Keresés

Részletes keresés

petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 144

Előbb válaszolj a kérdésre, utána én is a Tiédre, ne tereld a kérdést.

Tegyem fel  újból, vagy még emlékszel a kérdésre?

Előzmény: Gothpaladinus (143)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 143

Talán tiéd a BVE Klub, netán tagja vagy, vagy ezt miért pont te kérdezed?

Előzmény: petiteto (142)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 142

Újból kérdezem, mert látom nem érted a saját elveid:

Akkor Te milyen alapon kritizálod a BVE Klub fórumot? Csináltál jobbat?

Előzmény: Gothpaladinus (141)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 141

Az Index fórum jóval régebb óta áll fönn, mint a BVE Klub, ezt Te is nagyon jól tudod. És tudtommal a magyar BVE-s közösség is itt indult, illetve IST honlapján. Teljesen jól működött a dolog évekig, akkor minek kísérleteztek az itthagyással? Úgyse tudták/tudják itthagyni az Indexet (az okai nem lényegesek), akkor meg minek kellett nekik lemondani IST honlapjáról egy nagyjából 100%-ig ugyanolyan (tartalmú) oldal létrehozásáért? Mert ha legalább valami igazi újdonságot mutattak volna a beindulásával, de nem!

Előzmény: petiteto (140)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 140

"Akik viszont nem tartoznak bele ebbe a csoportba, azokra viszont fenntartom a "csinálj jobbat, és majd arra álljon feljebb, különben nem érdekel a kritikád"-jellegű reakciót."

Akkor Te milyen alapon kritizálod a BVE Klub fórumot? Csináltál jobbat?

Előzmény: Gothpaladinus (138)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 139

Mit is írtam?

"Szerinted azt a gombot hány ember használja a kitalálóján kívül?"

Erre te mivel jöttél?

"Azért, mert Te vak vagy, mások nem feltétlen! Fel a kezekkel topiklakók, akik nem tudták, hogy az a gomb ott van!"

Ebben hol van arról szó, hogy nem láttam? Láttam, dehogynem! Ellenben nem használom, és igen valószínű, hogy - ezek szerint rajtad kívül - más sem! A "látni" és a "használni" szó mióta is jelenti ugyanazt?

És akkor még te jössz azzal, h rossz a szövegértésem? Grat!

Előzmény: petiteto (137)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 138

Most nincs kedvem az összes mondatra regényt írni, így csak a fő mondatodra:

Részemről meg van határozva egy olyan csoport, akiknek a véleményére különösképp számítok, és akikére a leginkább odafigyelek. Ebben a csoportban leginkább azon ismerőseim vannak benne, akikkel személyes, és/vagy rendszeres, aktív kapcsolatot is tartuk velük YT-n, vagy itt Indexen más, nem BVE-vel kapcsolatos topikokban is. Na már most, közületek hanyan is tartoznak ebbe a csoportba bele? Talán csak és kizárólag KHZ-884 tt. az egyetlen itteni aktív példa erre!

Akik viszont nem tartoznak bele ebbe a csoportba, azokra viszont fenntartom a "csinálj jobbat, és majd arra álljon feljebb, különben nem érdekel a kritikád"-jellegű reakciót. És ezzel biztos vagyok, hogy nem vagyok egyedül.

Előzmény: maztro (131)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 137

Neked a kritika egyenlő a "szar" kijelntéssel? Komolyan mondom, kevesebbet kéne BVE-vel foglalkoznod, mert a szövegértésed siralmas. Az egész napos fórumozás helyett inkább magyarórákra kéne tanulnod...

Előzmény: Gothpaladinus (135)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 136

Olvass vissza, ha annyira érdekel a téma...

Előzmény: KHZ-884 (134)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 135

Írtam én valaha olyat, h szar az oldalad, vagy bármelyik járműved/pályád? Nem, nem írtam! Akkor ezt mire írtad?

Előzmény: petiteto (133)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.04.27 0 0 134

Milyen munkádat kritizálta?

Előzmény: petiteto (133)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 133

Ha már Ő kritizálja az Én munkámat, hagy éljek én is egy kis kritikával az övével kapcsolatban. Köszi.

Előzmény: KHZ-884 (130)
maztro Creative Commons License 2011.04.27 0 0 132

"Fogyóban van az az állatfajta, aki közvetlen haverodként szembesít önmagaddal."

Tehát az, aki nem haver, hanem barát!

Előzmény: maztro (131)
maztro Creative Commons License 2011.04.27 0 0 131

"Amíg nem direkt ott szólnak hozzá, és/vagy mutatnak általuk készült, tehát saját, jobb felvételeket/csatornát, addig nem is fog!"

Csak a logikai részéhez:

Lehet, hogy nincs csatornám, és nem vagyok a dolog művésze, de ettől még észreveszem, ha valami kritikán aluli. Most akkor semmis a véleményem? Meg másoké?

Tényleges véleményem, kritikám:

Engem nem lep meg, hogy ömlesztve jönnek be a videók. Van több mint 1000 videód, sokuknak nincs igazán lényege, például csak ma is utaztál a metrón, szereted videózni a metrót, újabb felvétel született, megosztottad a világgal. Szóval ha már nem minőségben, hanem mennyiségben gondolkodsz, akkor nem meglepő, és amúgy is rajtad áll, hogy így döntöttél-e vagy sem. Ezzel nekem nincs gondom, hiába az a véleményem, hogy rosszul csinálod.

Bár ettől eltekintve hülyeség, hogy azt gondolod, hogy így jobban megtalálják az emberek amit keresnek. 1000 (most: 1162) videóból egyszerre 30 látható a képernyőn, és amilyen ömlesztett az egész, nem igazán átlátható. Ha valamit meg akar keresni az ember, akkor ha okos a youtube keresőjébe beüti a kulcsszavakat, és ha okos, a Gothpaladinus szót is elülteti a keresésben. Így megtalálja a te videóid közül azt amit akar. Egyébként meg csak elveszik a rengetegben, és kilép a csatornádról...

Ennél azért csak jobb lehet, ha összegyűjtöd a legjobb, legértékesebb, legsokatmondóbb videóidat, és normális nézetben azokat teszed be előre az arrange gombbal.

Máris sokkal minőségibb lenne a BEMUTATKOZÁSOD. Ha valaki keres valamit, azt itt, és így (ahogy most van) úgysem fogja megtalálni.

Azt a kis gombot amúgy én is ismerem, szerintem alapvetően hozzátartozik a YT ismeretéhez az is, mint minden más gomb... :)

Like, és dislike:

Valamint a barátaidra haverjaidra mindig számíthatsz, ezt ne feledd. Ez manapság MINDEN csoportnál alapvető sajnos...:(, hogy az egyes csoportok tagjainak nincsenek saját véleményeik, helyette csoport-identitást vesznek fel.

Nem az a lényeg, hogy jó-e az, és úgy, amit csinálsz, hanem az viszi a pálmát, hogy a haverjuk vagy, minden más hozzászóló meg idegen, külsős, aki nem számít.

Tehát mindenképpen díjaznak. Akkor is, ha jót, akkor is, ha rosszat csinálsz.

Fogyóban van az az állatfajta, aki közvetlen haverodként szembesít önmagaddal.

És itt visszatérnék a kezdőmondatokra:

Lehet, hogy nincs csatornám, és nem vagyok a dolog művésze, de ettől még észreveszem, ha valami kritikán aluli. Most akkor semmis a véleményem? Meg másoké?

Előzmény: Gothpaladinus (129)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.04.27 0 0 130

Ne te szabd már meg,hogy ki mit tölt fel a yt-re és,hogy hogyan szerkezti.Köszi.

Előzmény: petiteto (120)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 129

"Vagy esetleg nem érdekel a véleményük?!"

Amíg nem direkt ott szólnak hozzá, és/vagy mutatnak általuk készült, tehát saját, jobb felvételeket/csatornát, addig nem is fog!

"És ezt hol mondtam? Csak annyit mondtam, hogy 156 subberből 5 nyílvánította ki tetszését."

Akkor ez mi: "Ezekben a körökben nem csodálom, hogy 5! ember dícsérte meg a csatornádat. 156:5 "nem rossz" arány..."

Nyilván nem véletlen, hogy ilyen formában írtad!

"utána hozzáteszik óvatosan, hogy apró változtatás kéne."

Valamiért ez még egyiktől sem jött. Sem priviben, sem nyilvánosan. Talán ennek is lehet nyomós oka...

"Menj el orvoshoz..."

Tegnap voltam, azt mondták, semmi változás, ugyanolyan jól vagyok, mint eddig.

Előzmény: petiteto (128)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 128

"hányan mondják rájuk, hogy szar? Hát, azoknak legalább 75-80%-a itteni fórumozó"

És az itteni fórumozók nem emberek? Vagy esetleg nem érdekel a véleményük?!

Szóval akkor nézzük csak az arányokat. Vagyunk itt a fórumon kb. 13-15-en, ebből kb. 10 embernek nem tetszik. Viszont, mivel ez csak az összes nemtetszőnek csak a 80%-a, akkor még hozzáadunk 20%-ot, azaz kettőt. Így azok, akiknek nem tetszik, 12 fő.

Eredmény:

Akiknek tetszik 5 - 12 akiknek nem

Na én ezen az eredményen gondolkodnék el és nem az 5 emberrel dicsekednék.

"YT-s ismerőseim közül 156-ból kb. 135-140 simán csak nem foglalkozik velük, de az nem azt jelenti, hogy az róla a véleményük, h szar"

És ezt hol mondtam? Csak annyit mondtam, hogy 156 subberből 5 nyílvánította ki tetszését.

"A haverok meg nyilván azért írogatnak rá, mert szar csennel, mi?"

A haverok általában nem szokták nemtetszésüket nyílvánítani a másik dolga iránt.

Max először megdícsérik, utána hozzáteszik óvatosan, hogy apró változtatás kéne.

"Ezzel a felfogással gondolod magadat felnőttebbnek nálam, vagy mi?"

Most kissebbségi komplexusod van, vagy mi?! Menj el orvoshoz...

Előzmény: Gothpaladinus (127)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 127

Hogy hányan mondják rájuk, hogy szar? Hát, azoknak legalább 75-80%-a itteni fórumozó, közben YT-s ismerőseim közül 156-ból kb. 135-140 simán csak nem foglalkozik velük, de az nem azt jelenti, hogy az róla a véleményük, h szar, egyszerűen csak hidegen hagyja őket. De az, h nem érdekli őket, nem jelenti azt, hogy negatív véleményük van róla! A haverok meg nyilván azért írogatnak rá, mert szar csennel, mi? Ezzel a felfogással gondolod magadat felnőttebbnek nálam, vagy mi?

Előzmény: petiteto (126)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 126

Szállj el magadtól megint, mert pár ismerős megdícsérte a VIDEÓIDAT.

Izgalmas olvasni a kommenteket:

Csak nagy haverok írogatnak, és folyamatosan arról szólnak a kommentek, hogy ki hány száz/ezer 1 perces videónál tart és mennyi feliratkozót kapart össze.

Ezekben a körökben nem csodálom, hogy 5! ember dícsérte meg a csatornádat. 156:5 "nem rossz" arány...

Ezzel ellentétben számold össze, hányan mondják rá hogy szar. Már megint csak a dícséreteket számolod, de hogy hányan mondanak kritikát, már le se kakilod, biztos hülyék.

Érdekes felfogás, de ez jellemző minden tevékenységedre...

Előzmény: Gothpaladinus (125)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 125

Ja, és ha már a YT használatának ismereténél tartunk...

Ha ez így nem lenne jó, miért jöttek volna ilyen kommentek a csatornámra?

"panagos89 (5 hónappal ezelőtt)
Eltávolítás | Felhasználó letiltása | Spam
 Excellent channel,you cover a lot of interest topics,especially trains!Well done!Greetings from Greece!"

"42valaki (5 hónappal ezelőtt)
 Király csennel!!!!"

"IkarusCredoMagyarBus (6 hónappal ezelőtt)
 Köszönöm a barátságot! Nagyon jó kis videók! :)"

"Macius5991 (7 hónappal ezelőtt)
 Thanks for your invite. Regards from Poland - Maciej Praga. :)"

"A10PANG (7 hónappal ezelőtt)
 Thanks for the comment ;-)!"

"jordimikado (7 hónappal ezelőtt)
Hello Marcell,your channel is Excellent.
Regards from Spain....Jordi."

"Metro81717 (7 hónappal ezelőtt)
 Hey! Your channel is the best channel with videos from Budapesti Metró!! :))"

"Narancska (7 hónappal ezelőtt)
 Szia! Nagyon jók a videóid!"

"TheDamianCa (8 hónappal ezelőtt)
 @Metro81717 Yes, there are some great movies! Greetings from Hungary! (:D)"

"Trixiatrains (8 hónappal ezelőtt)
 Jó videok :)"

"rct800 (8 hónappal ezelőtt)
nice Videos!
Cool Channel
I subbed!!!"

Előzmény: petiteto (122)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 124

Azért, mert Te vak vagy, mások nem feltétlen! Fel a kezekkel topiklakók, akik nem tudták, hogy az a gomb ott van!

Másrészt, a fő érved az volt, hogy hogy találnának meg videót a csatornádot - ha normálisan használnád. Akkor egy keresztkérdés. Most könnyebb? Egyáltalán nem. Fel van töltve egy rakás baromság, ömlesztve, közte elvegyül a viszonylag értelmes.

Továbbra is csak azt tudom mondani, tanuld meg a Youtube használatát, ahelyett, hogy megint a látogatókat hülyézed le....

Előzmény: Gothpaladinus (123)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 123

Szerinted azt a gombot hány ember használja a kitalálóján kívül? Szerintem egy kezemen meg lehetne számolni az ilyeneket. És milyen érdekes, hogy ez csak neked szúr szemet, másnak nem...

Előzmény: petiteto (122)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 122

Ajánlom, hogy ha már ennyire fontosank tartod a Youtube csatornádat, akkor tanuld meg használni is.

Szerinted azt a gombot mire találták ki?

http://ubuntuone.com/p/ow8/

A lejátszási listákat akkor már meg sem merem említeni neked...

Előzmény: Gothpaladinus (121)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.27 0 0 121

Ha abban a formájában hagytam volna, mint ami az alsó képen látható, akkor nagyon nem lenne könnyű egy-egy videót megtalálni másoknak a csatornámon, mert annyi ideig kéne lefelé görgetni, hogy lemenne a nap, mire megtalálná az illető, amitől ráadásul jelentősen be is tud szaggatni a gép. Nem véletlen tehát, hogy erre tettem át, mert ez így sokkal gyorsabb. Erre még nem gondoltál?

Előzmény: petiteto (120)
petiteto Creative Commons License 2011.04.27 0 0 120

Én mutatok. Ez a Tied:

És ilyen egy igényes például:

Nem kéne mindent ömleszteni. Ezt egyik oldaladon se tudod megtanulni, de akkor minek erölteted?

Előzmény: Gothpaladinus (119)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.26 0 0 119
Mutass rá legalább egy konkrét példát, mielőtt ilyen meggyőződve írsz ilyet!
Előzmény: vasutasadam (106)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.26 0 0 118
Nézd meg a legutóbbi oda írt bejegyzésem utolsó két-három mondatát, az egyértelmű választ ad rá!
Előzmény: vasutasadam (107)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.26 0 0 117
15-én!
Előzmény: Bzmot332 (116)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.04.26 0 0 116

És mikor?

Előzmény: KHZ-884 (115)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 115

Igen lesz.

Előzmény: Bzmot332 (114)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!