"Kuncze Gábor aktuálpolitikai beszédében "Révész Mártíriusz" néven emlegette a 2006. október 23-án megvert fideszes képviselőt."
Nosza, viccelődjünk mi is Kuncze Gáborral.
világosítsatok már fel, csak én láttam úgy a felvételeken, hogy a kórházban csak a fejével volt baj Révésznek, a Parlamentben meg fel volt kötve a karja (ha rossz lenne a májam, azt is ideírnám: látványosan)?
Kuncze egy 0-kilométeres próbaparaszt, köcsög bunkó, erőszakos, gyűlölködő kriptokommunista és közönséges, buta, karrierista állat, aki még arra se képes, hogy a "méltóságteljes" és "komoly" szdsz-es 56-os megemlékezésen visszafogja magában gyűlölöködésének a kitörését.
Kuncze hazudott. Senki nem verte meg Mártíriuszt! hacsak nem az asszony, aki megmondta neki: bontott csirkét hozzál! bontott csirkét bontott csirkétbontott csirkétbontott csirkét. Aztán meg bomlott elmével ment haza.
Az, hogy szerinted ki tisztességes, az más kérdés, Ibolya meg pláne. :))
Általános szabály szvsz, hogy akinek volt gyerekszobája az nem viccelődik más ember bajával, nyomorával, nevével stb. Nem kívánt rész törlendő.
Aki ilyet csinál az egyszerűen tahó és kész. Ha Révészt akarja cikizni,ám legyen, van miért mert amúgy nem hiszem, hogy a lgtehetségesebb magyar politikus lenne. De ilyesmivel NEM viccel civilizált ember.
Ahogy Lendvai Ildikó anyukájának esetével sem viccelt normális ember, aki megtette az egy utolsó paraszt.
Mintha Kuncze belügyminisztersége alatt a gumibotot kunczekolbásznak hívták volna, ha jó az infom. Amúgy Révész meg tudtommal volt kórházban, gondolom készült látlelet stb.
Nem, dehogy. Az irónia ha ők alkalmazzák: szellemesség. Ha a rovásukra, akkor bunkóság. Olyan egyszerű ez, mint a szabadság kérdése. A zsarnokság a nekik tetsző vélemények gátlása. A nekik nem tetsző vélemények gátlása elvárás mindenkitől.
No mielőtt itt felsisteregnének a jobber indulatok, amiket miért is nem visztek ki az utcára, ahova valók, célszerű lenne leszögezni a tényeket.
1. Nincs bizonyíték Mártíriusz megverésére 2. Én láttam fotókat arról, ahogy Mártíriusz bőszen emelgeti a kezeit, hol az egyiket, hol a másikat, ami törött lapockával eléggé nehéz lett volna 3. Életszerűtlen a sztori, amit Mártíriusz előadott 4. Ha úgy is történt, ő akkor is JOGTALANUL tartózkodott ott, mert a rendőrök felszólították hogy tűnés
az egyik legtisztességesebb politikusról beszéltek,emberek!ő csak ironizálni akart,nem feltétlenül megbántani révész urat.ha már itt tartok,ki tisztességes,a másik dávid ibolya!bizony,ez így van!úgyhogy szálljatok le kunczéról!
Na de már a látszat sem? Arra a kis időre amíg egy lib. párt elnöke. Meg állitólag ilyet mondott - hogy minek mentek ki az emberek az utcára/ha otthon marad nem verik meg. Szép egy liberális párt elnökétől.
Okés most nem liberális hanem a hatalom - akkor maradt volna csendben.