Keresés

Részletes keresés

kozakz Creative Commons License 2001.06.13 0 0 645
most lehet hogy butasagot irok, de Varszegi nem a Fotex vezere?

Nyilvan a Zsolt nem a Brodytol hallotta. Olvasd el pontosan mit irt.

rumci Creative Commons License 2001.06.13 0 0 644
Bórdy = Bródy. Természetesen.
Előzmény: rumci (643)
rumci Creative Commons License 2001.06.13 0 0 643
Egyáltalán: létezik a Várszegi Gábor nevű ember, vagy csak fantázianév? Lexikon szerint Gemini-tag volt. Vagy az is a Bórdy volt, csak álarcban?

„a Nézz rám-nak a zenéjét is Bródy írta”
Eddig úgy gondoltam, hogy az Illés-együttesben a szövegek messze használhatóbbak voltak a zenéknél, de azért volt egy-két zeneileg is jó dolguk. Most sorra kiderül, hogy azokat mind a Bródy írta. (A Nézz rám talán „a” kedvenc Illés-dalom.)

„Visszatérve Bródyra: fentieket én nem a Rögtön jövök-ből tudom, hanem néhány évvel ezelőtt kiderült már (jó időben voltam, jó helyen)…”
Akkor most nem mondott igazat a Bródy, hogy még soha sehol senkinek, vagy mástól szivárgott ki? Ha még Pici sem tudta! Vagy ez is csak színjáték volt? Bár nagyon őszintének tűnt a megdöbbenése.

Az 5% gyakorlatilag egy félhang. Nem hiszem, hogy kisszekundpárhuzamot bárki el tudna viselni. Szerintem más lehet az oka a 16,4-nek. Szerencsére úgy látszik, süket vagyok, soha nem hallottam ezt a sípolást, de most már én is meg fogom nézni, kíváncsivá tettél.

Bocs, hogy gyakorlatilag csak offoltam, de bízom Lappa megértésében.

Előzmény: Dotis (642)
Dotis Creative Commons License 2001.06.13 0 0 642
>Te, mint helyszíni tudósító: miféle dalcímek szállingóztak még ama műsorban?
Nem volt más dalcím, csak a Léna - és a Várszegi Gábor név sem hangzott el. Szóval: mindazokat az Omega-szövegeket, amelyek Várszegi Gábor név alatt jelentek meg, Bródy írta. Ez három nagylemezt érint: részben a Csillagok útján-t, a teljes Gammapolis-t, valamint a Trans And Dance-en is van egy vagy két dala - most csak A keresztút vége jut eszembe.
Így a Gammapolis-ügy (33-23-29) is Bródyhoz kötődik:
http://folioweb.hvg.hu/cgi-bin/foliocgi.exe/portre2.nfo/query=[field+s!7Aem!E9ly!3A+k!F3bor+j!E1nos]+++/doc/{t626,16623,31863,17883,22504}/hit_headings/hits_only?
Kóbor János: "Nem mondhatom, hogy utaztak volna ránk. Néha a sanzonbizottság kekeckedett. Máig érthetetlen például, mikor miért cenzúráztak ki valamit: átengedték a Tűzvihar egyik sorát, hogy 'a vörös csönd itt maradt, ez maradt!', de nem engedték az 'oly hosszú volt a 33 év' sort. Igaz, ez 1978-ban volt, mire azt mondták: 78 mínusz 33, az 45. Erre kijavítottuk 23-ra, csakhogy akkor már 1979-et írtunk, és ebből 23 az 1956, úgyhogy megint letiltották. A végén 29 évvel ment a Gammapolis."
Megjegyzem, nyilván A száműzött-re vagy Az arcnélküli ember-re is ugrott volna a cenzúra, ha tudják, hogy Bródyé. :-)
Ugyancsak nem hangzott el élőben sem, de ha már itt tartunk: a Még fáj minden csók szövege Leventéé, míg a Nézz rám-nak a zenéjét is Bródy írta.

>én tudom rosszul a Léna dalszövegét, vagy a Tini idézte szokás szerint rosszul a saját sorait?
Utóbbi. Talán nem köztudott: amit ma etno-popnak hívunk, az ezzel a dallal kezdődött. Erre izgult rá Frank Farian, nyomban meg is csinálta a Boney M-mel a Rasputint, majd miután a táborban ezt betiltották, a Strogoff nevű együttessel (ami szerintem ugyanazokból a zenészekből állhatott, mint a Boney M kísérőzenekara) a Russian Discót. Minden más csak jóval ez után jött, Ofra Haza, Mori Kante, miegyéb.

Visszatérve Bródyra: fentieket én nem a Rögtön jövök-ből tudom, hanem néhány évvel ezelőtt kiderült már (jó időben voltam, jó helyen), de a lelkemre kötötték, hogy ne mondjam senkinek, ez hétpecsétes. Azért lecsekkoltam az infót egy olyan embernél, akiről úgy gondoltam, hogy ha ő nem tudja, akkor senki. Belesápadt, megesketett, hogy soha senkinek, meg hasonlók. Be is tartottam, de ha már Bródy úgyis elmesélte... Egyébként Vámos sem tudta, csak úgy beletrafált. (Ebben nagyon jó.)

>Dotis, vártam én azt, hogy neked ezzel a koncerttel bajod lesz, de hát tudtad, mit játszanak, nagyjából azt is, hogy hogyan mert hiszen éles váltás az elmúlt évhez képest nem volt - akkor nem lehet magad lélekben felkészíteni?
Mármint Tatabányára gondolsz? A koncerttel nem volt különösebb bajom, nagyon hatott, abban a révült állapotban egész másképp, más szinten, mint amúgy szokott, de nagyon. Személyes okai voltak annak, hogy kifelé (is) olyan furcsa voltam - még egyszer bocs. A program tényleg vacak volt az utóbbi évek összeállításaihoz képest, különösen nagy volt a kontraszt az őszi műsor után - de ezt már megírtam. Van honnan feljönni jövő májusra. :-)

>Bár asszem Zorán mindhárom tom-tomos lemezén megúszta.
Tévedtem, nem úszta meg. Tegnap megnéztem Az ablak mellett néhány dalának spektrumát, hát ott van a tüske 15625-nél - ez a tévé sorfrekvenciája. (Nagy tévéfüggők a tom-tomos hangmérnökök.) Hangzásbeli szempontból nem zavar különösebben, csak ritkán szoktam meghallani, halk részeknél, dal végi lecsengéseknél - de azért a mérnöki lelkemet idegesíti. Tavaly nyárig ez volt a Tom-Tom-feature: tíz náluk készített lemezből nyolcon sípol a tévé (on-topic példák: Nagy utazás, LGT-Búcsúkoncert). Eddig két kivételt találtam az általam megvizsgált tizenegynéhány lemezből: Zorán 1997-es lemezét és egy Sebő-lemezt. Ami még aranyos: ha jól emlékszem, a Világország-ban két tüske van, a másik valahol 16,4 kHz-nél. Gondolom, két analóg magnójuk volt, és ennyire rossz volt az együttfutásuk: 5% - az azért sok, zenészeknek talán már hallhatóan hamis. Bocs a technicizálásért.

Lappantyú Creative Commons License 2001.06.13 0 0 641
ó, én meg azt hittem, hogy az ellopott Passat helyébe beszerzett egy újat, merthogy hűséges típus. :-) amúgy a cikkel az a bajom, hogy a mondatok tökéletesen magyartalanok és nyakatekertek és bénák. nem a tartalom a nagyon gáz, hanem a forma.

Amúgy meg Talia, mostmár bizisten irgum-burgum! :-) Hát te mindig szőrt és szált hasogatsz? :-) A csepeli koncerten baromi jól éreztem magam, végig vigyorogtam az egészet, itt-ott énekeltem is és a végén vöröspecsenyére tapsoltam a kezem. Az igaz, hogy a dalok közben csak kicsit szoktam tapsolni, de méghogy sóbálvány!!!????? [amúgy megmondom neked őszintén, hogy az ilyen ülős-színházas-Zorános bulin valahogy mindig úgy érzem, hogy a performance-hoz a nézőközönség kicsi visszafogottsága illik. nem az, hogy nézni, mint a birka, de nem is őrjöngés. viszont pl. az LGT kapcsolatokoncerten széttáncoltam az agyamat és énekeltem, míg a torkom bírta.]

A lányok meg aggódósak, na ja. :-)

Lappa

Előzmény: Talia (637)
Talia Creative Commons License 2001.06.12 0 0 640
Előzmény: régen, régen...

Dotis, vártam én azt, hogy neked ezzel a koncerttel bajod lesz, de hát tudtad, mit játszanak, nagyjából azt is, hogy hogyan mert hiszen éles váltás az elmúlt évhez képest nem volt - akkor nem lehet magad lélekben felkészíteni? (Néha már azon gondolkozom, minek is beszélgetünk mi itten, mikor annyira lehet tudni előre hogy ki mit fog mondani meg hogyan fog reagálni - kutyából nem lesz szalonna-effektus :-)) Aztán előfordulhat, hogy rátett valami a szokásos panaszokra, szörnyű napod volt vagy ilyesmi - akkor bocs. Ennél már csak a Lappa volt rosszabb szomszéd - még Csepelen - ült mellettem mint egy sóbálvány én meg halálra idegeskedtem magam egész koncert alatt, hogy vajon őt zavarja-e ha én tapsolok a fülébe nagy lelkesen :-)

Off És kérlek ne maradj ki, néha hetekre eltűnsz, ilyenkor mindig aggódom, hátha megint baj van... A lányok már csak ilyen aggódósak, igaz, Lappa? ;-) On

Eszembe jutott még, csak úgy a kedélyek csigázására, hogy a Tom-Tom-nak is van egy honlapja, de most látom hogy nincs mert a régit szétverték, az újat meg még nem csinálták meg. Vajon ez egy jó magyar szokás, hogy leszedik a régit mielőtt kész lenne az új, vagy ezt mindenütt így csinálják?

Talia Creative Commons License 2001.06.12 0 0 639
A felvételeket gondolom tegnap kezdték, lévén tegnap hétfő és a "június 10. körül" is ráhúzható tizenegyedikére. Akkor ma estig már két nap eltelt a sokból. Vajon meddig vacakolnak még?

Tali_türelmetlen :-)

Előzmény: Dotis (630)
Talia Creative Commons License 2001.06.12 0 0 638
Egy mancsbeli cikk az IMO-val kapcsolatban. Nem csak Zoránt szólal meg de ő mondja a legrokonszenvesebb dolgokat. Mint mindig :-)

http://www.mancs.hu/legfrissebb.tdp?azon=0122interju

Talia Creative Commons License 2001.06.12 0 0 637
Miért olyan gáz, mikor nem is esett benne szó se barkácsolásról, se arról, hogy más-e most zenésznek lenni mint 30 évvel ezelőtt? És még a szuperkoncert apropóján agyonismételt kérdéseket se feszegeti :-)

Amúgy meg nyilván csak összeollózták a cikket korábbi interjúkból, így kevesebb munka. Hogy Zorán miket mondott a kérdező újságíróknak annakidején, biztos ferdítik meg tévesztik, de ezt már megszokhattuk.
Nem is tudják hogy szegény zöld Passat már rég nincs meg, Zorán évek óta egy kék Boraval jár. No nem mintha nem lenne mindegy - engem az zavar hogy lehoznak bármit és azt se tudják, helytállóak-e a tények.

Előzmény: Lappantyú (636)
Lappantyú Creative Commons License 2001.06.12 0 0 636
Cikk a MOL Rt. autós magazinjában [címlapon Zorán, belül kettő kép, egyik sikerületlenebb a másiknál]

- a Volánnál -
Zorán társasjátéka

Zorán folyamatosan mozgásban van. Az elmúlt időben vidéki fellépéssorozat, valamint - a MOL, mint kiemelt támogató által szponzorált - június 2-i, Népstadionbeli Metro-Illés-Omega koncert adta a legtöbb elfoglaltságot.

Imádja az autózást és a sebességet, a vezetés minden időben megnyugtatja. Tizennyolc éves kora óta van jogosítványa, defenzív, de bátor vezetőnek tartja magát, és akár 1500 kilométeres útnak is neki mer vágni egyedül - szögezi le beszélgetésünk elején a neves zenész. Útközben szinte állandóan zenét hallgat, ezért terápiás szempontból másnak is ajánlja az autózás magányát. Persze, ha az útviszonyok megengedik, szeret gyorsan hajtani. Azt is mondhatnánk, bizonyos határok között már-már a száguldás megszállottja - avat be titkaiba Zorán. Ennek ellenére soha sem kockáztat, mindig mérlegel. Valamennyi kereszteződésbe ugyan nem pillant be, ám ahhoz kellőképpen óvatos, hogy mindig gondol rá: a közlekedési szabályokat nem tartja be mindenki.
A magyarországi közlekedési morált elég aggasztónak ítéli, olyannak, ami kicsit árulkodik az általános társadalmi értékrendről is. Az úton lévők egy része tolakodó vagy éppen kötekedő, személyeskedő. Igazából már azon sem lepődik meg, ha egy rámenősebb sofőr komolyabban fenyegeti meg a szabályosan közlekedőt - ad magyarázatot arra, hogy újabban miért inkább külföldön szeret vezetni, mint idehaza. Szerinte Nyugat-Európában már régen túl vannak ezen a harcias időszakon és nem tekintik csatatérnek az utcákat. A közlekedés egy olyan társasjáték, amelyben lehet tisztességesen vagy tisztességtelenül is játszani - kanyarodik elvontabb régiókba, megjegyezve: sajnos manapság egyre többen vannak, akik szándékosan felrúgják a társadalmi játékszabályokat, és képtelenek tudomásul venni, hogy nem egyedül vannak az utakon.
Az autó Zorán számára elsősorban szimpla közlekedési eszköz, másodsorban egy olyan műszaki-technikai berendezés, amelynek szívesen élvezi minden előnyét. Kimondottan nem szereti viszont, ha valaki kultikus tárgyként rajong autójáért, vagy ha párnákkal, macikkal berendezi, mint saját otthonát. Vásárláskor is racionális érvek döntik el, melyik autót választja: ezért rangsor nélkül egyaránt fontos számára a motorteljesítmény, az aktív és a passzív biztonság szintje, s csak ezek után következik a sorban a kényelem. Egyik kedvenc márkája a Volkswagen, és mert hűséges típus, ragaszkodik a megszokott színvolnalhoz, ezért már legalább tíz éve a VW elkötelezett híve, mostanában egy 130 lóerős turbódízel VW Passattal rója a kilómétereket.
A koncertekre azonban sohasem autóval érkezik, mert ilyenkor a mikrobusz a legideálisabb közlekedési eszköz. És nem csak azért, mert egy kétórás fellépés túlzottan kimerítő ahhoz, hogy az ember a vezetéstől megfáradva lépjen színpadra. Hanem azért is, mert az egymásra hangolódás szintén csak közös utazással valósítható meg a fellépések előtt.

szöveg: Varjú Frigyes

[gáz egy cikk, példamutató, hogy milyet nem volna szabad "újságírónak" kiadni a kezéből - de azért begépeltem nektek :-)]

Lappa

Lappantyú Creative Commons License 2001.06.11 0 0 635
Tudomásom szerint :-) elhangzott ott egy név, egy létező emberke neve, kinek árnyékában rejtőzve születtek dalszövegek... [én tudom rosszul a Léna dalszövegét, vagy a Tini idézte szokás szerint rosszul a saját sorait?]
Megvettem a Klárika lemezt. Egyelőre azt mondom, hogy ne vegyétek meg, de még hallgatom egy kicsit.

ooops, nagyon offtopic vagyok, egyszer kimaradok. :-)

Lappa

Előzmény: L. Szerafin (634)
L. Szerafin Creative Commons License 2001.06.11 0 0 634
Aha, aha, szóval eddig Ezüst eső, Léna...
Buzgón jegyzetelek.
Te, mint helyszíni tudósító: miféle dalcímek szállingóztak még ama műsorban?
Előzmény: Dotis (633)
Dotis Creative Commons License 2001.06.11 0 0 633
Vámos ugyan hangsúlyozta, hogy Presser és Bródy így még sose együtt, Pici viszont (csak élőben) elmondta, hogy de ilyen nagyobb, össznépi koncertek fináléjában igen (legutóbb az 50mlón, 1997-ben), én meg hadd tegyem hozzá, hogy valaki igen ízesen pedalsteel-ezik a Vasárnap délutánban, meg Ne várd a májust, meg Mit nekem. És most akkor nagyon on-topic voltam. :-)
Ja, és a 94-es Népstadion-Omega, mikor Pici buzgón zongorázta például az Ezüst esőt - igaz, fogalma sem volt róla, hogy Mecky éppen Bródy szövegét énekli...
Előzmény: Lappantyú (632)
Lappantyú Creative Commons License 2001.06.11 0 0 632
Nem csak ő. :-) Kösz, Dotis, topic berakva a kedvencekbe. És - mint ott olvasható - már kapható az új lemez, ma délután be is szerzem, de így már nem kell itt offtopicnak lenni, mehet amoda a benyomás.
[na, nem mintha ide nem férnének be az olyan szavak is, Lappatopicgazda ezügyben roppant engedékeny]

Tegnap Presser is és Bródy is igen aranyosan beszélt a tévében, szerettem őket nagyon. Kár, hogy a Földvárfelét már nem hallhattuk Presser féle változatban, igen kíváncsi lettem volna, hogy mit hozna ki belőle.
[kár, nagy kár, hogy ez a jó kis műsor is rögtön megy... :-((]

Lappa

Előzmény: Dotis (631)
Dotis Creative Commons License 2001.06.11 0 0 631
Rokon topic: Katona Lárika
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9036071&uq=31
Süllyedőben (az új lemez ellenére). Biztos, mert nem tudtok róla. Pl. rumci tutira rámozdulna, de talán közülünk nem csak ő.
Dotis Creative Commons License 2001.06.11 0 0 630
Még mindig az ún. Szuperkoncertről. (Bocs, kicsit megkéstem, két hete nem olvastam a topicot.)

Almási Tamás: harsona, trombon, vonókürt, pozan. Fiatal arc, sose láttam. A többiek persze ismerősek voltak:
Csizamadia Gábor: LGT-lemezek és turnék (Loksi, X, 1981-es nyári turné, Búcsúkoncert stb.), Besenyő Brass.
Muck Feri: LGT-1981 és Búcsúkoncert, Besenyő Brass, Crack Orchestra, Djabe, Muck-Show stb.
Elek István: Besenyő Brass, Tea, LGT-Búcsúkoncert, Presser-85, Kapcsolat-koncert. (Különben a Metróban is fújt egy Elek István nevű szaxis, talán még a legelején, de az nyilván nem lehet ő, a kora miatt. Meg a 82-es Lári turnén is fújt egy Elek István, bariotonszaxin, ha jól emlékszem - meg nem mondom, hogy a metrós, a fiatal vagy egy harmadik.)

Dusán. Ő már este nyolckor aludni szokott, ehhez képest gyönyörű teljesítmény volt tőle, hogy egyáltalán két lábon állt a színpadon, még a féléjféli ráadásokban is. Kár hogy egyetlenegyszer sem mutatták a vásznakon - mindenesetre boldog voltam, hogy élőben láthatom, és az sem zavart, hogy speciel egy ritmusgitár fölött görnyed.

Nagyon szép, kiegyensúlyozott, zorános húzás volt, hogy Veszelinovot is meghívták - persze adta magát, hogy az elején meg a végén, a nagy slágerekben Brunner dobolt. Ehhez képest egyszerűen érthetetlen, hogy nem mondták ki Schöck Ottó nevét. Hiszen nagyrészt az ő dalait játszották, a nagy felállás oszlopos tagja volt, de egyáltalán: egy eltávozott zenésztárs...

A második ráadás tényleg nagyon bénácska volt. Komolyan gondolták, hogy a közönség az egyveleg után csak úgy elengedi őket? Persze már nem lehetett volna mit játszani - legalábbis sajátot -, de annyira adta volna magát egy Beatles-dal, mint közös gyökér, mondjuk a Hard Day's Night - nagy örömködéssel.

Megjegyzem, azt az egyveleget nem Pici hangszerelte: elég cikik voltak a dalok közti váltások - na de mindegy, kit érdekelt az már olyankor? Viszont nagyon-nagyon örültem, hogy Pici nincs jelen, különösen a ráadásnál. Ugyanaz az ember, aki a Zorán-lemezeket írta, aki megmutatta nekünk a csodát márciusban (meg a szerencséseknek még a koncert előtt öt nappal is), szóval ugyanaz a Pici ott dajdajozzon... brrr! Huh, ezt jól megúsztuk. Köszönjük mindenkinek, akit csak érint! :-)

>Új lemez, vagy koncert várható?
Elvileg tegnap kezdődtek az új Zorán-lemez felvételei a Tom-Tomban. Tavaly vettek végre egy hard disk recordert, úgyhogy nem fog sípolni a CD-n a 15 kHz-es tévézaj (kvázi Tom-Tom-feature). Bár asszem Zorán mindhárom tom-tomos lemezén megúszta. Nagy mázlista. :-)
2002. május 6-7-8.: Zorán az Erkelben. Lásd a 449. és 458. hozzászólást.

Talia Creative Commons License 2001.06.09 0 0 629
...már megint :-) Ezek szerint nem az én két szép szememért áll össze a Palermo. No mindegy, mostanra kibosszankodtam magam. Még csak azt akartam megjegyezni, hogy Zoránban azért óriási dolog, hogy 1300-1800 Ft a jegy egy koncertre, nem számítva a nagy budapesti bulikat. Még akkor is, ha öten vannak és néha bejátszanak ezt-azt, basszust, dobot, miegymást.
Előzmény: Talia (627)
rumci Creative Commons License 2001.06.07 0 0 628
A ruhással. A Palermóról meg mindenképp el kell mondanom, hogy szinte soha életemben nem táncoltam, egyáltalán nem szeretek táncolni, de az ő zenéjük még engem is táncra perdít.
Előzmény: Talia (626)
Talia Creative Commons License 2001.06.07 0 0 627
Bocs, vissza az egész - ez valami méregdrága hely a felső tízezernek. Naiv voltam :-(
Előzmény: Talia (625)
Talia Creative Commons License 2001.06.07 0 0 626
Melyik zenekarral? A ruhással vagy a Palermoval? Állítólag még a Spoo-dee-o-dee is az övé, de ezt sose láttam úgyhogy nincsenek biztos információim. A ruhás társaság szerintem nem is volt egy szigorúan körülhatárolt zenekar, nagyon sokan megfordultak arrafelé.
Előzmény: rumci (623)
Talia Creative Commons License 2001.06.07 0 0 625
Ez csak Lappára vonatkozik, én nézni is szeretem. De ha már itt tartunk, nem érdekel valakit az a Palermo-dolog? Utánanéztem, péntek és szombat este valahol a Lovag utcában, a VI. kerületben. A péntek nekem valószínűleg nem jó de szombaton elmennék. Hogy hány óra azt még nem tudom. Szera te kiesel mint miskolci de esetleg valaki a környékről?

A Rögtön jövök-öt már kihirdették "odaát", csak te nem olvasod. A felvétel ha jól emlékszem május 12-én volt, Dotis látta élőben. Azt mondta, nagyon jól sikerült.

Tali_azt számítgatja hogy augusztus elején sziget ahol jó esetben lesz néhány csemege (bár addigra már úgyis olyan éhes leszek hogy megenném a vasszöget is) utána augusztus végén Gerendás Parkszínpad és aztán már csak november táján a Presser-turné úgyhogy jó lesz szétnézni mi akad még hallgatnivaló a következő hónapokban

Előzmény: L. Szerafin (624)
L. Szerafin Creative Commons License 2001.06.06 0 0 624
A Szabó csak vizuális szempontból herrrmónikázik idétlenül. Audio üzemmódban nagyon kellemes a játéka. Megoldás: nem kell ránézni, csak hallgatni.

Itt asszem még senki meg sem említette:
ajánlom figyelmetekbe vasárnap (június 10.) 21:00-től az egyesen a Rögtön jövök! legújabb adását (aminek felvétele feltehetőleg jóval a 2-i koncert előtt volt). Vendég Bródy János és Presser Gábor.

rumci Creative Commons License 2001.06.06 0 0 623
Én meg imádom a Szabót, a ruháival együtt. Bár ezzel a zenekarral életemben csak kétszer találkoztam.
Előzmény: Lappantyú (621)
Talia Creative Commons License 2001.06.06 0 0 622
Lappa, te maradtál a régi :-) Szegény Tamásról már annakidején is megírtad hogy nem szereted, mert olyan hülyén fújja a harmonikát. Hát szerintem jól fújja.

A másik Tamás meg persze hogy fránya amikor miatta nem látom a fától az erdőt. Illetve inkább fordítva, az erdőtől a fát. Bejött egy csomó találat erre a névre és megörültem, hogy közte lesz az igazi is de nem, csupa filmes oldal. És talán még egy teniszező is fut ugyanezen a néven.

Előzmény: Lappantyú (621)
Lappantyú Creative Commons License 2001.06.06 0 0 621
De nem kedvelem én azt az embert! Jó, bocs, ez csak olyan szubjektív izé, nem szimpatikus neki a feje. Amúgy nemtom, mi van vele.

A koncertről: én is úgy emlékszem, hogy többször egy órás felvételt nyomatnak majd. Mehetne úgy, hogy zenekaronként, akkor az Omegát nem kéne megnézni :-), bár a végső mindenkiszínpadonzenéllel úgy nem tudom, hogy mi lenne.

[honnan veszed, hogy a filmes Almási fránya? :-)))))]

Lappa

Előzmény: Talia (620)
Talia Creative Commons License 2001.06.06 0 0 620
Almási Tamás zenészről még sose hallott a kereső, nem lehet hogy téved az információforrás? Mindig valami fránya filmes jön be ezen a néven. Föladom.

Tényleg, mi van a Szabó Tamással? A közelmúltban háromszor jött velem szembe az utcán a város különböző pontjain, erről is jutott eszembe, most meg mintha valami Palermo-bulit hirdető plakátot láttam volna felvillanni a belvárosi forgatagban. Azért merem csak föltenni a kérdést, mert ugye, Zorán csapatában játszott ő is évekig...

gorgo Creative Commons License 2001.06.06 0 0 619
Hmm... én úgy olvastam hogy 3x1 óra lesz...
a hangszert nem tudom :)
Előzmény: Talia (618)
Talia Creative Commons License 2001.06.06 0 0 618
'92-ben még én is csak ennyit tudtam :-)

Almási Tamás az milyen hangszer?

Igaz a rémhír, miszerint a tévé számára összesen 50-60 perces műsor készül az eseményről?

Előzmény: gorgo (616)
L. Szerafin Creative Commons License 2001.06.05 0 0 617
A negyedik pedig Elek István (szaxofon), aki tbk Charlie koncertcsapatában is benne van.
Előzmény: gorgo (616)
gorgo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 616
'92-ben én még csak annyit tudtam hogy létezett egy olyan hogy Metró és abban énekelt egy Zorán... :) A lemezt meg valamikor 4-5 éve egyszer tartottam a kezemben :) A négy fúvósból itt három van felsorolva (könnyű volt megtalálni a cikket, miután már tudtam a megfelelő nevet :)) méghozzá Muck Ferenc, Almási Tamás és Csizmadia Gábor.
Előzmény: Talia (612)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!