Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
ihhisteneem!!! remeg kezem lábam ... írok neki, hogy mellém jár a velőspacal is ... betonkocsonya! BÁRMI ... issch ...
na Az nem! De Azon felül bármi ... sétáltatom a Staffit is ... uhh ... yeahhh ... gömbölyű mosogépben mosnám átizzadt motoros gönceit ultrával ... jahhjjj ... Bakancsot is pucolok ...
deviszontmeg! a cocializátio meg úgy zajlik, hha jókislány vagy, akkor feleségül vesznek. akkor nem üt meg, akkor hűséges lesz.
lenti példánál maradva, Józsi kijelenti, h nem akar gyűrűt, csak b.szni, és beindul az asszonysutyorogó, h akarja ő, csak még nem találta meg az igazit, és ha jó(kislány) leszel, akkor te leszel az (főleg, ha engeded seggbe!)!
De azért itt is érezni azokat a finom szálakat, amikkel megpróbálnának "beszőni" ... próbálgatják a határokat ...
pl.: "önnek is jobb lenne az állandó megbízás", stb ... << jelentése: hülye vagy, h eldöntsd mit is akarsz, gyere hozzám, szeretném veled felmosni a padlót occóér'... kb ... dolgozzál te azon, mert ő akar határtátlépni, h ne lődd le, hanem udvariasan pattintsad le ... holott szóltál előre, h mit vállalsz! és nem hiszik el. *
és látom b+!, a Jancsi és Juliska diafilm diáját, amint csalogatna be az öregasszony (itt megbízó) a mázaskalácsházba ... nem baj, h elírtam ...
én nem értem ezt ...
*egyébként sztem uezt csinálják (én is csináltam!!) szerencsétlen faszikkal, akik kijelentik kerekperec, h nem akarnak elköteleződni, nem akarnak papás-mamást, összeköltözést, faszomtuggya, és a hüjenő elkezd próbálkozni, h majd Vele másmilyen álláspontra jut a kiszemelt hím! Szóval minden ilyen hímnek innen tudom üzikézni, nem csak velük csinálják a NŐK!! << mert ez tpqs női manőver!!, hanem kb mindenkivel is ...
Csak esetiket vállalok, csak, ha kedvem van, és csak, ha kibaszottul megfizetnek!!!
nem érdekel senki siráma. felőlem mindenki anyja úgy pusztul el, ahogy akar.
ha szépen megkérnek, tisztelettel beszélnek, mélyen a zsebükbe nyúlnak, akkor hajlandó vagyok "segíteni", ha nem tud menni a kolléga, van valamilyen nyűg, amiért eseti személyzetet kell fogadni. Nincsen "lécci-lécci nem maradna állandóra?", pláne nem "nem tudna maradni még 1-2 napot", stb ... elmegyek, elvégzem a dolgom, eljövök ...
egyszer szóbeli figyelmeztetésben részesítettek a zsaruk hatósági közeg megsértése miatt, mert az anyósülésről kiabáltam, h: "VAJASKENYÉR!".
pedig csak jókedvem volt, és a zsaruk éppen ott voltak, ahol nagyon kellett ezt kiabálnom ... és aszitték, h őket vajaskenyereztem le ... bekapcsolták a villogót, szirénát, leállásra kényszerítették a faszimat, aki nem tudott hová süllyedni szégyenében ...
#magyarrendőr ...
meg most voltam egy melót elvállalni, és a nyannyer hozzámvágta a vajaskenyerét .. jó, h nem a kakaós bögrét ...
Első ránézésre eléggé primitívnek tűnik, nagyon sematikus a rendezői-dramaturgiai-operatőri-színészi eszköztár, és a végére sajnos nagyon szájbarágós a konklúzió, mégis Szűcs Gyula 3/10-s ajánlóján túl a film elejétől kezdve ott motozott bennem, hogy az ifjabb nemzedék folyamatosan azon küzd a filmben, hogy az idős emberek elől elmeneküljenek, támadásaikat kivédjék, hogy miközben a saját bőrüket mentvén felettük is telik minden perccel az idő, maguk váljanak azzá, akik elől menekülni akarnak, építeni saját életet, önmegvalósítani, stb ... és közben minden percükkel haladnak affelé a büdös, ráncos, kifejező eszköztárjukban erősen megkopott, jelentéktelen, mellőzött, mindenki számára teher állapot felé ... A gondolatok izgalmasabbak amiket a film felvet, mint maga a film, ami első látásra tűnhet "ZS"-kategóriásnak, mint ahogy a port.hu-n is sikerült lehúznia Szűcs Gyulának, szerintem viszont több van benne, mint zombiapokalipszis, amit éppen idős emberekkel játszatnak el.
két csillag van a gallérján, akkor tizedes volt. meg lóg valamilyen miskulancia is a nyakában ... az a fasztuggya micsoda ... mongyuk tiszteletlenség ilyen szavakat használni arra, aki még magázódva beszélt a családtagjaival ... szegíny ... büszkén pózol a horthy-zubbonyban ... jahjj ...
még '44 május 3-án küldte a képet a szüleinek ... az én dédszüleimnek ... és október végén már hadifogoly lett ... lehet, jobb is volt így, mintha nyilasnak is kelletett vón' lennie ... jahjj ...
nem tudom értelmezni az ALbérlő szót tulajdonosi-bérlői viszonyban.
a rezsibe sem tudom beleszámolni pl. a tévé, és internet előfizetését a tulajdonosénak. pl. ahogy nem is tankolok neki azért, mert bérlem a kecóját ...