remélem, megéri mindkettőtöknek és a barátnőd értékelni fogja a kitartásod és szerelmed. kívánom, hogy ha majd egyszer fordul a "kocka", ő is követni fog téged szerelemből és az ő hitvallása is ez lesz "Kockázat nélkül nincs nyereség".
Azt hiszem, h a honlappal (ahol irtàk a cikkeket) lehetett a baj, nem a cikkekkel magukkal. Vannak olyan helyek, ahonnan nem szabad megosztani hireket a forumon. De hàt ki ismeri ezt a tiltott listàt ? En nem.
Amivel kapcsolatban altalaban azt kerik, hogy ne legyen 3 nehany helyen max 6 honapnal regebbi( mivel egyre tobb szolgaltato csak 2-szer ad szamlat egy kozteset es egy elszamolot)
En annyit tudok, h lehet az embernek "fôcime" és egy "màsodlagos" cime. De hogy a valòsàgban hogy mûködik ez, azt nem tudom. Nincs ilyen tapasztalatom. Hivatali ügyek intézésénél gàz-villany- esetleg telefonszàmlàval igazolja az ember, h hol lakik.
A felügyelő elvtárstól6elvtársnőtől függ a dolog szerintem. Ha annak az a mániája hogy be legyen jelentkezve a delikvens, akkor ezen lehet hogy rugózhat.
Ismerősöm konkrétam tudom, hogy elfelejtett bejelentkezni időben, aztán az is futkosott mint maga.
Aztán a felügyelős gestapós békazabáló megnyugtatta, hogy nincs jelentősége.
Vagy két évig nem is volt bejelentkezve, oszt még is osztották neki a pizt.
Tévedsz Farapuci. Ha valaki nincs bejelentkezve a Pôle-emploi-ba, akkor nem kaphat RSA-t sem. Mert az RSA az nem egy "feltétel nélküli jövedelemféleség"; ezt csak azért adjàk, h addig se haljon az ember éhen, amig talàl munkàt.
Farapuci! Mi történt veled ? Ennyi segitôkészséget még sosem mutattàl! :) Rosszul teszi, ha nem fogadja el. Mert kezdetnek ez is megtenné. Aztàn ràérne közelebb kerülni a szerelméhez... (szerintem).
:D En is mondtam màr magamban, h mennyi tehetetlen, tehetségtelen embernek van munkàja, mig màsok munka nélküliek (én is jobban megoldanàm, elrendezném). Az is idegesitô, h manapsàg màr minden a neten megy és sokkal tovàbb tart az elintézése, mint ha személyesen talàlkozol valakivel. Pl. a Pôle emploi irt nekem juliusban egy email-t, h mivel nem vettem részt egy "prestation"-on (küldtek behivòt), ezért kitörölnek a munkakeresôk listàjàròl. Természetesen én nem vàlaszolhatok nekik email-ban, ami gyorsabb lett volna. Akkor odarohantam az irodàba, beadtam egy levelet, amiben elmagyaràztam (nem tul finoman), hogy tévednek, mert én résztvettem azon. Aztàn augusztus elsején làtom, h màr nem vagyok regisztràlva mint munkakeresô. Rohanàs vissza. Senki nem tudta megmondani, h elolvastàk-e a levelet (kézbe adtam, nem veszhetett el a postàn), tehàt ujra irtam és végül elég gyorsan visszacsinàltak mindent. Kérdés, h ez az incidens nem fogja-e megzavarni az RSA-kifizetést, amit egy màsik adminisztràcio a CAF fizet? Lehet, h mindezt csak azért csinàltàk, h most màr ugy vagyok nyilvàntartva, mint ha csak augusztus elsejétôl lennék munkanélküli. Agyrém az egész. Allandoan résen kell lenni és cselekedni.
Hàt a Crédit Agricole az én bankom is. :) Amint lehet, màshova megyek. (Még 2 év büntiben vagyok, addig nem lehet.) Egyébként régen még Pàrizsban a Crédit Lyonnais-nél voltam, de ott is problémàk voltak, ezért cseréltem. Végül is mind majdnem ugyanolyan: szemét tàrsasàg!