License 2002.02.25 0 0 595
Több csónak volt, több katonával, több tv stábbal, több operatőrrel.

Érted? Vagy magyarázzam?

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (593)
csabiman Creative Commons License 2002.02.25 0 0 594
A filmekben csak akkor köhög és tüsszög valaki, ha annak kihatása van a történetre. Ha valaki köhögni kezd, akkor hamarosan meghal tüdőgyulladásban.
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.02.25 0 0 593
Ebben a témában a tankönyvi eset Frei Tombó, aki olyannyira maflának tudja nézni a nézőit, hogy a csónakba ugráló és kamuból szájjal robbanáshangokat makogó elitkommandósok élet-halál-blablabla menekülését a partról van szerencsénk végignézni. Érdekes módon a partonfelejtett operatőrt később semmiféle ellenség sem gyalázta meg, nem kellett váltságdíjat fizetni a fogságba esett kazettáért, és kamerákért, hanem valamilyen oknál fogva mégis bemutathatták a tévében. :))
Előzmény: cyber.greg (592)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!